Yılbaşı Hediye Setleri

0
611
yılbaşı hediye setleri

Yılbaşı geliyor, tatlı telaşlar başlıyor öyle değil mi? Muhteşem! Çünkü bu yazımızda sevdikleriniz için tercih edebileceğiniz birbirinden güzel yılbaşı hediye setleri önerilerimiz yer alıyor. Anneniz, babanınız, kardeşleriniz, arkadaşlarınız, sevgiliniz, dostlarınız ve bütün sevdiklerinize özel ve farklı tasarımlarla donatılmış, çeşit konusunda zengin binlerce hediye türü bulunuyor. Endorfia’nın her kategorisinde türlü birçok hediye seçeneği yer alıyor, dilediğiniz hediye türüne karar verebilir ve sevdiklerinize bu yılbaşında da onları unutmadığınızı gösterebilirsiniz.

Yılbaşı hediye setleri bir değil birçok hediyenin bütünleşmesi anlamına geliyor. Seçeceğiniz setin içerisindeki renkleri, tatlandırmaları veya kahveleri kendiniz belirliyor ve sevdiklerinizin neler sevdiğine dair hediye kararlarınızı düzenliyorsunuz. Tek bir hediye seti değil özel günlere istinaden hazırlanmış farklı birden çok hediye seti mevcuttur. Bu hediye setleri arasından sevdiklerinize en uygun hediye setini seçmek de size düşüyor. Yılbaşı hediye setlerinin neler olduğuna değinmeden önce sizlere kolaylık sağlayacak Endorfia Premium Setler kategorisine bakıp fikir edinebilirsiniz.

Anneye Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

Cennetin annelerin ayakları altında olduğu söylenir, öylesine doğru bir tabirdir ki onlar için söylenen her söz kifayetsiz kalıyor. Sevdiklerimiz bizler için özel olsa da annelerin yeri daima ayrıdır. Onlar bizim evimiz, arkadaşımız, sırdaşımız ve her an sığınabileceğimiz limanımızdır. Annelerimiz arkamızda duran gücümüz, önümüzde duran aynamızdır. Onlar için ne yaparsak yapalım az kalır. Annemize alacağımız kocaman bir hediye bile kalbimizdeki ve gözümüzdeki kıymetine asla paha biçmeyecektir. Ama yine de sevgimizi hissettirmenin farklı bir yoludur hediye almak… Peki, anneye yılbaşı hediyesi ne alınır?

  • Single Slim Minik Kalpli Beyaz Kalpli Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Minik Kalpli Beyaz Ayıcık & Bisküvili Draje,
  • Double Midi Kırmızı Kalpli ayıcık & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Double Midi Yılbaşı Yastığı & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Modern Kırmızı Kalpli Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Kişiye Özel Termos Bardak gümüş- Single Slim Fıstıklı Kalp Çikolata,

 Babaya Yılbaşı Hediye Seti Ne Alınır?

Babalarımızda en az annelerimiz kadar kıymetli ve bizler için özel bir yere sahiptirler. Anneyle sırdaş olabilirken, babayla arkadaş olabiliriz ya da anneyle özel bir anı paylaşırken babayla kahkahalar atabiliriz. Her ikisi yanımızdayken bizden güçlüsü yoktur bu hayatta, onların varlığı bu hayattaki en önemli hediyedir bizlere…

Gerek annemiz gerekse de babamız olsun her ikisi için de alacağımız hediyeler, onların kıymetlerine asla eşdeğer olmayacaktır. Çünkü ne alırsak alalım haklarını asla ödeyemeyiz. Ancak küçük büyük fark etmeden güzel bir hediye alarak bütün özel günlerde olduğu gibi yılbaşında da bizler için ne kadar özel olduklarını hissettirebiliriz. Endorfia’nın birçok özel gün için derlediği kategoriler bir yana, anne ve babalar için hazırladığı kategoriler bir yana… Babaya yılbaşı hediye setleri için Endorfia Babalara Özel kategorisini ziyaret edebilir, şahane hediyeler ve hediye setleri alabilirsiniz.

Erkek Arkadaşa Yılbaşı Hediyesi Ne Alınır?

Konu erkekse hediyenin hangi gün alınacağı çok da fark etmiyor, hediyenin türü daha çok anlam yüklü oluyor. Hediyeyi alacağınız erkek; sevgiliniz, erkek kardeşiniz, abiniz veya arkadaşınız olabilir ancak biri için hediye seçimi yapmanız hepsi için kolay hediye seçmeniz demektir. Erkekler hediye konusunda farklılıktan yana olmuyorlar yani onlar için alacağınız en küçük ve en klasik hediye bile onları mutlu etmeye yetiyor da artıyor.

Erkek arkadaşa yılbaşı hediye setleri için Endorfia Premium Setler kategorisini inceleyebilir ve mevcut olan farklı türdeki hediyelerden dilediğinizi seçerek, yeni yıla girmeye saatler kala bu güzel armağanı verebilirsiniz.

Kız Arkadaşa Yılbaşı Hediye Seti Ne Olabilir?

Kız arkadaşınız renkli bir kişilik mi yoksa aksine durgun ve sakin biri mi? Bu ayrımı yaptıktan sonra hediye seçme konusunda rahatlık yaşayacaksınız. Renkli bir kişilikse eğlenceli ve kıpır kıpır hediyeler seçebilecek, sakinlikten yana biriyse daha doğal ve durgun hediyeler seçebileceksiniz. Ancak kişiliklerine ters olacak farklı seçimlerle onları şaşırtmak isterseniz karışık hediyeler alabilirsiniz. Mesela kahve, çikolata ve kişiye özel termos seti veya Endorfia Peluşlu Setler kategorisinde yer alan yumoş ayıcıklar, sevimli koalalar veya bu sevimli oyuncaklarla bir arada olan drajeler olabilir…

endorfia peluşlu setler

Sevgiliye Yılbaşı Hediye Seti Önerileri

Sevgilinize karşı yoğun duygular hissediyor ve yılbaşı başta olmak üzere her an yanlarında olmak istiyorsunuz. Sevgi öylesine değerli bir kavramdır ki, gerçekten üzerine söylenecek sözlerin hiçbiri sevgiyi tanımlamaya yetmez. Ama alacağınız küçücük bir hediye bile sevginizi hissettirmeniz konusunda iç sesiniz olabilir ve “iyi ki varsın!” sözünün anlamını direkt olarak verir. Tabi ki sevgilinizi çok iyi tanıyor olmanız da hediye seçimleriniz konusunda size büyük kolaylık sağlayacaktır.

Bazen sevgiliye sarf edilen “seni seviyorum” sözünün bir hediye ile ima edilmesi daha anlamlı olabiliyor. Yılbaşı da hazır yaklaşırken sevgiliye ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız doğru yerdesiniz. Bu özel günde de sizlerin yanınızda duruyor, birbirinden renkli hediye önerilerini sizler için derliyoruz.

Sevgiliye En Özel Yılbaşı Hediye Setleri

Sevgilinize özel olarak seçeceğiniz yılbaşı hediye setleri ve içerikleri için en özel hediyeleri madde madde ele aldık. Aşağıda yer alan her hediye için Endorfia kategorilerinin tümünü ziyaret edebilir, dilediğiniz kategori hediyelerini tercih edebilirsiniz.

Sevgiliye Özel Premium Setler İçeriği:

  • Endorfia Peluşlu Setler; birbirinden ponçik ayıcıklar ve sevimli koala oyuncaklar ile renkli drajeler, taze çikolatalar ve yumuşacık lokumlar yer alıyor.
  • Endorfia Kolonyalı Setler; sağlık açısından özenle paketlenmiş kolonyalar ve leziz tatlandırmalar bu set içerisinde yer alıyor.
  • Endorfia Protokol Setler; çikolatalar, lokumlar ve sağlığa güzel dokunuşlar yapacak olan kolonyalar bu setin içerisinde yer alıyor.
  • Endorfia Kahveli Setler; enfes dünya kahveleri, klasik kahveler, çikolatalar ve leziz lokumlar bu setin içerisinde yer alıyor.

Sevgiliye Özel Yılbaşı Hediyeleri Set İçeriği:

  • Kişiye Özel Tasarım Termos,
  • Kişiye Özel French Press,
  • Kişiye Özel Çelik Matara,
  • Kişiye Özel Usb Bellek,
  • Kişiye Özel Hoparlör,
  • Kişiye Özel Tasarım Defter,
  • Kişiye Özel Çelik Kupa,
  • Kişiye Özel Powerbank,
  • Diğer Kişiye Özel Setler Bölümü,

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin