Yeni Dükkan İçin Alınabilecek Hediye Fikirleri

0
617
yeni dükkan için alınabilecek hediye fikirleri

Yeni dükkan için alınabilecek hediye fikirleri mi arıyorsunuz? O halde doğru yere ayakbastınız. Çünkü tam da aradığınız hediyeleri ve hatta çok daha güzelini bulabileceğiniz hediyeliklerimiz var. Kişiye özel olarak hazırladığımız kategorilerimizden ağızlara layık tatlı mı tatlı ikramlıklara kadar pek çok türle sizleri mağazamıza konuk ediyoruz. Ayrıca zamanınız olmadığında ve acilen hediye seçmeniz gerektiğinde yorulmamanız adına sizlere alternatif olacak özel anlar için ayrı kategorileri derledik. Mesela yakınınız yeni bir dükkan açtığında veya işe başladığında ona uzatabileceğiniz hediyeler için hiç düşünmeden Kurumsal Hediye kategorisine göz atabilirsiniz.

Kurumsal Hediye Kimlere Alınır?

Kurumsal hediye, şirketlerin veya ofislerin imajlarına güç katacak birden çok hediyenin bir arada bulunduğu hediye bölümüdür. Şirketler kendi prestijlerini yükseltmek için bu tür hediyeleri fazlasıyla kullanmaktadır. Sizler de yeni bir dükkan sahibi olduğunuzda kendi işinizin reklamını yapmanıza olanak tanıyacak kurumsal hediye seçeneklerinden yana durabilirsiniz. Örneğin, kendi dükkanınızın adının yazılı olduğu hediye kutuları hazırlatabilir çalışanlarınıza veya konuklarınıza küçük armağanlar uzatabilirsiniz.

Bunun yanı sıra eğer ki sevdiğiniz birileri yeni bir dükkan açmışsa ona “hayırlı olsun” mesajını verecek bu kurumsal hediyelerden birini seçebilirsiniz. Zira kurumsal ziyaretlerinizde de yanınızda götürebileceğiniz kurumsal hediye alternatifleri bitmiyor. Hoş geldin hediyesinden yeni iş hediyesine kadar pek çok bölümde sevdiklerinize hitap edecek hediyeleri de bulabilirsiniz.

Yeni İş Hediyesi Ne Alınır

Yeni İş Hediyeleri, yeni bir işe başlayan veya kendi işini kuran herkese alabileceğiniz hediyeler bölümüdür. Bu bölüm tam anlamıyla iş tebriğinde bulunmak istediğinizde tercih edebileceğiniz hediyelerden oluşuyor. Özellikle de sevdiklerinizin yanında olduğunuzu gösterecek küçük ancak manevi değeri büyük olan bu hediyeler sizlere eşlik ediyor. Dilediğiniz zaman istediğiniz tarzdaki bu hediyelerden birini seçebilir, sevdikleriniz için ayrıcalıklı jestler yapabilirsiniz.

Aynı zamanda da anneye, babaya, eşe veya arkadaşa tebrik hediyeleri almak istediğiniz anda bu bölüme göz atabilirsiniz. Çünkü küçük büyük demeden yediden yetmişe hitap edecek şahane birçok hediyeliğimiz bulunuyor. Üstelik bir hediyeden çok daha fazlası olan hediye setleri de yine mağazamızın her bir köşesinde sizleri bekliyor. Alacağınız iş hediyeleri dahil tüm hediye seçimlerinde kendinizi seçkin hissetmenin hazzına varacaksınız.

Erkeğe İş Hediyesi Olarak Alınabilecekler Neler?

Erkek arkadaşınız, sevgiliniz veya hayatınızın aşkı babanız yeni bir işe mi başlıyor? O zaman onların böylesine güzel ve mutlu anları taçlandırmak elbette ki sizlere düşüyor. Bizler de Endorfia olarak sizlere bu konuda fazlasıyla yardımcı olabilecek alternatifler derledik. Birbirinden renkli, anlamlı ve enerjik pek çok hediyeyi sizler için derledik. Sevdiklerinize bu hediyeler arasından keyifle armağanlar seçebilirsiniz.

Üstelik tebrik hediyesi, iş hediyesi veya isme özel hediye gibi daha bir sürü kategorimiz üzerinden farkınızı ortaya koyabileceğiniz hediyeleri seçebilirsiniz. Zira seçim yaparken birden çok hediye çeşidi sizlere destek olacak. Ayrıca bir hediye almak istemediğinizde birçok hediyenin bütünleştiği hediye setlerinden birini de tercih edebilirsiniz. Mesela özel tasarımları ile gözleri kamaştıran İsme Özel Hediye türlerinden birini seçebilirsiniz.

İsme Özel Hediye Pahalı Mı?

İsme özel hediye setleri pahalı mı diye merak ediyor ve aslında uygun ama manevi hediyeler almak istiyorsanız sevdikleriniz için hediye kutuları hazırlatabilirsiniz. Ya da sizler için birden çok tasarımı ve lezzeti bir araya getirdiğimiz hediye setlerinden birini de tercih edebilirsiniz. Hangi hediyeyi veya seti seçerseniz seçin özel tasarımlı ürün üzerine isim yazdırma şansınız daima olacaktır. Üstelik sevgiliye, arkadaşa, babaya veya sevdiklerinize bu güzel hediyeleri uzatarak onları günün en mutlu insanı yapabileceksiniz.

Hem kişiye özel hediyeler hem diğer tüm hediyelerimiz hem de isme özel hediye setlerimiz en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Bütçe dostu olan tüm hediyeliklerimizi gönül rahatlığıyla seçebilirsiniz. Üstelik uygun olan her özel hediyemiz aynı zamanda da oldukça anlamlı ve kalitesinden ödün vermeyen hediyelerden oluşuyor. Sizler de alışverişinizi keyifle yapabilir, sevdiklerinize en özel hediyeleri armağan edebilirsiniz. 

Kıza Yeni İş Hediyesi Seçenekleri

Kıza yeni iş hediyesi bakarken bazı seçeneklere ihtiyacınız olabilir. İşte tam da bu noktada sizlere yardımcı olabilecek birden çok hediyeyi beğeninize sunuyoruz. Kişiye özle hediye, kurumsal hediye, isme özel hediye ve her ana renk katmayı başaran tatlı ikramlıklar gibi daha bir sürü hediye bölümünü hazırladık. Hatta çam sakızı çoban armağanı diye götüreceğiniz hediyeleri bile özel olarak üretiyoruz.

Kız arkadaşınız başta olmak üzere sevdiklerinizi şımartmak ve onları kutlamak amacıyla leziz ikramlıkları tercih edebilirsiniz. Böylece hem tatlı yiyecek tatlı konuşacak hem de sohbetlerinize enerji katacaksınız. Bunun için tadına doyum olmaz Hediyelik Çikolata türlerinden birini seçebilirsiniz. Bu günden sonra sizlerin de vazgeçilmez tatlarından biri de Endorfia çikolataları olacak.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Yeni Dükkan için Hediye Önerileri

Yeni bir dükkan açtıysanız veya çok sevdiğiniz biri dükkan sahibi olduysa birbirinden sevimli hediyeleri alabilirsiniz. İster sohbetlere renk katacak tatlı ikramlıklardan yana durun ister kişiye özgü hazırlanan tasarımlı kişiye özel hediyelerden birini seçin isterseniz de eğlenceli ve sevimli oyuncak setlerine göz atın. Hangi hediyeyi seçerseniz seçin hem sizler mutlu olacaksınız hem de sevdiklerinizi mutlu edeceksiniz. Bunlara ek olarak daha fazla yeni iş hediyesi önerisine ihtiyacınız olursa “İş Yerine Alınacak Hediyeler” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin