Yeni Çocuğu Olan Çiftlere Yönelik Hediye Önerileri

0
76
yeni çocuğu olan çiftlere yönelik hediye önerileri

Yeni çocuğu olan çiftlere yönelik farklı pek çok özel tasarımlı hediye seçeneğimiz var. Bu hediye seçenekleri arasından kadın ve erkek fark etmeksizin herkesi mutlu edecek hediyeler yer alıyor. Özellikle yeni doğum yapan anneler için çok şık ve modern hediye türleri derledik. Birçok özel hediyeye ulaşabileceğiniz kişiye özel hediye kategorisine göz atabilirsiniz.

Yeni anne ve baba olanlar için kişiye özel hediyeleri tercih edebilirsiniz. Bu özel hediyeler arasında ebeveynleri cezbedecek tasarımlar var. Aynı zamanda doğum tebriğinde bulunmak için ihtiyacınız olabilecek çeşitli sayıda ürün yine Online mağazamızda sizleri karşılıyor olacak. En çok sevilen yeni çocuk hediyeleri için mağazamızın renkli köşelerinde mevcuttur.

Kişiye Özel Hediye Seçenekleri Pahalı Mıdır?

Yeni çocuğu olan çiftler için tebrik hediyesi olarak kişiye özel hediyeleri alabilirsiniz. Bu hediyeler özel tasarımları ile gözleri kamaştırırken bir yandan da ekonomik fiyatları nedeniyle çok mutlu etmektedir. Ayrıca dayanıklı yapıları nedeniyle çok sevilen özel hediyeler, anne ve babalar için ideal seçenekler olmaktadır.

Yeni Doğum Yapan Anneye Hediye Ne Alınır?

Yeni doğum yapan anne, dünyanın en mutlu insanı olmaktadır. Ona bu mutlu anında eşlik etmeniz ve özel hediyeler ile anı taçlandırmanız unutulmaz olacaktır. Bu yüzden yeni doğum yapan anneyi kutlarken ona sizi hatırlatacak manevi hediyeler alabilirsiniz. Manevi değeri olan birden çok hediye seçeneği size bu noktada yardımcı olacak.

Yeni bebeği olan anneye hediye kutusu çeşitlerinden birini alabilirsiniz. Mesela bu kutu seçeneklerinden biri olan ahşap kaide oda kokusu setini tercih edebilirsiniz. Ahşap kaide seti oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. setin içerisinde aromaterapi adaçayı arınma mumu ve mandalina kolonyası yer almaktadır. Kokusu ile mest eden kolonyanın yanı sıra mum da ortama huzur enerjisini yaymaktadır.

hediye kutusu kategorisinde hangi hediyeler var

Hediye Kutusu Kategorisinde Hangi Hediyeler Var?

Anne ve babalara özel alabileceğiniz çeşitli seçenekler hediye kutusu kategorisinde mevcuttur. Özellikle çiftleri sevindirecek en özel tasarımlı ürünler, ağızlara layık tatlı ikramlıklar ve çok daha fazlası bu kategoride yer almaktadır. Bu seçeneklerden bazıları aşağıdaki gibidir:

  •  Sızdırmaz bambu termos – yılbaşı çikolata kutusu
  • Seyahat kupası – yılbaşı çikolata sütlü madlen – Coco draje 100 gr – Endorfia Türk kahvesi 100 gr
  • Sevgililere özel ikili seramik kupa – duygusal denge anti stres doğal taşlı soya mumu – Premium filtre kahve 100 gr – yumuşak şeker 150 gr – fıstıklı kalp çikolata
  • Pembe düşler gül kokulu mum – seyahat kupası – fıstıklı kalp çikolata

Yeni Baba Olan Birine Hediye Ne Alınır?

Yeni baba olan birine alınabilecek en anlamlı hediyeleri babaya hediye kategorisinde bir araya getirdik. Babaya hediye bölümünde baba için anlamlı olan farklı pek çok hediye bulunuyor. Özellikle iş yerinde, evde veya çalışma odasında yanında bulundurabileceği özel hediye seçenekleri var. Bu seçenekler arasından seçimlerinizi yaparak yeni baba olmuş kişiyi kutlayabilirsiniz.

Babaya Hediye Çeşitleri Nelerdir?

Babalar için anlamlı hediyelerin bir araya geldiği babaya hediye kategorisinde sizlere fikir olacak bir sürü hediye bulunuyor. Bu hediye seçeneklerinden bazılarını aşağıda sizler için derledik. İşte o seçenekler;

  • Baba hediyesi özel tasarım termos bardak & Costa Rica dünya kahvesi
  • Babaya özel hediye tasarım termos bardak &Etiyopya Sidamo Gr.4 kahve
  • Premium kahve – Atatürk kalem seti hediye kutusu
  • Single modern fıstıklı kalp çikolata – Ayyıldız kalem seti
  • Kişiye özel hediyelik çelik kupa bardak & kahve
  • Single small fıstıklı kalp çikolata gold – Premium Türk kahvesi

Dünya Kahveleri ile Yeni Çiftlere Özel Jestler Yapın!

Dünyaca ün salmış en lüks ve popüler kahve seçeneklerini bir araya getirdik. Kahve kategorimizin altında yer alan dünya kahveleri bölümünde birden çok kahve seçeneği yer almaktadır. Kolombiya kahvesinden Guatemala kahvesine kadar en leziz ve kaliteli kahve seçenekleri kategorimizde mevcuttur. Bu kahve çeşitlerinden birini alarak yeni anne ve baba olanlara özel bir jest yapabilirsiniz.

Dünya kahvelerine eşlik eden tatlı ikramlıklardan çikolataları set içerisine dahil edebilirsiniz. Zengin içerikli olan dünya kahvesi seçeneklerini doğum tebriğine giderken yanınızda götürebilirsiniz. Farklı lezzet arayışları için ideal bir seçenek olan dünya kahveleri doğum yapmış annenin sağlığına güzel dokunuşlar yapacak.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Yeni Çocuğu Olan Çiftlere Özel Hediye Önerileri

Endorfia olarak yeni çocuğu olan çiftlere özel olan hediye önerilerimizden bahsettik. Burada önerisinde bulunduğumuz hediye seçeneklerinden çok daha fazlası mağazamızın ayrıcalıklı kategorilerinde yer almaktadır. Özellikle özel tasarımları ile çok beğenilen hediyelerin tamamı uzun ömürlüdür. Ayrıca damakları şımartan kahveler, çikolatalar, lokumlar vb. ikramlıklar da uzun raf ömrüne sahip olmaktadır.

Yeni çocuk sahibi olanlar başta olmak üzere tüm sevdiklerinizi için alabileceğiniz hediye seçeneklerimiz var. Aynı şekilde en sevilen lezzet seçeneklerinden bitter çikolata çeşitlerini de çiftlere alarak sürpriz yapabilirsiniz. Bu seçenek önerilerine “Türk Kahvesi Severler için Bitter Çikolata Önerileri” içeriğimize göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin