Bitki Çaylarını Bir De French Termoslarla Deneyin

1
2222

French Termos ile Bitki Çayı Nasıl Demlenir?

French Termos ile bitki çayı nasıl demlenir meraklıları özellikle de kahve tutkunu olan ve bitki sever okurlar başta olmak üzere herkese iyi gelecek muhteşem bir konuyla daha gündemdeyiz. Kahvenin geçmişten günümüze geldiği ve kahvenin vazgeçilmezimiz olduğu andan itibaren birçok kahve yapım türleri, kahve öğütme çeşitleri ve kahveyi uzun süre muhafaza edebileceğimiz kişiye özel tasarımlar kullanılmaya başlanmış ve gün geçtikçe de popülerliği artmıştır.

Bunun yanı sıra, bitkileri de unutmak doğru olmayacaktır. Birbirinden farklı bitki türleri gerek tat gerek sağlık gerekse de lezzet olarak vazgeçilmez içecekler olmuştur. Kısacası geliştirilen ve üretilen tüm kahve makineleri bitki pişirme aşamalarını da kolaylaştırmıştır. Bu da bitkinin şifasının yayılması için harika bir fırsat olmuştur. Bu fırsat için ele aldığımız konulardan bahsedeceğiz. Öncelikle french termos ile bitki çayı nasıl demlenir?”, “french termosun kullanım aşamaları?”, “french termos seçeneklerine nasıl ulaşabilirim?” ve en önemlisi de “bitki çayı nedir?” konularını derledik.

Kişiye Özel french termoslar ve özgün seçimler için birbirinden güzel tasarımlara ulaşabileceğiniz “Endorfia” Online(çevrimiçi) ortamlardan Hediye Kutusu bölümüne göz atabilirsiniz.

Bitki Çayı Nedir?

Hayatımızın bir kısmı kahveye olan aşkımıza dair olurken bir diğer kısmı da aslında şifa olarak nitelendirilen bitkilere dairdir. Bitkiler ile yapılan bitki çayları saymakla bitmeyecek kadar fazla türe sahiptir. Her bitkinin birbirinden farklı faydaları bulunmakta. Ayrıca genel olarak birçok hastalığa iyi gelebilecek bitkiler bulunuyor. Hastalığın seyrine ve türüne göre hangi bitkinin hangi hastalığa iyi gelebileceği bilinmektedir. Bu nedenle bitki çaylarının önemi sağlığa deva olması açısından oldukça fazla.

Bitkinin Fazla Kullanımı Sağlığı Tehdit Edebilir!

Bitki ve bitki çayları çok faydalıdır fakat abartılması ve dozunun fazla kaçırılması da sağlığa zarar verebilir. Bu nedenle hangi bitkiyi hangi ölçüde ve hangi saat aralıklarında tüketmeniz gerektiğini iyi bilmeniz gerekmektedir. Bunun detayları ile ilgili bilgileri daha sonraki yazılarımızda sizler için mutlaka veriyor olacağız.

French Termos ile Bitki Çayı Nasıl Demlenir?

Bitkiyi güzelce yıkamanız sağlık açısından önemlidir, unutmayın!

  • Kullanmak istediğiniz bitkiyi hazırlayın,
  • Suyu tam olarak kaynamadan ılık bir şekilde ilave edin,
  • Termosun kapağını kapatın fakat filter çubuğunu bastırmayın,
  • 10 dakika bitkinizi demlemeye bırakın,
  • Bitkinizi demlendikten sonar filter çubuğunu bastırarak bitkileri termosun dibine doğru bastırın,
  • Bitki çayınız bu aşamalardan sonar artık içmeye hazır.
french termos ile bitki çayı demlemeyi denediniz mi

French Termos ile Bitki Çayı Demlemeyi Denediniz mi?

Kişiye özel hediye olarak tasarlanmış birbirinden çok seçeneğe sahip olan ve hediye setleri içerisinde yer alan birçok french termos modelimiz mevcuttur. Hangi seti veya hangi ürünü istiyorsanız o ürün ile ilgili özelliklerin tercihini kendiniz yapabiliyorsunuz.

Özellikler;

  • Uzun sure ısıyı tutma kalitesi ve dayanıklığı,
  • Bitkilerin tazeliğini koruma sağlamlığı,
  • Paslanmaz çelik özelliği ile uzun ömürlü ve kullanışlı bir ürün,
  • Hacim(Litre) olarak oldukça uygun ve pratik bir üründür ve genellikle hacimleri 500 ml’dir.
  • Uygun oda sıcaklığında tutulması durumunda 6-8 saat aralığında değişebilecek ısıyı tutma gücü,
  • Filtre özelliği sayesinde bitkiyi istediğiniz gibi demleyebilme özelliği,
  • Kapağını çıkardıktan sonra bardak olarak da kullanma şansı sunma özelliği,
  • Hem sıcak hem de soğuk içeçekler için uygun bir termos,
  • Lazer yazıcı ile üzerine isim yazdırabilme özelliği ve kalıcılığı,

French Termos Kullanım Aşamaları

French Termos kullanırken biraz daha hassas ve titiz davranmamız gerekmektedir. Kahvenin lezzetine güç katan bu güzel ve özel tasarımlar sayesinde hem bitki çayları hem de kahve demlenmektedir. İşte bu yüzden sürekli olarak kullanılacak bir ürün olması kullanım aşamaları açısından dikkat edilmesi gereken bir mevzudur. Peki, french termos kullanım aşamaları nelerdir?

French termos ile bitki çayı nasıl demlenir kısmının belki de en önemli aşaması burasıdır Çünkü termosu doğru bir şekilde muhafaza etmek ve kullanmak gerekir.

  • French termosun yatay değil de dikey konumda tutulması önerilir, içeceğin sağlığı açısından dik konum önemlidir.
  • Filtre çubuğunu bastırırken iyice bastırmaya dikkat etmeniz gerekir, aksi takdirde sızdırma olabilir.
  • Termoslar kahvenizin ve bitkinizin güzel bir şekilde pişmesine imkân sunan mucizevi tasarımlardır. Bu nedenle hassaslık gösterilmesi gereken aletlerdir. Bulaşık makinesinde yıkamamanız önerilir,
  • Termosu elde yıkamanız hem sıcaklığın termosun dışına zarar vermesi açısından önemlidir hem de elde yıkarken özel bir fırça kullanılması gerekmektedir.

French Termos Seçeneklerine Nasıl Ulaşabilirim?

Endorfia’nın en güzide ürünleri arasında yerini alan kişiye özel hediyeler arasında french termoslar ilk sıralarda bulunuyor. Adeta kahve ve bitki tutkunları için kolaylık sunan bu güzel ürünler uzun ömürlü olmaları ile de çekiciliklerini sürdürüyor. Bu amaçla da birbirinden özgün ve farklı French termos modellerini sizlere sunarak, içecek kültürünüze narin dokunuşlar yapıyoruz.

French termos ile bitki çayı nasıl demlenir dedikten sonra bu özel süreç için kendinize veya sevdiklerinize french termos almaya karar verdiyseniz muhteşem bir adım attınız demektir. Çünkü değişik ve kaliteli özgün tasarımlar ile ardı arkası kesilmeyen fırsatlar sunuyoruz. Ürün kampanya fırsatları başta olmak üzere hızlı kargo ulaşımı ile emanetinizi sizlere büyük bir önem ve güvenle teslim ediyoruz.

premium hediyelik kahve

French Termos Seçenekleri ve Kategoriler;

Endorfia Online(çevirmiçi) bölümünden ara kısmına dilediğiniz ürün isminin isimlerini yazarak ürüne kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Filtre özelliği ile daha birçok seçenek sunan french termoslar, ayrıca;

  • Siyah ve beyaz renk seçeneği,
  • Tek termos veya termos setleri (çikolata, lokum vb. ilaveli),
  • Lazer yazıcıya dayanıklı ve kalıcı güçte olma,
  • Fiyat aralığı konusunda oldukça ekonomik,
  • Çelik paslanmaz özelliği ile uzun ömürlülüğünü koruyan,
  • Daima güncellenen ürün indirim kampanyaları ile %20’ye varan fırsatlar,
  • Güvenli ulaşım ve hızlı kargo seçenekleri,
  • Premium Kahve ile bütünleşmiş french termos setleri,
  • Boyut ve ebat açısından çantanıza sığacak orijinalliktedir.

Bu bilgilere ek olarak kahveye dair de bilmeniz gereken gerçekler vardır. Bu konu için de özellikle ele aldığımız “Kahveye Dair Bilinmesi Gerekenler” yazısını inceleyebilirsiniz.

1 YORUM

  1. Sürekli bitki çayı demleyen biriyim ancak cam french presslerde çok çabuk soğuyordu.
    Artık french termos bardağımla vaz geçilmez bir bağ kurdum :)))
    Kahve çok içmiyorum ben kahve de demledim bir kaç kere ama bitki çayı için harika.
    Tavsiye ederim.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin