Kalıcı Oda Kokuları Nelerdir?

0
32
kalıcı oda kokuları nelerdir

Kalıcı oda kokuları nelerdir diyenler için %100 doğal içerikli koku seçeneklerini derledik. Online Endorfia mağazamızda sunduğumuz oda kokuları için özel bir kategori açtık. Oda kokusu kategorisi üzerinden seçebileceğiniz kokular ile sevdiklerinizin ve kendinizin sağlığını koruyabilirsiniz. Bunun için tek yapmanız gereken koku setlerimize göz atmaktır.

Oda kokuları arasından seçeceğiniz setleri kurumsal ziyaretleriniz için kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize ideal bir sürpriz yapmak istediğinizde de yine oda kokusu seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Kalıcı olan oda kokuları sayesinde bulunduğunuz her ortamın enfes ve taze kokular içinde kalmasını sağlayabilirsiniz.

Oda Kokusu Nedir? Çeşitleri Nelerdir?

Kalıcı olması ve iz bırakması ile bilinen oda kokusu, yaşam alanlarının ferah ve temiz kokmasını sağlayan doğal esanslardır. Bu esanslar genel olarak kolonya türlerinden yapılmış seçeneklere sahiptir. Klasik ve kimyasal olan oda kokularına göre kolonya içeriğiyle hazırlanmış olan bu kokular, sağlığa iyi gelmektedir. Özellikle en çok tercih edilen popüler oda kokusu setleri ise şöyledir;

  • Endorfia oda kokusu Soil Rain – Aromaterapi mum portakal kahve tarçın
  • Ahşap kaide oda kokusu seti – Aromaterapi adaçayı arınma mumu – mandalina kolonya 200 ml

Yukarıdaki set seçenekleri birçok ürünü bir araya getirdiği için en popüler oda kokuları olmayı başarmıştır. Ayrıca setin içeriğindeki mis kokulu mumlar da oda kokularıyla bütünleşince zihinlere kazınan bir koku izi bırakmaktadır. Mis kokulu oda kokusu setlerinden birini seçerek ilk deneyiminizi kazanabilirsiniz.

Kalıcı Oda Kokusu Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Kalıcı oda kokusu seçerken dikkat edilmesi gereken belli başlı noktalar vardır. Bu noktaların başında ise alacağınız kokunun kesinlikle doğal olması gerektiğidir. Özelikle sağlık açısından çok etkili olan kimyasal kokular yerine doğal olan ve sağlığa iyi gelen kalıcı oda kokularının tercih edilmesi önemlidir. Bunun için aklınıza ilk olarak kolonya esanslarını getirebilirsiniz.

Kolonya çeşitlerinin yer aldığı oda kokusu setlerinden birini alabilirsiniz. Setleri almadan önce içeriğindeki kolonya özelliklerine göz atabilirsiniz. Kolonyaların doğal bir aşamadan geçtiğini ve üretildiğini öğrenebilirsiniz. Böylece alacağınız oda kokuları hakkında aklınıza takılan tüm soru işaretlerine net bir şekilde yanıt bulabilirsiniz.

kurumsal ziyaretlere özel hediye setleri

Kurumsal Ziyaretlere Özel Hediye Setleri

Kurumsal ziyaretlere özel hediye setlerinin bütünleştiği kurumsal hediye kategorisinde sağlığa iyi dokunuşlar yapan oda kokuları bulunuyor. Bu kokulara ek olarak daha pek çok farklı ürün seçeneği setler içerisinde yer alıyor. Özellikle kurumsal imaja güç katan renkli hediyeler de kurumsal hediye bölümünde mevcuttur.

Kurumsal ziyaretlere giderken ne tür bir hediye alsam diye düşündüğünüzde kurumsal hediye kategorisine göz atmanız yeterli olacak. Bu kategoride yer alan özel tasarımlı ürünler, şık hediye seçenekleri ve damakları şımartan lezzetler fark yaratıyor. Farklılıkları ile gözleri kamaştıran kurumsal hediyeler ile unutulmaz jestler yapabilirsiniz.

Hangi Kurumsal Hediyeler Var?

Sevdiklerinizi kendi kurumlarında ziyaret etmeye giderken onlara manevi bir hediye alabilirsiniz. Manevi değeri yüksek özel tasarımlı ürünlerin bir araya geldiği setler, bir hediyeden çok daha fazlası olmayı başarıyor. Aynı zamanda kurumunuza gelen konuklarınıza veya müşterilerinize de kurumsal hediyeler armağan edebilirsiniz. Bunun için ayrıcalıklı kategorilerimizi inceleyebilirsiniz.

Kurumsal hediyeler bölümünde yer alan yeni iş hediyeleri, tam anlamıyla iş hayatına damga vuruyor. İş hediyelerinden birini seçerek sevdiklerinize anlamlı sürprizler yapabilirsiniz. Özellikle tebrik, terfi vb. durumlarda kurumsal hediyeleri hiç tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz. Kurumsal hediyeler arasından seçeceğiniz tüm hediye çeşitleri için en uygun fiyatları ödeme şansını da elde edeceksiniz.

Yeni İş Hediyeleri Çeşitleri Nelerdir?

İş hayatı başta olmak üzere her kurumsal davet veya yükseliş için ideal olan hediyeleri, yeni iş hediyeleri kategorisinde topladık. Özellikle en çok sevilen kurumsal hediyelerine yer verdik. Bu hediyelerden bazıları şöyledir;

  • Kişiye özel powerbank kırmızı 32 GB USB bellek Premium kahve – yeni iş hediyeleri
  • Termoderi defter – metal roller kalem – 32 GB metal renkli USB bellek – Single Slim gül yapraklı güllü lokum

Yeni iş hediyeleri seçenekleri ile dilediğiniz kişiye iş sürprizleri yapabilirsiniz. Kalıcı oda kokusu seçenekleri ve iş hediyeleri ile en özel jestlere imza atabilirsiniz.

hediyelik kolonya

Endorfia’dan Rüzgar Estiren Kalıcı Oda Kokusu Önerileri

Endorfia olarak hem rüzgar estiren hem de kokusuyla zihinlere kazınmayı başaran koku seçeneklerini sunuyoruz. Bu koku seçenekleri için özel olarak derlediğimiz oda kokusu kategorisine en sevilen ve sağlıklı oda kokularını ekledik. İstediğiniz set türünü seçerek hem kolonya seçeneklerine hem de ruha iyi gelen mum türlerine aynı anda ulaşabilirsiniz.

Kolonyalardan oluşan oda kokularını seçmeniz sizler açısından çok daha sağlıklı olacaktır. Ayrıca sevdiklerinize hediye almaya karar verdiğinizde farklılık yaparak kolonya setlerinden birini seçebilirsiniz. Bu setler karşınızdaki kişiler için oldukça anlamlı olacaktır. Aynı zamanda özel gün hediyelerini de mağazamızda bulabilirsiniz. Bu hediye önerilerimize “Kişiye Özgü Doğum Günü Hediyesi ve Kutlama Mesajları için Öneriler Nedir?” içeriğimize göz atabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı günler dileriz. Endorfia ile kalın!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin