Yeni Doğan Bebeğe Hediye Fikirleri

0
471
yeni doğan bebeğe hediye fikirleri

Yeni anne olan birinin bu mutlu gününde onu motive edecek ve yanında olduğunuzun mesajını verecek hediyeler aradığınızı biliyoruz. Ve aradığınızı da en kısa zamanda bulabilmeniz için sizlere birden çok öneri sunuyoruz. Özellikle de yeni doğan bebeğe hediye fikirleri olsun istiyorsanız birbirinden şık hediyelerin bulunduğu Hoş Geldin Hediyesi modellerinden birini seçebilirsiniz. Bu anlamlı hediyeler ile anneye bebeği dünyaya geldiği için hoş geldin mesajını vermiş olacaksınız.

Hangi Hoş Geldin Hediyesi Setini Tercih Etmeliyiz? 

Hangi hoş geldin hediyesi seti olmalı, hangi setten yana durmalıyım diye düşünüyor ve bir tülü karar veremiyorsanız üzülmenize hiç gerek yok. Çünkü özel günleri renklendirecek birden çok kategorimiz bulunuyor. İster anneler gününde ister hoş geldin ziyaretlerinde isterseniz de bayramlarda dilediğiniz zaman hediye setlerinden yana durabilirsiniz. Hem bu setler sayesinden birden çok hediye ile sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar yaşatabilirsiniz. 

Hoş geldin hediyesi için birden çok setimiz mevcut. Ağızlara layık tatlı ikramlıklar, kahveler, özel tasarımlı ürünler ve daha fazlası bu setler içinde ayrıcalıklı bir şekilde yerini alıyor. İstediğiniz seti seçerek sevdiklerinize kendilerini özel hissettirebilirsiniz. Aynı zamanda da renk seçeneklerindeki farklılık ile onların zevklerini yansıtacak en sevdikleri renkleri de seçebilirsiniz. 

Yeni Anneye Hediye Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli

Yeni anneye hediye seçerken dikkat edeceğiniz en önemli şey ona alacağınız hediyenin manevi gücü olacaktır. Çünkü hediyenin pahalı olması veya çok abartılı olması hediyenin çok iyi olacağı anlamına gelmiyor. Aksine alacağınız hediyenin türü ne olursa olsun ilk önem vermeniz gereken hediyenin taşıdığı anlam ve manevi gücü olmalı. Böylelikle hediyeyi armağan ettiğiniz anda karşınızdaki kişi oldukça büyük keyif duyacaktır.

Yeni anne dahil olmak üzere kim için hediye seçerseniz seçin önemli olan bir başka şeyde karşınızdaki kişinin nelerden hoşlandığıdır. Mesela hediyeyi armağan edeceğiniz kişinin en sevdiği rengi, hobiyi, çiçeği vs. gibi özelliklerini bilmeniz size hediye seçiminde kolaylık sağlayacaktır. Özellikle tüm anneler için özenle hazırlanan Anneler Günü Hediyeleri kategorisi içerisinde çok çeşitli sayıda hediyeler mevcut. Bu bölümden dilediğiniz hediyeyi keyifle seçebilirsiniz.

bebeği olan anneye hediye fikirleri

Bebeği Olan Anneye Enerjik Hediyeler…

Yeni bebeği olan anneye ve tabii ki babaya birbirinden enerjik hediyeler almaya ne dersiniz? Evet, birçok hediyeliğimiz enerjik yönleri ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Kişiye özel hediyelerden damaklarda izler bırakan çikolata, makaron, draje ve diğer ikramlıklara kadar her şey var. Ayrıca daha da güzeli, yılbaşına da az zaman kalmışken en eğlenceli hediyelerin bulunduğu Yılbaşı Hediyeleri bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Bu kategoriden alacağınız sevimli mi sevimli oyuncak setleri yeni anneyi hem güldürecek hem de ona çocukluk anlarını hatırlatacak. Ve ileride kendi bebeği büyüdüğünde de bu güzel hediyeyle geçmiş anılarına gülümseyerek bakacak. Bizce de bu kategoriden hediye almanızın tam zamanı. Renkli ve eğlenceli birden çok set çeşidi bu bölümde sizleri bekliyor.

Yılbaşı Hediye Önerileri

Yılbaşı hediye önerileri ile sevdiklerinize ne tür hediyeler seçebileceğinize karar verebilirsiniz. Üstelik burada bahsettiğimiz önerilerin çok daha fazlası mağazamız içerisinde yerini alıyor. Kişiye özel hediyelerden ağızlara layık ikramlıklara kadar pek çok hediyelik türü kategorilerimizde sizlere alternatif olarak sunuluyor. Çikolatadan makarona, drajeden lokuma, dünyaca ünlü kahvelerden kişiye özel french presslere kadar daha bir sürü seçenek bulunuyor. 

Kısacası istediğiniz kategori üzerinden istediğiniz hediyeyi hayatınızda sizin için özel olan kim varsa onlara armağan edebilirsiniz. Yalnızca yılbaşı ve diğer özel günlerle de sınırlı kalmanıza gerek yok. Gönlünüzden koptuğu her anda sevdikleriniz için küçük hediyeler alarak onları mutlu edebilirsiniz. Unutmayın ki bizler Endorfia olarak daima sizlerin ve sevdiklerinizin yanındayız. Sizler de alacağınız hediyeler ile sevdiklerinize yanlarında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. 

Bebeğe Özel Hoş Geldin Hediyeleri Neler?

Bebek sahibi olan ebeveynlere o anlarını daha da güzelleştirecek hediyeler armağan edebilirsiniz. Mesela bir hediyeden daha fazlası olan setler ile sevdiklerinize jestler ve sürprizler yapabilir, anı ölümsüzleştirebilirsiniz. Peki, yeni anne olan birine ne hediyeler alınır? Ya da ilk kez baba olanlara ne tür hediyeler uzatılır? Elbette ki adıyla kendinden söz ettirecek hediyelerden bahsediyoruz.

Babaya, anneye ve tüm sevdiklerinize hitap edecek İsme Özel Hediye çeşitlerine bakmanızı öneririz. Bu hediyeler tam anlamıyla isme özel olarak hazırlanıyor. Böylece sevdikleriniz için isimlerinin bulunduğu hediyeler almak onları dünyanın en mutlu insanı yapmayı başaracak. En özel ve renkli hediyeleri, yeni doğan bebeğe hediye fikirlerini bu bölümde kolaylıkla bulabilirsiniz.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Yeni Doğan Bebek Hediye Önerileri

Endorfia olarak alabileceğiniz onlarca hediye seçeneğimiz var. Yani burada önerisini verdiğimiz hediyelerden çok daha fazlası mağazamızın en güzel köşelerinde sizleri bekliyor. Bir hediyeden çok daha fazlası olan hediye setleriyle yeni doğum yapan anneye ve babalık duygusunu en derinlerinde yaşayan babaya özel hediyeler alabilirsiniz. Aynı zamanda da “Yeni Anneye Hediye Fikirleri” yazısına göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin