Uluslararası Kahve Günü Hediye Önerileri

0
596

Dünya Kahve Günü’nüz Kutlu Olsun

Kaynağının Japonya’ya dayandığı Uluslararası Kahve Günü, Uluslararası Kahve Organizasyonu (ISO)’nun düzenlediği bir ritüel olarak 1983 yılından itibaren günümüze kadar gelmiştir. Uluslararası Kahve Organizasyonu’na 78 farklı ülke kaydolmuştur. Kahve severlerin kutlama gününde bu birlik arasında Türkiye kayıtlı olmasa da son yıllarda kahve tüketim ve özel günü kutlaması ile birlikte ilgisini artırmıştır. 29 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında tüm kahve severlerle birlikte ülkemizde de kutlanıyor. Kahve tiryakileri için her gün bir kahve kutlaması niteliğinde olsa da bugüne özel kahve buluşmaları da ayrı bir lezzet veriyor. Peki Uluslararası Kahve Günü vesilesiyle hangi amaçları birleştirip hoş bir yaklaşım sunabiliriz? Bu ince sorunun cevabını gelin birlikte Endorfia sanatıyla buluşturalım ve kahvelerin can alıcı özellikleriyle beraber tanışalım. “Uluslararası Kahve Gününde kahveden başka nasıl bir hediye olur ki?” diye düşünüyorsanız, henüz Endorfia alternatifleri ile karşılaşmamışsınız demektir. Sevdiklerimizi sevindirecek ve en içten tebessümlere kapı aralayacak bugünü en güzel şekilde değerlendirmek üzere Endorfi’dan Uluslararası Kahve Günü Hediye Önerilerini inceleyelim.

Özel Gün Hediyesi

Özel günlerin tarihleri zaman zaman karıştırılır, hatta bazen tamamen unutulabilir. Bizler Endorfia olarak dünya ülkeleri arasında ufak farklılıklar gösterse de 29 Eylül ve 1 Ekim arasında kutlanılan Dünya Kahve Gününe özel hediyeler için Özel Gün Hediyesi başlığımızı açtık ve özenle hazırladığımız Endorfia hediye kutularını bugüne has kıldık. Bunların başında sımsıcak sevginizi hissettirebileceğiniz Premium Kahve-Gerçek Deri Kılıflı Kavanoz Kupa Kahverengi ile sevdiğinize isim detayı ile renk kattığınız özel hediyenizi sunabilirsiniz. Kahve kokusunun uzun bir süre sizinle kalacağı özel gün hediyeniz için size minnettar kalınacak. Bununla birlikte Hediye Kutusu Premium Kahve – Bluetooth Hoparlör Beyaz bu güzel kutlama gününü sevdiklerinizle keyifli bir eğlenceye çevirebilirsiniz. Güzel bir kahve molasının verdiği rahatlamanın yanında hoş bir müziğin arka planına kendinizi bırakın ve Endorfia’nın hatırlattığı bir sonraki dünya kahve günü için yeniliklerimiz için takipte kalın.  

Kahve Tutkunlarına…

Bugünü anlamlı kılan kahve yoğunluğuna şükranla hazırladığımız Endorfia 5’li Filtre Kahve Seti Beyaz ile doya doya yudumlayacağınız kahve aromasını sevdiklerinize de hediye edebilirsiniz. Filtre kahvenin içerdiği yoğun kafein ile verdiği enerjinin katlarını filtre kahve tutkunları bilir. Diğer kahvelere oranla vurucu etkisini gözler önüne sermek için Endorfia imzasını taşıyan kutuların kokusunu şimdiden alıyor olmalısınız. Bunun yanında Türk kahvesinin efsanevi klasiğinden vazgeçmek istemeyenlerdenseniz premium seçimlerin köşe taşı Premium Türk Kahvesi – Siyah tüm lezzet ağırlığı ile sizleri bekliyor olacak. Hediyelik dünya kahvelerine de selam vermek isterseniz, otantik hislerin yoğunlaştığı Endorfia Dünya Kahveleri ile tanışmanın tam vakti. Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi ile Kenya’nın güçlü asiditesi sizleri şaşırtacak. Dünyanın dört bir yanında en iyi kahve çekirdeklerinden biri olarak bilinen Afrika bölgesinin Kenya AA kahvesi, henüz tanışmayanların pişmanlık duyacağı nitelikte. Dünya kahveleri silsilesinden Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi ise farklı bölgelerin tatlarıyla çeşitlenerek öne çıkar. Okyanusa, vadiye, iklim yapısına ve toprak cinsine göre oldukça farklılaşan Guatemala Kahvesi Endorfia kalitesinde pişirme tekniğinizle de hayli yön değiştirebilir. Endorfia Guatemala Kahvesini içerdiği asit dengesini bozmamak adına üzerine dökerek demlemek önemlidir. Kahve taneciklerinin daha hafif kavrulması ile bu yöntem daha iyi sonuçlar elde etmenizi sağlayacaktır. Ama koyu kavrulmuş taneciklerin sert etkisine alışıksanız işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak Kişiye Özel Hediyelik French Press Termos Gümüş & Guatemala Kahve Setini şiddetle tavsiye ederiz. Gümüş detayların göz kamaştırıcı yapısının yanından isim detayının özel kıldığı kahveniz French press farkıyla lezzetini konuşturacaktır.

Kurumsal Hediye

Firma çalışanlarınızın motivasyonunu artırmak, başarı istikrarını korumak ve kurumsal ziyaretlerinize letafetinizi taşımak için kurumsal hediyelerin sizlerin vazgeçilmezi olduğunu biliyoruz. Kurumsal hedeflerinizle dünya kahve gününün birleştiği profesyonel iş hayatına bakış açınız prestijiniz noktasında sizleri fazlasıyla irtifa ettirecektir. Kurumsal hediyelerin gözdesi twin setlerin madlen aromasını taşıdığı Twin Premium Madlen Mix Kurumsal Çikolata & Kahve – Beyaz dünya kahve gününe tercihinizle damgasını vuracak. Seçkin kahve çekirdekleri yoğun temponuzu rahatlatırken, Endorfia Çikolatasının gücünü bütün iş sahasında hissedeceksiniz. Endorfia seçimlerinizle kurumsal alanda da ayrıcalıklı hissedeceksiniz.

Yöneticiye Hediye

Kurumsal hediyelerin yanında çalıştığınız firmanın yöneticisi için özel bir hediye almak da zaman zaman bizleri zorlayabiliyor. Alınacağı tarih kadar hediye içeriği için de fazlasıyla tereddütte kalabiliyoruz. Dünya kahve gününü iş temposunun yoğunluğundaki yöneticinize hediye almak için vesile kılabilirsiniz. 78 ülkenin kutladığı bugün içerisinde yöneticinize güzel bir kutlama ile çalışma işleyişine katkıda bulunabilirsiniz. Yöneticiye Hediye başlığında dünya kahve günü gibi bir ayrıntıyı takip etmeniz ve kahve sever yöneticinize yönelttiğiniz bu düşünceli yaklaşım, Endorfia ayrıcalığında sizi kurumsal boyutta sizi en güzel şekilde temsil edecek.

Dünya Kutlamalarında Endorfia

Özel günlerde tarihi tutturmak kadar alınan hediyenin kalite ve kıvamının da korunması bir o kadar önemlidir. Bu nedenle dünya kahve günü tarihini takip ettiğiniz siparişlerinizde İstanbul içi saat 12.00 öncesi onayladığınız siparişleriniz için aynı gün teslimat sözünü Endorfia garantisi ile veriyoruz. Bununla birlikte tüm Türkiye’de gün içinde 15.00 öncesi vereceğiniz siparişleriniz için aynı gün ve ücretsiz kargo imkanını da mutlaka değerlendirmelisiniz. Mevsimsel hava koşullarına göre hazırlanmış paketlemelerimizin özel içerik ambalajı kadar tasarım şıklığını da dikkate alarak yola çıkıyoruz. Tamamen doğal ve katkısız içeriklerin sizlerle buluştuğu Endorfia lezzetleri ile dünya kahve gününü en güzel alternatifleri ile Endorfia’da kutlayabilirsiniz. Kahve severlerin heyecanlı bekleyişleri için daha fazla vakit kaybetmeden kolay kullanım imkânı ile sizleri karşılayacak Endorfia.com içeriğine sizleri davet ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin