Doğada Kahve Nasıl Demlenir?

0
744

Doğada Keyfi Yaşamanın Tam Zamanı

Doğada kahve nasıl demlenir, her zaman popüler konular arasında yerini almaya devam ediyor. Kaldı ki sizler de kahve severlerin, kahveyi her yerde büyük bir keyifle içtiğine de şahitlik etmişsinizdir. Evde, işte, ofiste, yolda veya doğada enfes ve lezzetli kahvelerin içiminden asla ödün vermeyenler için bu muhteşem yazı inanılmaz faydalı olacaktır. Çünkü kahve nasıl ki vazgeçilmez bir içecek ise kahvenin içim yerleri de bir o kadar önemli yere sahip olmaktadır.

Doğada kahve içmenin kişiye vereceği huzuru anlatmak için kelimeler bile yeterli olmaz. Doğanın insana kattığı spontanlık oldukça güzel bir haz veriyor. Kişi özgürce doğada kuş sesleriyle, rüzgarın tatlı esişiyle ve kahvenin o enfes kokusuyla birlikte kahveyi yudumlarken her yudumda ayrı bir haz duyuyor. Doğanın ve kahvenin verdiği huzurun da insan sağlığına kattığı olumlu etkilerde inanılmaz güç verici oluyor. O halde bugün kahvenizi bir farklılık yaparak doğada içmeye ne dersiniz?

Endorfia Kahveleriyle Doğayı Hissedin

Doğada kahve içmek istiyorsanız yapmanız gerekenleri önceden hazırlamanız gerekecektir. Mesela içeceğiniz kahveyi önceden pişirip hazırlamanız veya pişirip hazırladığınız mis kokulu kahvelerinizi sıcak ve taze olarak muhafaza etme yollarını bulmanız gerekir. Eğer kahvenizi doğada taze olarak pişirmek istiyorsanız taşınabilir kahve pişirme aletlerinizi yanınızda bulundurmanız ilk adım olacaktır. Ancak bu yolu değil de kahveyi pişirip doğaya taşıma yolunu tercih edecekseniz kahveyi sıcak tutabileceğiniz araç-gereçleri kullanmayı tercih etmeniz gerekir.

Doğayla buluşmadan önce ilk olarak kahvelerinizi sonra da kahve pişirme ve muhafaza etme yöntemlerini seçin. Kahveleriniz için Endorfia kahvelerinin birçok çeşidiyle tanışabilir ve Endorfia’nın müşterilerinin beğenisine sunduğu kahveleri hızlı kargo teslimatı yoluyla hızlıca sipariş verebilirsiniz. Birbirinden lezzetli Endorfia Türk Kahveleri ve Endorfia Dünya Kahveleri ağzınızda unutamayacağınız lezzetlerin izini bırakacak. Taze olarak öğütülen kahvelerin tadına doyamayacağınız gibi doğada gezerken sıcak ve lezzetli kahveler içmenin verdiği enerji ile yüzünüzden gülücük, vücudunuzdan da gücünüz eksik olmayacak.

Doğada Kahve Demleme Teknikleri

Doğada kahve demlemeniz konusunda size kolaylık sunacak olan French press ile buram buram kokan taze kahvelerinizi pişirebilirsiniz. Kim bilir belki de doğada kahve pişirmenin keyfiyle mest olurken, kahvenin mis kokusuyla da doğayı yudumlayabilirsiniz. Bu harika fikir ile şu anda bile doğada kahve pişirmek isteyebilir ve malzemelerinizi kolaylıkla hazırlayıp yola koyulabilirsiniz.

French Press ile Kahve Nasıl Demlenir?

French press ile kahve demleme en çok da filtre kahve veya espresso severlerin yüzünü fazlasıyla güldürecek. Kolaylıkla ve ekonomik olarak hazırlanan enfes kahvelerinizi bir de doğada yudumlama keyfine nail olabileceğiniz harika bir fırsattır. French press ile kahve demleme için gerekli olan malzemeler de oldukça kolaydır.

Malzemeler:

  • 8 gram  Endorfia Filtre Kahve,
  • 1 kupa bardağı ölçüsüyle su,
  • 1 adet French press makineniz,

French Press İle Kahve Demleme Adımları:

  1. Bardak ölçüsüyle hazırladığınız suyu su ısıtıcısına ekleyin ya da ne ile kaynatacaksanız o araca ekleyin. Suyu iyice kaynatın.
  2. Kaynayan suyu 50 saniye kadar dinlendirin ve bu sırada su dinlenirken French pressinize gramajını ayarladığını kahveyi ekleyin.
  3. Beklettiğiniz suyu French presse eklediğiniz kahvenin üzerine dökün ve tahta kaşık yardımıyla iyice karıştırın.
  4. 5 dakika süresince kahve ve suyun iyice karışmasını bekleyin ve sonra French pressin presini yavaşça aşağıya doğru ittirin.
  5. Ortada durdurduğunuz press yaklaşık olarak 1,5 dakika boyunca beklemede kalsın ve sonra tekrar presi aşağıya doğru ittirin.
  6. Kahveniz hazır olduktan sonra bardağınızı elinize alın ve kahveyi bardağınıza yavaşça doldurun.

Endorfia Çikolataları Doğada Kahveye Eşlik Ediyor

Endorfia çikolatalarını deneyenlerin damaklarında kalan enfes tat izleri müşteri memnuniyetini her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Öyle ki özel bir hassasiyetle üretilen Endorfia Çikolataları, çikolata severlerin daima yüzünü güldürüyor. Taze ve hafif tatlara sahip olan bu sevimli yiyecekler kahvelerin en iyi dostu olarak sizlere doğada eşlik ediyor.

Çikolatayı keyifle tüketen ve bundan büyük bir haz alan çikolata severlerin Endorfia çikolatalarını keşfetmelerinin zamanı geldi bizce. Bu enfes lezzetlere ve çikolata türlerine nasıl ulaşabileceğinizi merak ediyorsanız yorulmanıza hiç gerek kalmadan kolaylıkla Endorfia Çikolata bölümden bulabilirsiniz.

Doğada Kahveleriniz Hem Sıcak Hem Taze

Doğada yudumlayacağınız kahvelerin taze olması kadar sıcak ve şu anda yapılmış hissi vermeli öyle değil mi? Bizce de kahve hem taze hem de sıcak içilir. İşte bu yüzden sizler için harika önerilerimiz var. Mesela doğada kahve pişirme aparatınız yoksa üzülmeyin çünkü bunun yerine başka yöntemler sayesinde de doğaya kahveyi sıcak taşıma şansına sahipsiniz.

Doğa ile buluşmadan önce taze ve sıcak kahveleriniz için yanınıza alacağınız ve ihtiyacınız olan tek şey kahvenizi saatlerce aynı sıcaklığıyla koruyacak aparatlardır. Bunlar arasında en çok sevileni ve en çok işe yarayanları Kişiye Özel Çelik Mataralar ve Kişiye Özel Termoslardır. Her iki saklama yöntemi de kahveleriniz için muhteşem bir seçenektir. Kahvelerinizi uzun süre sıcak tutmasının yanı sıra, çantanızda bile kolaylıkla taşıyabileceğiniz bir boyuta sahiplerdir. Hem pratik hem de ekonomik olan bu araç gereçler ile dilediğiniz her an kahvelerinizi taze taze yapabilir ve gideceğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

Endorfia Çelik Mataralar ve Endorfia Termoslar sizi rahat ettirecek konforları sayesinde doğada size arkadaşlık edecek. Siz manzarayı izlerken, tatlı rüzgar esintisi sizi okşarken ve duyduğunuz müthiş doğa sesleriyle mest olurken yudumlayacağınız kahvenin keyfi tüm gün sizi güçlü kılacak ve enerjinizi yükselterek mutlu olmanıza vesile olacaktır.

Doğada kahve içmek için yapmanız gereken o kadar kolaydır işte. Tek ihtiyacınız kahvenizi demledikten sonra çelik mataralarınıza ya da termoslarınıza kahvenizi dökerek saatlerce yanınızda sıcak ve taze kokusu ve tadıyla taşımak olacak. Dilerseniz Endorfia Kişiye Özel Çelik Matara ve Kişiye Özel Termos bölümlerine göz atabilir ve gereksinim duyduğunuz ürünleri kolaylıkla tedarik edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin