Dünya Kahve Günü Kahveleriniz Endorfia’dan Olsun

0
603

1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü Bir Fincan Kahve ile Kutlayın

Kahve tutkunlarının şüphesiz en sevdiği en gün olan Dünya Kahve Günü, doyasıya kahve içmek, yepyeni kahveler denemek ve sevdiklerinize bir kutu kahve göndermek için eşsiz bir fırsat.

Uluslararası Kahve Organizasyonu’na kayıtlı olan 78 ülke tarafından kutlanan 1 Ekim Dünya Kahve Günü, her ne kadar Türkiye’yi içerisinde barındırmasa da, son dönemlerde çeşitli etkinlikler ve ufak kutlamalar yaptığımız günler arasında kendisine yer buluyor. Peki, Dünya Kahve Günü Nasıl Kutlanmalı?

Dünya Kahve Günü’nüzü Değerlendirin

Her birimiz hemen hemen her gün bir fincan kahve ile güne başlıyor ya da bir fincan kahve ile günü bitiyoruz. Bu noktada, gün içerisinde tükettiğimiz kahvelerin tadı neredeyse hiç değişmiyor. Ya sade bir filtre kahve, ya sütlü bir filtre kahve ya da  şekerli veya orta bir Türk kahvesi…

Dünya Kahve Günü’nü kutlamak için yepyeni bir kahve deneyimlemek, farklı aromalar ile gününüzü ayrıcalıklı kılmak mümkün. O halde, Endorfia Dünya Kahveleri ile işe başlayabilirsiniz.

Meyve aroması ve yoğun tadı ile damak zevkinize hitap etme konusunda bir hayli kararlı olan Kenya AA Plus Dünya Kahvesi, limon, misket limon ve mango tadım notaları ile damaklarınızdan uzun süre silinmeyecek bir lezzete sahip. Kokusu ve yumuşak içimi ile sizi kendisine çeken Guatemala Dünya Kahvesi, Dünya Kahve Günü’nde kahve keyfinizi en tepelere çıkaracaktır. Bunlarla birlikte, kırmızı meyveler, çikolata ve kaliteli kahve çekirdeklerinin bir araya gelmesi ile harika bir uyum yakalayan Ethiopya Sidamo, dünya kahveleri arasında favoriniz olmaya hazır.

Dünya Kahve Günü’nde Sevdiklerinizi Es Geçmeyin

Bazı anlar sevdiklerimize onlara verdiğimiz değeri gösterme fırsatı bulamıyoruz. Belki de, Dünya Kahve Günü sevdiklerimize onları hatırladığımızı ve değer verdiğimizi göstermenin bir yoludur. Dilerseniz, Endorfia Kahveleri arasından alacağınız bir kutu kahve ile yakınlarınızı ziyaret edebilir ya da Kahve Setlerinden birini hediye olarak gönderebilirsiniz. Sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak kahveler, hem damaklarını hem de gönüllerini şenlendirecektir.

Geniş ürün yelpazesi ile birbirinden farklı Kahve Çeşitlerine sahip olan Endorfia, kaliteli kahve çekirdekleri, aromaları ve lezzetleri ile kahve kültürünüze yepyeni bir boyut kazandırıyor. Hem kendinizin hem de sevdiklerinizin 1 Ekim Dünya Kahve Günü’nü kutlamak için pek çok kahve Endorfia.com adresinde sizleri bekliyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin