Yılbaşı Hediyeleri Kar Küresi

0
696
yılbaşı hediyeleri kar küresi

Yılbaşı hediyeleri kar küresi çok farklı anlamlar taşıyan özel bir hediyedir. Elbette ki her hediye kendine özgü özelliklere sahiptir, özel bir anlamı vardır ancak kar küresi çok çok farklı bir hediyedir. Ayrıca herkes tarafından çok sevilen kar küresinin ne denli önemli olduğuna ilerleyen kısımlarda özellikle değindik. Bu yazımızı keyifle okumanızı diliyor ve bu yılbaşını ayrıcalıklı kılacak hediye seçimleriniz için özel hediye önerilerini ele alıyoruz. 

Geçmişten günümüze tanımlanmış ve anlamı oldukça büyük olan kar küresi, yılbaşında hediye edildiği kişiyi özel yapar. Mazimiz açısından önemli bir konuma ve anlama sahip olan kar küresi, normal bir günde de hediye tercihleri arasında yer alabilir ancak yılbaşı gibi daha derin anlamları taşıyan özel ve büyük bir günde hediye olarak tercih edilirse daha anlamlı olmaktadır. Bu yılbaşında, yılbaşı hediyeleri kar küresine karar verdiyseniz ve sevdiklerinize armağan edecekseniz çok şanslı olduklarını söylemek isteriz. Eminiz ki bu şahane kar küresi hediyesini armağan ettiğiniz kişi “keşke yalnız bugün değil her gün yılbaşı olsa!” sözünü en içten gelen duyguları ile dillendirecektir. Eğer bir kar küresi değil de sevimli oyuncaklardan yanaysanız, Endorfia Kişiye Özel Hediyeler kategorisinde birbirinden sevimli hediyeler arasında kendinizi doyasıya kaybedebilirsiniz. 

Kar Küresi Nedir?

Kar küresi; dış yüzeyi camdan yapılmış olan, içerisinde birbirinden güzel figür modellerini taşıyan ve küreyi çevreleyen harika tasarımlarla üretilmiş olan şeffaf görünümlü bir küredir. 

Kürenin elbette ki birden çok anlamı vardır ancak bu küre eğer kar küresiyse bu anlamlar daha da derinleşmiştir. Geçmişin izlerinde yürümemizi sağlayan, görüntüsüyle kendine aşık eden ve duruşuyla asilliği simgeleyen kar küresi, hayatımızda yeri her zaman ayrı olarak kalacak bir hediyedir. Yılbaşını taçlandırmak için özel olarak hediye arayışında bulunurken ilk olarak akla gelen hediyenin kar küresi olması da yerinde olacaktır. 

Kar Küresi Neden Çok Özel?

Kar küresi adından da anlaşılacağı üzere içerisinde kar tanelerini çağrıştıran kar figürlerinin, birçok özel tasarımın yer aldığı bir küredir. Küçüğünden büyüğüne herkesi mutlu edebilecek nadir hediye türlerinden bir tanesidir. Ailenize, sevdiklerinize, çocuklara, arkadaşlara armağan olarak uzatacağınız bir kar küresi karşısında nasıl duygulanacaklarını gözlerinizle göreceksiniz. 

Yılların eskitemediği, geçmişin unutturamadığı ve geleceğin her anında bulunacak olan kar küresi, sevenlerini daima mutlu etmeyi başarıyor. Evlerde, ofislerde, iş yerlerinde ve daha birçok yaşam alanına renk katacak olan kar küresi ayrıca muhteşem bir aksesuardır. Bakanın gözlerini alamayacağı ve bir daha dönüp bakacağı bir küredir. Kime alınırsa alınsın anlamı asla değişmez, özel ve derin anlamları yansıtan bir hediyedir de…

Geçmişinden kopamayan, geçmişine özlemle bağlı olan ve yaş ilerledikçe geçmişi daha da özelleşen insanları cezbeden kar küresi, yılbaşında tercih edilecek harika bir hediye önerisidir. Tabi ki bunun yanı sıra daha birçok hediye de yılbaşını anlamlı kılma konusunda payı olan hediye görevindedir. Bu yılbaşını hem kendiniz hem de sevdikleriniz için farklı kılmaya hazır olun. 

Yılbaşı Hediyeleriniz Endorfia’dan Olsun…

Yılbaşı hediyelerinize karar verdiniz mi? Bu yıl sevdiklerinizi daha çok şaşırtacak ve farklı hediye önerileriyle birbirinden güzel hediyelere şahit olacaksınız. 

Doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü gibi bütün özel günleri bir arada bulunduran yılbaşı fazlasıyla değerli bir gündür. Bazen bütün kırgınlıkları kenara bırakabildiğimiz bazen de aramızda mesafeler olan sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz özel bir gündür. Bu yüzden yılbaşına aylar kala bir sürü hazırlıklara başlar, sevdiklerimiz için özel planlar yaparız. Planın en önemli bölümü de yılbaşında sevdiklerimize uzatacağımız armağanlara aittir. Her sene daha da farklı hediyeler ararız ve sevdiklerimizi her defasında yeniden şaşırtmayı başarırız. Onları mutlu etmenin en güzel yolu da renkli, eğlenceli ve özgün hediyeler armağan etmemizdir. 

Endorfia Kişiye Özel Hediye Kategorisi

Kişiye özel kategoride yer alan birçok alt kategori bulunmaktadır. Hediyeyi alacağınız kişinin cinsiyeti ne olursa olsun veya taşıdığı kişilik özellikler ne olursa olsun herkese hitap edecek şahane hediyelerin varlığından söz ediyoruz. Bu alt kategorileri ve içlerindeki özel hediye setlerini sizler için özel olarak yazımızda belirttik. Aşağıdaki kategorilere ve özel set içeriklerine Kişiye Özel Hediyeler bölümünden ulaşabilirsiniz. 

kişiye özel kar küresi

Kişiye Özel Çelik Matara

  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Premium Kahve,
  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Single Slim Fıstıklı Kalp,
  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Kişiye Özel Çelik Matara Siyah- Single Slim Fıstıklı Kalp Çikolata,

Kişiye Özel Defter

  • Single Slim Fıstıklı Kalp Çikolata- Termoderi Kapaklı Defter,
  • Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum- Termoderi Kapaklı,
  • Termoderi Defter- Metal Roller Kalem- 32 Gb Metal Renkli Usb,
  • Termoderi Defter- Metal Roller Kalem- 32 Gb Metal Renkli Usb,

Kişiye Özel Powerbank

  • Kişiye Özel Powerbank- Metal Anahtarlık- Dragee- Kırmızı,
  • Kişiye Özel Powerbank Lacivert (taş powerbank) Premium,
  • Kişiye Özel Powerbank gri (taş powerbank) Premium Filtre,
  • Kişiye Özel İsimli Powerbank- Metal USB Siyah- Premium,
  • Kişiye Özel powerbanl- Metal Anahtarlık USB Gümüş,
  • Kişiye Özel Powerbank Kırmızı- 32 Gb USB Bellek Kırmızı,
  • Kişiye Özel Powerbank- 4 Gb Metal Anahtarlık USB Bellek,
  • Kişiye Özel Powerbank- 32 Gb Metal Renkli USB Bellek Kırmızı,
  • Kişiye Özel powerbank- Metal Anahtarlık- Dragee- Siyah,

Yılbaşına Özel Peluşlu Set Hediyeler

  • Single Slim Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı,
  • Single Small Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı,
  • Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Bisküvili Draje,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Madlen Mix,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp,
  • Single Modern Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp,
  • Single Small Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp,

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin