Kişiye Özel Hediyeleri Keşfedin

1
2149

Kişiye Özel Hediye Seçenekleri

Kişiye Özel Hediye seçenekleriyle birbirinden farklı ve en özgün tasarımlar ile hem kendinizi hem de sevdiklerinizi şımartabilirsiniz. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte günümüzde fazlasıyla yaygınlaşan ticari ve Online(çevrimiçi) satışlar ve alımlar adeta popülerliğini artırarak zirve konumuna ulaşmıştır. Her il de ya da her ilçede veya herhangi bir bölgede bulunmayan birçok ürüne ve özel tasarımlı özgün seçeneklere ulaşma fırsatını yakaladığımız internet alışverişi sayesinde dilediğimiz her şey ayaklarımıza kadar geliyor.

Doğum günleri, özel günler, sevgililer günü, öğretmenler günü, bayramlar seyranlar gibi daha birçok özel güne özgü hediye seçenekleri ile şahane ve eşsiz ürünlere ulaşabiliyoruz. İşte biz de bu sektörde yer alarak “Endorfia Ailesi” olarak siz sevgili okurlarımızın ve müşterilerimizin memnuniyetini ger geçen gün daha çok arttırarak ilerliyoruz. Sürekli olarak güncellediğimiz ve yenilediğimiz ürünler ile evlerinize, sevdiklerinize ve sizlere konuk oluyoruz. Web Online(çevrimiçi) sitemizde birbirinden güzel ürünleri derlediğimiz hediyelere kolaylık ulaşabilir ve özellikle de bu “Corona virüs ile mücadele” günlerinde kendinizi ve sevdiklerinizi bu güzel armağanlarla sevindirebilirsiniz.

Bu yazımda sizler için kişiye özel hediye seçenekleri konusunda bilgilendireceğim. Birbirinden popüler ürünler başta olmak üzere diğer tüm kişiye özel tasarımlardan bahsedeceğim. Öncelikle “Kişiye özel hediye seçenekleri neler?”, “Sitemizde hangi setler mevcut?”, “Kişiye özel hediye seçeneklerinin özellikleri neler?”, “Kişiye özel hediye kategorileri neler?” gibi tüm bu konulara açıklık getireceğim. Bugünlerde en çok ihtiyaç duyduğumuz şey belki de özel hediyeler, farklı tasarımlar ve özgün ürünlerdir. Evimizi ve kendimizi bu hediyeler sayesinde şenlendirmenin yolları oldukça kolay.

Kişiye Özel Hediye Seçenekleri Neler?

Kişiye özel hediye seçenekleri, birbirinden çok çeşidi içinde barındıran kapsamlı olan sitemizde mevcut bulunmaktadır. Herkesin zevkine ve özgünlüğüne göre bulacağı sayısız özel ürünler ve özel tasarımlar bulunuyor. Aynı zamanda kaliteli ve her bir parçası özel ürünlerden bahsediyorum. Mesela kahve tutkunu olanlar için “Türk kahvesi setleri”, “filtre kahve setleri” bulunabilirken, ayıcık sevenleri de unutmamak gerek. Peluş ayıcık severler için de “Peluşlu setler” bulunuyor. Bu ve bunun gibi daha birçok kitleye özgü bir sürü ürünümüz mevcuttur.

Kişiye Özel Hediye seçenekleri sayesinde hasta ziyaretlerine, doğum günlerine, diğer tüm özel günlere eliniz boş gitmeyeceksiniz. Hatta bu öyle güzel bir fırsat ki dilediğiniz zaman sevdiklerinize kendi adınıza hediyelerinizi direkt olarak kargo ile yollayabilirsiniz. Bu şeffaflık ve rahatlık oldukça güzel bir seçenektir. Kaliteden bahsettiğimiz kadar fiyatın uygunluğundan da bahsedebiliriz. Aslında hem kaliteyi hem de özgün tasarımları ucuza alabileceğiniz bir ticari sitesidir “Endorfia” öyle ki müşterilerimiz için hızı, sadeliği, sağlamlığı ve gönderim kolaylıklarını da göz ardı etmiyoruz.

Kişiye Özel Hediye Seçeneklerinin Özellikleri Neler?

Kişiye özel hediyeleri seçerken birçok düşünceniz olabilir. Hediyeyi takdim edeceğiniz kişinin zevkine göre seçimlerde bulunabilirsiniz. Kaldı ki sitemizde mevcut olan birçok ürün özel ve özgün tasarımlardır. Bu nedenle beğenemeyeceğiniz veya hayran olmayacağınız ürün sayısı belki de çok az diyebiliriz. O halde ne gibi özellikler bulunuyor birazda bunlara bakalım.

Özellikler;

  • Uygun fiyat aralıkları ve kalite bir arada
  • Her özel güne ve duruma göre şekillendirilmiş ürünler,
  • Lokum,kahve,dragee ve çikolata gibi daha bir çok yiyecek hakkında detaylı bilgilendirmeler ve bunlar hakkında blog yazıları,
  • Kahve tutkunlarına özel filtre kahve setleri ve aletleri,
  • Gönül çelen tasarımlar ve birbirinden farklı renk seçenekleri,
  • Uzun ömürlü ve kullanışlı ürünler,
  • Sade ama bir o kadar da şık ürünler,
  • Endorfia rehberi kısmında bulabileceğiniz birçok yazı, ürün ve bilgilendirmeler,
  • Sürekli olarak güncellenen ekonomik fiyatlar,
  • Ürün kampanyaları ve fırsatları

Sitemizde Hangi Setler Mevcut?

Birbirinden özgün ve çeşitli bir sürü ürün seti bir arada bulunuyor. Her set kendi içerisinde zengin içeriklerle donatılmış ve kalite kokan tasarımlardan oluşmaktadır. Peki, sitemizde hangi ürünler mevcut?

Kişiye Özel Hediye Seçenekleri ve Setler;

Premium Setlerde 4 Kategori

İçeriğinde birçok tasarımı barındıran bir settir. Bu setler 4 kategoriden oluşmaktadır. Kolonya setleri, Protokol setler, kahve setleri ve kolonyadır.

Kolonyalı Setler; bu set içerisinde çikolata ve kolonyanın bir arada olduğu premium setler, lokum ve kolonyanın bir arada olduğu premium setler gibi birbirinden güzel setler bulunmaktadır. Aynı zamanda %50’ye varan kampanya fırsatları ile sizlere bir güzellik daha yaparak evlerinize bu muhteşem setlerin gönderimini hızla sağlıyoruz. Özellikle de geniş seçenekler sayesinde kolonya kokusunu, çikolata türünü ve kutu rengini kendiniz seçebilirsiniz.

Kahveli Setler; lokum ve çikolata çeşitlerinin farkına varacağınız ve tadına doyum olmayacak diğer premium setleri bu kategoride bulabilirsiniz. Aynı şekilde kutu rengi, kahve türüne kendiniz karar verebilirsiniz. Üstelik %22’ye varan özel kampanya indirimleri ile de kaliteyi daha da uyguna bulmanız mümkün.

Protokol Setler;bu kısımda da çikolata çeşitlerine ve kolonya ile zenginleştirilmiş setlere ulaşabilirsiniz. Özellikle de %50’ye varan ürün kampanya fırsatları ile kaliteyi oldukça ucuza satın alabilirsiniz.

Kolonya; birçok kolonya çeşidinin bulunduğu ve özellikle de şu zor günlerde en çok ihtiyacımız olan kolonyalara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. %50 indirim şansıyla da ürünü daha uygun fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Peluşlu Setler;

En farklı ve en değişik özgün pelüş çeşitleri ile içerikler zenginleştirilmiştir.

Sevimli Koala Seti; en az sizin kadar sevimli ürünler bu set içerisinde yer alıyor. Hem de damak zevkinizi şenlendirecek çikolatalar ile birlikte.

Anneler Günü Yastığı; %7, %9, %14 ve %15 aralığında değişen özel indirim fırsatlarından yararlanma şansını sizler için sunduk. Hem yastığın güzelliği ve şıklığı hem de enfes çikolatalar bir arada.

Beyaz Kalpli Ayıcık; %20’ye varan ürün kampanya indirimleri ile bu muhteşem hediyeleri hemen alabilir ve sevdiklerinizin hediyelerini şimdiden hazırda tutabilirsiniz. Nefis çikolatalar ile de tatlı yiyip tatlı konuşabilirsiniz.

Kırmızı Kalpli Ayıcık; rengiyle de kendini belli eden ve rivayetlere göre de sevginin anlamı olan kırmızı zaten başlı başına bir kalbi çelmeye yeter bile. Birde eğer bu kırmızı rengi bir pelüş ayıcık ile bütünleşmiş ise ne ala. Tabi çikolatasız olur mu, olmaz. Bu muhteşem üçlünün bir arada bulunduğu harika bir settir. %20 indirim sayesinde de kaçırılmaz bir fırsat.

Tüm bu setler için geçerli olan geniş seçenek yelpazesi sayesinde gerek kutu renkleri gerek ürün çeşidi gerekse de lokum ve çikolata türlerini kendiniz seçebilir ve tercihleriniz doğrultusunda tüm bu ürünlere kolay ve güvenilir bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Kişiye Özel Hediye Kategorileri Neler?

Endorfia ailesi olarak hoşunuza gidebilecek tüm ürünleri sizler için derledik ve birbirinden güzel her ürüne özel kampanya indirimleri uygulayarak hediyelerin güzelliğine güç kattık.

Kişiye Özel Hediye Seçenekleri ve Kategoriler;

Çikolata Kategorisi; madlen çikolata, krokan çikolata, special çikolata ve özel günler için hazırlanmış çikolatalar.

Lokum Kategorisi; sade lokum, duble fıstıklı çifte kavrulmuş lokum, gül yapraklı güllü lokum, çikolata kaplı fıstıklı lokum bir arada bulunuyor.

Kahve Kategorisi; Premium Türk kahvesi ve Premium Filtre kahve mevcuttur.

Premium Setler; kolonyalı setler, kahveli setler, kolonyalar ve protokol setlerin mevcut olduğu kategoridir.

Peluşlu Setler; beyaz kalpli ayıcık, kırmızı kalpli ayıcık, anneler günü yastığı ve sevimli koala setlerinin bulunduğu kategoridir.

Çok Satanlar Kategorisi; bu kategoriden de ürünler hakkında ve en çok sevilen ürünlerin satışı hakkında bilgi edinebilirsiniz.

1 YORUM

  1. Sitede önemli günlerde hediye etmek için güzel ürünler görüyorum. Hepsi de oldukça şık ve güzeller. Bayram yaklaştı. Sevdiklerim için sipariş verip onlara hediye etmeyi düşünüyorum. Teşekkürler endorfia…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin