Kurumsal Hediye Alternatiflerinin Adresi

0
830

Kurumsal çikolata satışları ile kurulduğu günden bu yana promosyon sektörüne yeni bir vizyon ve kaliteli ürün gamı kazandıran Endorfia, perakende olarak e-ticarete adım atmasıyla birlikte ürün çeşitliliğini artırarak kaliteli hediyelik çikolata setleri ve hediyelik lokum setlerine her kesimin ulaşmasını sağladı.

Her geçen gün hediyelik setlerine bir yenisini ekleyen Endorfia, kişiye özel çikolatalı hediye setleri ve lokumlu hediye setleri ile Kurumsal Çikolata anlayışını kişiye özel hediye anlayışı ile harmanlamaya hazırlanıyor. Yakın gelecekte aynı gün kurye hizmeti ile hediyelerinizi size özel olarak kendi web sitelerinden almanız veya sevdiklerinize göndermeniz mümkün olacak.

Günümüzde kişiler, hediyelerini başkalarının markaları ile birbirine hediye etmek yerine kendi markalarını ve isimlerini reklam aracı olarak  kullanmak istemekte. Kişiye/ kuruma özel konsept,  hediyenin daha özel, kaliteli ve kalıcı olmasını sağlıyor. Bu sebeple ilk tercihlerin başında gelen Endorfia, kaliteli ürünleri, şık tasarımlı ambalajları ve prestijli çikolata kutuları ile müşteri memnuniyetini üst seviyede tutmayı başaran nadir hediyelik çikolata üreticilerinden biri olmayı başardı.

Kurumsal çikolata denildiğinde ilk akla gelen çikolata markası olan Endorfia, Türkiye’nin en büyük kurumsal firmalarından küçük kobilere kadar geniş bir müşteri portföyüne sahip olmanın haklı gururunu yaşıyor.

Tüm dünyada ve Türkiye’de ekonomik olarak sıkıntılı bir dönemin hâkim olduğu süreçlerde dahi yatırımlarını aralıksız sürdürdüklerini ve büyümeye devam ettiklerini dile getiren marka, tek sırlarının kaliteye ve müşteri memnuniyetine olan hassasiyetleri olduğunu üstüne basa basa vurguluyor.

En güzel hediyelerin, duyuları harekete geçirecek çikolatalarıyla damaklarda bırakılacak unutulmaz lezzet, kolonyalarıyla akıllardan çıkmayacak harika kokular ve kalitesini dokunduğunuz anda hissedebileceğiniz, yaşayan el yapımı çikolata kutuları olduğuna inanan Endorfia, sevdiklerinizin hafızasında yer edinmenizi sağlayacak birbirinden güzel hediyelik ürünleriyle sizleri bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin