Yılbaşı Hediye Tavsiyeleri

0
703
yılbaşı hediye tavsiyeleri

Yılbaşı hediye tavsiyeleri bizden, elbette ki zevkinize ve keyfinize göre yapacağınız hediye tercihleri sizden. Bu yılbaşını anlamlı ve farklı kılmak istediğinizi biliyor, size ve sevdiklerinize hitap edecek özgün hediye önerilerine yer veriyoruz. Zira sizleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek özel bir günde özel hediyeler olması güne renk katacaktır. Yılbaşı hazır yaklaşıyorken hediye seçimlerinizi geç kalmadan Endorfia üzerinden gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz. 

Yılbaşına günler ve saatler kala hazırlıklarınızı tamamladınız mı, yoksa hazırlıklar bitmek üzereyken almanız gereken hediyeleri mi hatırladınız? Malum yılbaşı hazırlıkları kadar, yılbaşında sevdiklerimize armağan edeceğimiz hediyelerde oldukça önemli. Kaldı ki önemli olmasa günler öncesinden hatta aylar öncesinden hediye seçimi yapıyor olmazdık. Bunu bildiğimiz ve sizleri ayrıcalıklı kılmak istediğimiz için en güzel ve kalitesinden ödün vermeyen en uygun fiyatlı hediyelerin satışını gerçekleştiriyoruz. Alacağınız ürünlerin tamamında indirimli ve kampanyalı fiyatlara ulaşabileceksiniz. Bu yılbaşında sevdiklerinizi de kendinizi de özel hissettirmeye hazır olun. 

Yılbaşı Kupları Olmadan Olmaz!

Yılbaşında konuklarınıza ikram edeceğiniz el yapımı leziz yılbaşı kuplarına ne dersiniz? Bu sayede el lezzetinizle de sevdiklerinizi kendinize hayran bırakabilirsiniz. Sizin için özel olarak seçtiğimiz yılbaşı kuplarının tarifini aşağıya bırakıyor ve tarif sonrasında da yılbaşını ölümsüzleştirecek ve adından daima söz ettirecek hediye önerilerine geçiyoruz. Şimdiden afiyet olsun. 

Çikolatalı Yılbaşı Kupları

35 Adet Tarif:

  • 275 gram sade Endorfia Çikolata (küçük parçalara bölünmüş),
  • 175 gram pişmiş ve soğutulmuş kakaolu yoğun puding,
  • 75 ml/ 5 yemek kaşığı brendi ya da viski,
  • Çikolata yaprakları ve şekere batırılmış kızılcıklar (süsleme için),

Nasıl Yapılır?

  1. Çikolatayı benmari usulü eritin. Ocaktan alıp 35 adet küçük pasta kalıbının dibini ve kenarlarını, kalıbın şeklini alacak şekilde fırçayla sürün. Katılaşana kadar bekletin. Bu arada, erittiğiniz çikolata katılaşırsa tekrar ısıtabilirsiniz. Yılbaşı pudingi (yumuşak keki) parçalara ayırın. Üzerine brendi ya da viski döküp 30-40 dakika (likör veya alkolü özümseyene kadar) bekletin.
  2. Pudingi kaşıkla kupların içine paylaştırıp üzerini düzeltin. Katılaşınca kağıt kalıpları çıkartın. Çikolata yaprakları ya da kızılcıklarla süsleyin. 

Yılbaşına Özel Marzipan Tomruklarda Olmasın mı?

Yılbaşında hazırlayacağınız leziz tariflerle sevdiklerinizi, konuklarınızı veya yakınınız olan herkesi şaşırtabilirsiniz. Bu yılbaşında enfes pastalar, tatlılar ve kuplar yapabilir, lezzetine tanıklık edebilirsiniz. Bir de kahvesiz olmaz diyorsanız kendinizi de sevdiklerinizi mest edecek dünyaca ünlenmiş olan Endorfia Dünya Kahvelerinin siparişini verebilir, bol köpüklü buram buram mis kokan kahvelerinizi keyifle yudumlayabilirsiniz. O halde gelelim şimdi enfes marzipanlı yılbaşı tomruklarına…

Marzipanlı Yılbaşı Tomrukları

12 Adet Tarif:

  • 225 gram hazır marzipan hamuru (pastanelerde bulunur),
  • 115 gram/ 2/3 su bardağı portakal kabuğu şekerlemesi (doğranmış),
  • 30 ml/ 2 yemek kaşığı portakal likörü,
  • 1 yemek kaşığı esmer şeker,
  • Yenilebilir altın tozu,
  • 75 gram sade çikolata (eritilmiş),
  • Altın kaplamalı şekerler,

Nasıl Yapılır?

  1. Hazır marzipan hamurunu yoğurun. Portakal kabuklarını ve likörü ekleyip yedirin. 1 saat bekletin. 
  2. Karışımı küçük parçalara bölün ve tomruk şeklinde yuvarlayın. 
  3. Tomrukları yarısına kadar sırasıyla şekere ve yenilebilir altın tozuna bulayın. 
  4. Diğer yarısını çikolataya bulayın ve hepsinin üzerine altın kaplamalı bir şeker yerleştirip üzerlerine hafifçe bastırın. 

Yılbaşına Özel Çeşitli Hediye Fırsatları

Yılbaşında annenize, babanıza, kardeşinize, en yakın arkadaşınıza, sevgilinize ve sizin için değerli kim varsa hepsine hediye almak istiyor olabilirsiniz. Ancak bazen öyle bir an gelir ki yılbaşı yaklaşırken heyecana kapılıp ne tür hediyeler alacağınıza karar veremeyebilirsiniz. Bu durumlarda aklınıza takılan her şeyi bulabileceğiniz hediye önerilerini seveceğiniz ve alışveriş yaparken zorlanmayacağınız hediyelerin seçimlerini Endorfia’da kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik öyle çok yorulmanıza ve saatlerce düşünmenize de gerek kalmadan.

Yılbaşı Hediye Tavsiyelerimiz Neler?

Yeni bir yıla yelken açacağımız yılbaşı hızla yaklaşıyor. İçimizde belki biraz hüzün biraz da sevinç yaşıyoruz. Ne de olsa bir yıla sığdırdığımız onca zamanı bir anda uğurlayacak olmak bizleri üzüyor. Tabi ki iyi yönünden baktığımızda da daha hayırlı bir yılı yaşamak için güzel dileklerde bulunuyor, bol bol dua ediyoruz. Yeni bir yılı coşkuyla karşılarken sevdiklerimizle beraber olmak istiyoruz. Eğer sevdiklerimiz uzaktaysa da onlara özel hediyeler alarak sevgimizi hissettirmeye özen gösteriyoruz. Alacağımız bir hediyeyle bile sevdiklerimize sevgi mesajını verebiliriz. 

Yılbaşına Özel Hediye Fırsatları

Yılbaşı hediye tavsiyelerimiz oldukça fazla. Önerisinde bulunduğumuz birkaç hediyeyi sizler için seçtik. Bunun dışında diğer tüm hediyelere sitemiz üzerinde var olan kategorilerden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Zevkinize göre seçeceğiniz hediyelerle sevdiklerinizi heyecanlandıracak ve bu yılbaşını anlamlı kılacaksınız. Birbirinden güzel yılbaşı hediye kategorileri ve hediye türlerine bakalım.

Kişiye Özel Yılbaşı Hediyeleri Neler?

Kişiye özel hediyeler adından da anlaşılacağı gibi kişiye özgü olan ve ayrıcalıklı hissetmesine olanak tanıyan özel hediyelerdir. Bu hediyeler arasından seçeceğiniz herhangi bir hediye ile yılbaşında sevdiklerinizin yüzündeki gülümseme olabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey Kişiye Özel Hediyeler kategorisine göz atarak, gözünüze hoş gelen ve içinize sinen hediyelerin siparişini vermek…

Yılbaşına Özel Premium Setler Neler?

Premium setler kategorisinde yer alan 4 adet alt kategori mevcuttur. Bu kategoriler başlı başına yılbaşına özel olacak hediyeler ve sürprizlerle dolu. Peluşlu Setler, Kolonyalı Setler, Protokol Setler, Kahveli Setler… Bu setlerin her biri içerisinde muazzam özel tasarımlı ürünler ve uzun ömürlü hediyeler yer alıyor. Sevdiklerinizi bu hediyeler ile yılbaşında şaşırtan siz olun!

yılbaşına özel premium setler neler

Çok Satanlar Yılbaşı

Yılbaşı için hediye seçmekte zorlanıyor ve kategoriler arasında kararsız kalıyorsanız bunun çözümü oldukça kolay. Endorfia’nın kategorileri arasında çok Satanlar kategorisi de bulunuyor. Bu kategoride günlerce ve hatta haftalarca en çok alınan ve en çok sevilen ürünler yer alıyor. Bu ürünler arasından en çok tercih edilen ürünleri görebilir ve alacağınız yılbaşı hediyeleri için fikir edinebilirsiniz. Unutmayın ki Endorfia daima sizlerin ve sevdiklerinizin yanında. Mutlu yıllar dileriz!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin