Yılbaşı Hediyeleri Okul Öncesi

0
771
yılbaşı hediyeleri okul öncesi

Yılbaşı hediyeleri okul öncesi çağındaki çocuklar için seçilecekse özenli ve hassas davranmak gerekiyor. Ne de olsa çocukları mutlu etmenin yolları küçücükte olsa bir hediyeden geçiyor. Tabi ki bu hediye bir şeker olabileceği gibi, bir özel anı defteri de olabilir. Ya da birbirinden leziz dünyaca ünlü olan ve herkes tarafından sıklıkla tercih edilen şahane çikolatalar, lokumlar veya drajelerde olabilir. Önemli olan bir çocuğun yüzündeki gülümsemeyi yakalamak ve o minicik yüreklerine dokunmaktır. 

Endorfia’da çeşit çeşit hediye fırsatları bir arada bulunuyorken, çocuklarımızı da unutmayalım. Yılbaşında alacağınız harika Endorfia Peluşlu Setler hediyeleri ile onları mutlu etmeye hazır olun. Bu yılbaşının sizlere katacağı en güzel şey de eminiz ki çocuklarınızın size gülen gözlerle bakmaları olacaktır. Renkli, şıkır şıkır ve heyecanlandırıcı birçok hediye yazımızın devamında yer alıyor olacak. Öncelikle yılbaşına özel hazırlıklarının neler olabileceğinden söz edelim. 

Okul Öncesi Çocukları Mutlu Edecek Yılbaşı Tarifleri

Hangi çocuk çikolatalı bir pastaya hayır diyebilir ki? Bizce hiçbiri… Birkaç güzel çikolatalı pasta tarifi ile onların kalbini kazanabilir ve mutluluklarına güç katabilirsiniz. Sizlerle geçireceği bu yılbaşında onlar da havalara uçsun istedik ve güzel güzel tarifleri derledik. 

Bol Çikolata Yapraklı Yılbaşı Pastası

8 Kişilik Tarif:

  • 75 gram bitter çikolata (kare parçalara bölünmüş),
  • 150 ml/ 2/3 su bardağı süt,
  • 175 gram tuzsuz tereyağı (yumuşatılmış),
  • 250 gram/1 ve 1/3 su bardağı esmer şeker,
  • 3 adet yumurta,
  • 250 gram/1 ve ¼ su bardağı un,
  • 2 tatlı kaşığı kabartma tozu,
  • 75 ml/5 yemek kaşığı az yağlı krema,

Dolgu ve Üst Süsleme Malzemesi için:

  • 4 yemek kaşığı ahududu konservesi,
  • Bir miktar çikolata ganaj,
  • Bitter ve beyaz çikolata yaprakları,

Nasıl Yapılır?

  1. Fırını 190 C’de ısıtın. 22 cm çapındaki 2 kek kalıbını yağlayın. Kalıpların dibine yağlı kağıt serin. Çikolatayı ve sütü bir kaba alın ve çikolata eriyene kadar kısık ateşte devamlı karıştırarak pişirin. Ocaktan alıp arada bir karıştırarak soğumaya bırakın.
  2. Tereyağını ve esmer şekeri derin bir kapta mikserle krema kıvamında çırpın. Yumurtaları tek tek yedirerek ekleyip çırpmaya devam edin.
  3. Unu ve kabartma tozunu eleyip ilave edin. Hafifçe ama sık hareketlerle karıştırın. Çikolatayı, süt karışımını ve az yağlı kremayı ekleyin. Hamuru hazırladığınız kalıplara paylaştırıp üzerlerini metal ıspatulayla düzelterek yayın.
  4. Sıcak fırında 30-35 dakika ya da iyice kabarıp sertleşene kadar pişirin. Ilınınca kalıplardan çıkarıp tel ızgaraya alın.
  5. Birinci kekin üzerine ahududuları yerleştirin. Üzerine diğer keki kapatıp çikolatalı ganajla pastanın tüm yüzeyini kaplayın. Çikolata yapraklarıyla süsleyip servis yapn. 

Çikolatadan Yılbaşı Kütüğü 

çikolatadan yılbaşı kütüğü

12-14 Kişilik Tarif:

  • 1 adet çikolatalı İsviçre rulo pastası,
  • Bir miktar çikolatalı yağlı krema,

Beyaz Çikolatalı Dolgu Malzemesi için:

  1. 200 gram beyaz çikolata (küçük parçalara ayrılmış),
  2. 475 ml/2 su bardağı krema,
  3. 30 ml/2 yemek kaşığı brendi,

Kızılcık Sosu için:

  • 450 gram taze ya da dondurulmuş kızılcık (yıkanmış ve ayıklanmış),
  • 275 gram/ 1 su bardağı çekirdeksiz ahududu reçeli (eritilmiş),
  • 115 gram/ ½ su bardağı silme tozşeker ve pudraşeker(serpmek için),

Nasıl Yapılır?

  1. Kızılcık sosu için, kızılcıkları sıvı hale gelene kadar mutfak robotundan geçirin. Küçük bir kapta eleyip posasını ayırın. Erimiş ahududu reçelini tadını kontrol ederek şekerle karıştırarak çırpın. Eğer sos çok yoğun olursa inceltmek için biraz su ekleyin. Üzerini kapatıp buzdolabına alın.
  2. Dolgu malzemesi için, çikolatayı ve kremayı bir kapta karıştırın. Yarım su bardağı kadarını arada bir karıştırarak eriyene kadar ısıtın. Bir kaseye aktarıp soğumaya bırakın. Başka bir kasede kalan kremayı, brendiyi veya likörü iyice çırpın. Kremayı çikolatalı karışıma ekleyin.
  3. İsviçre rulo pastasını açıp karışımı arasına yayın, yeniden uzun ucundan yuvarlayın. Ruloyu bir açı oluşturacak şekilde ortadan kesin ve iki parçayı servis tabağına ağaç kütüğü şeklinde yerleştirin.
  4. Pastanın üzerini çikolatalı yağlı kremayla kaplayın. Ağaç kütüğüne benzetmek için çatalın ucuyla uzun çizgiler çizin. Pudra şekeri serpin ve üst kısma çobanpüskülü filiz ya da benzer bir yılbaşı süslemesi ekleyin. Kızılcık sosuyla servis edin.

Yılbaşı Hediyeleri Okul Öncesine Özel Peluşlu Setler

Yılbaşında çocuklarınızı mutlu edecek yılbaşı pastalarınızı da hazırladıysanız şimdi sıra geldi çocuklarınıza sevimli hediyeler almaya. Birbirinden farklı ve özgün tasarımlı hediyeler ile çocuklarınızı yılın en mutlu insanı yapacaksınız. Renkli, özel ve birçok hediyeni bir arada olduğu setlerin tamamı için Endorfia Peluşlu Setler bölümüne göz atabilirsiniz. 

endorfia peluşlu setler

Yılbaşına renk katacak, çocuğunuza güzel anlar yaşatacak birden çok yılbaşı hediyesi daha var. Özellikle peluşlu setler içerisinde yer alan hediyelerden bazıları, tamamen yılbaşına özel olarak hazırlanmıştır. Mesela bu setler içerisinde; Yılbaşı Geyiği & Bisküvili Draje, Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Bisküvili Draje, Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Madlen Mix, Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı hediyeler bir arada bulunuyor. 

Yeni yılı şenlendirecek bu hediyelerin yanı sıra peluşlu setler içerisinde bir sürü hediye daha yer alıyor. Bu hediyelerin en büyük özellikleri ise birkaç hediyenin bir kutu içinde bulunuyor olmasıdır. Okul öncesi başta olmak üzere her yaştaki çocuğu mutlu edecek olan bu yılbaşı hediyeleri için Endorfia daima siz ve sevdiklerinizle!

Yılbaşı Hediyeleri Tam Okul Öncesi Çocuklara Özel 

  • Single Small Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp,
  • Single Slim Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı,
  • Single Small Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp,
  • Single Modern Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fısıklı Kalp,

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin