Yılbaşı Hediyelikleri

0
615
yılbaşı hediyelikleri

Yılbaşı hediyelikleri üzerine araştırma yapanları buraya alalım. Bu konu yılbaşı yaklaşırken, “sevdiklerimize ne hediye alalım?” sorusunu da elbette beraberinde getirmektedir. Bu yazımızda sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere neler alınabileceğini sizler için inceledik.

Sevdiklerinizle geçirdiğiniz bu özel günde, elbette ki hediyelerinizin de özel olmasını istediğinizi biliyoruz. Bu noktada en az sizler kadar hediye edeceğiniz yılbaşı hediyeliklerine özenen, güvenle paketleyen Endorfianın Kişiye Özel Hediyeler bölümünden çeşitli hediyelere ulaşabilirsiniz.

yılbaşı hediyelikleri kişiye özel hediyeler

Sevdiklerinize Yılbaşında Ne Alabilirsiniz?

Kimileri romantik bir ortamda sevgilisiyle, kimileri sıcacık bir aile ortamında kahkahalar ile yılbaşında vakit geçirmenin hayalini kurmaktadır. Süslenmiş çam ağaçları, rengarenk sokaklar, yeni yıl için yeni hayaller demektir. Ve tabii ki yeni hayallerin yanında sevdiklerinizle içinizi ısıtan sıcacık sohbetler… Yılbaşının hangi mekanda, kimlerle geçirileceği gibi bir çok detay için haftalar hatta belki aylar öncesinden hazırlıklara başlayabilirsiniz.

Sevdiklerinizle geçireceğiniz ve çeşitli şekillerde hazırlandığınız bu özel gün için kendinizi hatırlatacak özel hediyeler seçmek istediğinizi biliyoruz. Yazımızın sonunda yılbaşında sevdiklerinize alacağınız özel hediyeler için iyi ki bu yazıyı okumuşum diyecek ve hediyenizi kolaylıkla seçebileceksiniz. Özel hediyeler ile sevdiklerinizin yüzündeki mutluluğa şahit olacak ve hediyelerinizle hemen hemen her an sevdiklerinizin yanında olacaksınız.

Sevdiklerinizi Şaşırtmaya Ne Dersiniz?

Sadece yılbaşı hediyelikleri olarak bir hediye düşünmüyorsanız ve her anında sevdiklerinizin yanında olabileceğiniz hediyeler istiyorsanız, bu yazıyı tam da sizler için hazırladığımızı fark edeceksiniz. Hediyelerin ömrü ne kadar uzun ve tabii ki ne kadar kullanışlı olursa, bir o kadar fazla hatırlanacağınızı hediye seçerken aklınızdan çıkarmamanız gerektiğini unutmayın. Sevdiklerinizin her anında onların yanında olabilecek hediyeler alarak onları şaşırtın!

Sevdiklerinize Özel Hediyeler

Yılbaşında ne kadar sevdikleriniz yanınızda olsa da, uzakta hasretini çektiğiniz kişiler olabilir. Bu özel günde yanlarında olamamak sizleri üzmesin. Uzakta olan sevdiklerinize sadece bir kargo kadar  yakında olduğunuzu hatırlatmak isteriz. Sevdiklerinize kendinizi yılbaşında hatırlatmak isteyebilir, onlara özel ve uygun hediyeleri seçmekte zorlanacağınız birbirinden güzel Endorfia ürünlerini inceleyebilir, aynı gün kargo imkanı ile anında sevdiklerinize ulaştırabilirsiniz.

Endorfia’dan Kişiye Özel Hediyeler

endorfia dan kişiye özel hediyeler

Sevdikleriniz için sizden gelen her hediye özel olsa da, siz hediyenizi sevdikleriniz için özel seçerek hediyelerinize anlam katın. Hediyelerinize anlamlar katmak için Endorfia ekibi olarak en özel ve en anlamlı hediyeleri sizler için derledik. Birbirinden özel ve anlamlı hediyeleri seçerken, sevdikleriniz yüzündeki gülümsemeyi hissetmeyi ihmal etmeyin.

Filtreli French Termos: Günün yorgunluğunu atmak için kahve veya bitki çayı içmekten haz alan sevdikleriniz varsa, bu hediyeyi sevdikleriniz için öneririz. İşte, okulda, dışarıda veya evde her koşulda sevdiklerinizin yanında olacak French Termos ile sevdiklerinizin gün boyu yanından ayrılmayacaksınız. French Termos 8 saat ısısını muhafaza ettiğinden, sevdiklerinizin tam anlamıyla içini ısıtacak özel bir hediye olarak French Termos ürününü tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Çelik Matara: Filtre kahve veya Türk kahvesi seven, günün hemen hemen her anında kahvesiz yapamayan sevdikleriniz için Kişiye Özel Çelik Matara kesinlikle hediye seçenekleriniz arasında mutlaka olmalı. Yılbaşında kendinizi hatırlatarak, belki de uzakta olduğu için üzüldüğünüz sevdiklerinize her fincanda bir kırk yıl daha ısmarlayabilirsiniz. Yılbaşına özel indirimler ile Endorfia mağazasındaki termosları aynı gün içerisinde kargo imkanıyla sevdiklerinize ulaştırabilir, nice kırk yılların mutluluğunu doyasıya yaşayabilirsiniz.

Termos Bardak: Yaklaşmaya başlayan kış ayları ile sevdiklerinizin içinizi ısıtacak Termos bardak kesinlikle tercih edilesi bir hediye. Evde çalışanlar için oldukça kullanışlı bir hediye olan Termos bardak, saatlerce ısıyı içinde hapsederek sevdiklerinizin daha motive bir şekilde çalışmasını sağlayabilir. Kişiye Özel olan Termos Bardaklar renk seçenekleri ve %39 varan indirim fırsatlarından kolayca yararlanabilirsiniz.

Kişiye Özel Çelik Kupa: Klasik hediyelerden kurtulmak istiyorsanız, bu hediye tam da sizin için. Günün her anında kahve ile kupayı şenlendirebilir, sevdiklerinizin isimlerini kupaya yazdırabilirsiniz! İsimlerini kupada gören sevdikleriniz, artık başka bir kupa kullanmak istemeyecek ve Kişiye Özel Çelik Kupa setine tam anlamıyla bayılacaklar. Üstelik setin içerisinde Çelik kupanın yanında bir de kahve bulunuyor. Hediye edeceğiniz setin sahibi bir de kahveye bayılıyorsa, işte o zaman çifte mutluluk!

Kişiye Özel Powerbank: Sevdikleriniz bir iş gezisinde ya da tatilde olabilirler. Sevdiklerinize her an ulaşarak, onlardan haber almanızı sağlayan mükemmel bir hediye. Powerbanklar sayesinde sevdiklerinizden haber alarak, onların sevinçlerini veya üzüntülerini paylaşabilir; kısacası her anlarına ortak olabilirsiniz.

Sevdikleriniz ile sizin aranızda şarj sıkıntısı yaşamaya izin vermeyen powerbanklarin yanına, usb bellekler ile sevdiklerinizin anlarını saklamalarına yardımcı olabilirsiniz. Böylece sevdikleriniz ile yan yana geldiğinizde, hediye ettiğiniz sevdikleriniz ölümsüzleştirdiği anları sizlerle paylaşabilecek!

Kişiye Özel Defter: Sevdiklerinize onların ne kadar özel olduğunu anlatacak harika bir hediye. Sevdikleriniz ile yaşadığınız çeşitli anlardaki duygularınızı yazabilir, hislerinizi paylaşabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye ettiğiniz defter sayesinde duygularınız hep taze kalacak. Paylaştığınız duyguları, sevdikleriniz damaklarını tatlandırarak okusun ve anımsasın diye birbirinden harika çikolatalar da bu setin içinde!

Kişiye Özel Usb Bellek: Biliyoruz ki, sevdikleriniz ile birbirinden özel anları paylaşıyorsunuz. Anları paylaşırken, yaşadıklarınızı ölümsüzleştirmeyi de unutmuyorsunuz. Birbirinden güzel gülümsediğiniz, hatta kahkaha atarken çekilmiş fotoğraflar; eğlenirken o güzel anılarınızda tekrar eğlenmek için çektiğiniz videolar; belki de birbirinize attığınız ses kayıtları hepsini bir arada saklamak usb bellek için çok kolay.

Sevdiklerinize yılbaşında geçmişte birer birer ölümsüzleştirdiğiniz, hatta birlikte eğlendiğiniz anları usb belleğe kaydederek, sevdiklerinize hatırlatabilirsiniz. Sevdiklerinizin yüzündeki tebessümü, hatta videolar ile tekrar yaşadığı anları yaşattırabilir, onlara ölümsüz bir hediye armağan edebilirsiniz.

Kişiye Özel Hoparlör: Arkadaşlık, aşk, ebeveyn gibi çeşitli ilişkilerimizde sizler için özel olan şarkıları son ses dinletmek isteyeceğiniz bir hediye olabilir. Sevdiklerinizle sizin için anlamı olan şarkıları usb belleğe aktararak, hoparlör ile odada sesi yankılanan şarkıları birlikte eşlik ederek söyleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin