Damak Zevkinize Uygun Dünya Kahvesi Nasıl Seçilir?

0
84
damak zevkinize uygun dünya kahvesi nasıl seçilir

Hafta sonlarının en vazgeçilmez anlarından biri dinlenirken keyif kahvesi içmektir. Özellikle de farklı lezzet arayışlarına damga vuran kahve seçenekleri ile güne renk katmak bir başka olur. Bu noktada en çok sevilen ve tadına doyum olmayan dünya kahvelerinin tercih edilmesi bir ayrıcalık yaşatır. Kısacası damak zevkinize uygun dünya kahvelerini seçerek keyifli anlara şahitlik edebilirsiniz.

Dünya kahveleri nasıl seçilir diye düşündüğünüzde dünya kahveleri kategorisini incelemeniz yeterli olacak. Nedeni ise bu kategoride yer alan kahvelerin hem seçilmiş olması hem de en çok sevilen seçeneklerden oluşuyor olmasıdır. Bu kahveler arasından alacağınız tüm seçenekler damak zevkinize hitap etmeyi başaracak.

Dünya Kahvesi Seçenekleri Nelerdir?

Damaklarınızı şımartmak için ideal bir seçenek olan dünya kahveleri, farklı çeşitleri ile önce evlerinize sonra da damaklarınıza konuk oluyor. Ağızlara layık lezzetleri bir yana birinci sınıf kaliteye sahip malzemeleri sayesinde herkesin favorisi dünya kahveleri oluyor. Özellikle dünya kahveleri arasından en çok sevilen çeşitlerin en lüks olanlarını sizlerle paylaşıyoruz. Bu kahve çeşitleri aşağıdaki gibidir:

  • Endorfia Etiyopya Sidamo gr.4 hediyelik dünya kahvesi – 100 gr
  • Guatemala hediyelik dünya kahvesi – 100 gr
  • Endorfia Kolombiya Supremo medellin hediyelik dünya kahvesi – 100 gr
  • Kosta Rika Tarrazu hediyelik dünya kahvesi – 100 gr
  • Endorfia Kenya AA plus hediyelik dünya kahvesi – 100 gr

Dünyaca ün salmış olan en lüks kahve seçeneklerini dünya kahveleri kategorimize ekledik. Bu kahve çeşitlerinin tamamına kahve kategorimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Dünya Kahvesi Seçerken Nelere Dikkat Edilir?

Günün en güzel saatlerine damga vuracak olan özgün kahve lezzetlerini seçerken dikkat edilmesi gereken birkaç nokta elbette ki olacaktır. Bu noktaların başında kahvenin tazeliği gelmektedir. Ardından ise kahvenin sahip olduğu lezzet ve kalite gelmektedir.

Dünya kahvelerinden herhangi biri seçilirken mutlaka ilk kriter kahvenin taze ve kaliteli seçenekler arasından seçilmesi olmalıdır. Kahveler ne kadar taze olursa o kadar kaliteli olmaktadır. Bu nedenle kahve seçimleri yaparken bu iki detaya özen göstermelisiniz.

kahvenin yanında tüketilecek damaklara özgü lezzetler

Kahvenin Yanında Tüketilecek Damaklara Özgü Lezzetler

Damaklara özgü kahveleri seçtikten sonra sıra kahvelere eşlik edecek olan tatlı ikramlıklara gelmektedir. Bu tatlı ikramlıkların başında ise çikolata yer alır. Çikolatanın her hali ve çeşidi kahvenin yanına çok yakışır. Özellikle tadı ile mest eden çikolatalar, kahve ile tüketildiğinde sağlığa iyi gelmektedir. Kişiye kendini dinç ve enerjik hissettirir.

Çikolatalara ek olarak lokum ve makaron çeşitleri kahve için ideal tatlı ikramlıklardandır. Lokumun aromatik tadı ile makaronların meyvemsi lezzetleri kahveye renk katar. Bu sayede çifte lezzet şöleni yaşamak kaçınılmaz olur. Kısacası kahve seçiminden sonra makaron, çikolata veya lokum seçimi yaparak kahve saatlerine aşk katabilirsiniz. Bu lezzetlere hem doyamayacaksınız hem de kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz.

Çikolata Çeşitleri Nelerdir?

Kahvenin yanında çikolata tüketmeye karar verdiğinizde dünya kahvesi setlerinden veya çikolata kahve setlerinden birini alabilirsiniz. Aynı şekilde çikolata kategorisinde yer alan çikolata türlerinden birini seçebilirsiniz. Bu tatlı ikramlıkların her biri sizleri mutlu etmeye yetecek de artacak.

En çok sevilen çikolata çeşitleri aşağıdaki gibidir:

  • Double midi fıstıklı kalp çikolata & kolonya kırmızı – beyaz
  • Twin Premium fıstıklı kalp çikolata & kahve gold – beyaz
  • Single maxi fıstıklı krokan çikolata
  • Double Premium mix Special çikolata & kolonya
  • Single modern fındıklı çiçek Special çikolata
  • Sütlü & bitter madlen mix. Çikolata – Premium 20 gr Türk kahvesi
  • Bitter madlen çikolata – Premium 20 Gr Türk kahvesi

Fransız Mutfağının Tatlı Makaronları…

Dünya kahvelerinin yanında tüketilebilecek en renkli ve lezzetli tatlardan biri makaronlardır. Makaronlar Fransız mutfağından Türk mutfağına konuk olmuş şahane bir lezzettir. Aromatik tadı ve meyveli çeşitleri ile en çok aranan lezzetlerin başında makaronlar gelmektedir. bu makaron çeşitlerinin tamamını çikolata bölümünde yer alan makaron kategorisinde yer almaktadır.

Makaron ve makaron kahve seti kategorilerinde hem lezzeti makaronları hem de kahveleri bulabilirsiniz. Kahvenin yanına eşlik eden enfes bezeler, kahve anlarınızın vazgeçilmezi olacak. Tüm kahve ve makaron seçenekleri için kategorileri inceleyebilirsiniz. Tadına doyum olmayacak Fransız lezzetlerinden makaronlar, sizlerin de birinci favori lezzeti olmayı başaracak.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Damak Zevkine Uygun Dünya Kahvesi Önerileri

Endorfia olarak damak zevkine özgü uygun dünya kahvesi önerilerinde bulunduk. Burada önerisinde bulunduğumuz dünya kahveleri, geleneksel tadımcılar tarafından tam not almayı başaran kahveler olmuştur. İçtikçe içiren lezzetlerinin yanı sıra lüks kahveler olmaları da kahveseverlerin yüzlerini güldürmektedir. Sizler de bu kahve lezzetleri ile tanışarak farklı tat tadımlarına imza atabilirsiniz.

Dünya kahvelerine ek olarak Türk kahvesi ve filtre kahveleri mağazamızda mevcuttur. Dilediğiniz kahve türünü alarak keyifli zamanlar geçirebilirsiniz. Aynı zamanda öğretmenler gününe az zaman kalmışken veli ve çocukları mutlu edecek uygun fiyatlı seçeneklere göz atabilirsiniz. Bunun için “Öğrenci Bütçesine Uygun En Şık 10 Öğretmenler Günü Hediyesi” içeriğimize göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin