Yeni Baba Adayına Hediye

0
535
yeni baba adayına hediye

Yeni baba adayına hediye seçecekseniz daha özgün, farklı ve tabii ki yepyeni hediyeler seçmelisiniz. Zira babanın o anki duygun yüklü hallerine en çok da tarzıyla konuşan hediyeler yakışır. Babalık duygusuna hitap edecek ve onu mutlu edecek hediyeleri de mağazamızda keyifle bulabilirsiniz. Çünkü mağazamızda yeni baba adaylarına, anne adaylarına ve aklınıza gelebilecek tüm sevdiklerinize alabileceğiniz hediye türleri var. Bu hediye türlerine geçmeden önce fikir edinmek açısından dilerseniz Kişiye Özel Hediye kategorisinde gezintiye çıkabilirsiniz.

Kişiye Özel Hediye Farkı Nedir?

Yeni baba adayına hediye olarak kişiye özel hediyen çeşitlerinden birini tercih edebilirsiniz. Bu hediyeler hem özel tasarımları hem de ağızlara layık tatlı ikramlıkları ile en anlamlı setler haline getirilmiştir. Yani bir hediyeden çok daha fazlası olan hediye kutuları bu bölümde de yer alıyor. Babaya onu mest edecek ve manevi değeri yüksek bir hediye uzatmak istediğinizde bu kategoriden özel setler seçebilirsiniz.

Aynı zamanda kişiye özel olarak tasarladığımız ürünler hassas işçilikleri ile de ön plana çıkmayı başarmaktadır. İstediğiniz zaman özel mi özel hediyeler alabileceğiniz bu bölümde yeni baba olanları ve tüm sevdiklerinizi mutlu edecek armağanlara denk gelebilirsiniz. Üstelik kişilere özgü olarak büyük bir aşkla hazırladığımız bu hediyeler baba adayına renkli anlar yaşatacak.

Yeni Baba Olmuş Birine Alınabilecek Hediyeler

Yeni baba olmuş birine hediye seçerken dikkat etmeniz gereken birkaç püf nokta bulunuyor. Mesela yeni baban olan kişi kardeşiniz olabilir, haliyle hediyelerinizi biraz da ayrıcalıklı ve hassas olarak seçmeniz gerekir. Ya da en yakın arkadaşınız baba olmuş olabilir onun için de eğlenceli ve daha bir enerjik hediyeler seçebilirsiniz. Kısacası öncelikle hangi baba adayı için hediye seçecekseniz ona göre hediye tarzlarını değiştirebilirsiniz.

Bunun yanı sıra herkesin çok seveceği ve asla karşı koyamayacağı hediyeler de var. Bu hediyelerden hangisini seçerseniz seçin karşınızdaki kişiyi mest edeceğiniz kesin. Zira mağazamızın her bir köşesi sevdiklerinize ve sizlere mutlu anlar yaşatacak şekilde hazırlanıyor. Örneğin, küçük büyük demeden herkesin damaklarına konuk olan Hediyelik Çikolata türleri yeni baba adayına alınabilecek en tatlı hediyelerden biri olacak.

en sevilen hoş geldin bebek hediyeleri

En Sevilen Hoş Geldin Bebek Hediyeleri

Yeni anneye ve babaya hediye olarak en sevilen hediyelerden birini alabilirsiniz. Renk seçenekleri, enerjik yapıları ve daha pek çok özelliği ile gözleri kamaştıran hediyeler kucak dolusu mutluluklar yaşatıyor. Özellikle de annelik ve babalık duygusunu yeni tadanlar için alınacak hediyeler çok daha özel olmalıdır. Bunun için de tüm özel ve zengin içerikli kategorileri tercih etme şansınız var.

Hem anne ve babayı gururlandıracak hem de yeni doğan bebeğe şans getirecek hoş geldin bebek hediyeleri oldukça cazip gelecek. O yüzden bir babaya uzatacağınız en anlamlı hediyelerden biri bu hediyeler olacak. Bunun için Hoş Geldin Hediyesi kategorisini ziyaret edebilirsiniz. Bu bölümde yer alan hediye setleri yeni baba adayını fazlasıyla mutlu edecek.

Babaya Özel Fark Yaratacak Hediyeler

Yeni baba adayına, kendi babanıza ve baba yarısı olarak gördüğünüz tüm sevdiklerinize özel hediyeleri seçebileceğiniz bir kategori derledik. Özel günler dahil olmak üzere her an sevdiklerinizin yüzlerini güldürebileceğiniz bu hediyeleri zaman kaybetmeden alabileceksiniz. Yoğun iş sürecinizde veya zamanınız olmadığında sizlere yardımcı olabilecek hediyeliklerimiz var.

Bu hediyelerin tamamını Babaya Hediye kısmından alabilirsiniz. Bu kısım tam olarak babalara özgü olacak şekilde hazırlandı. Sizlere fikir olacak bir sürü hediye türü burada mevcut. İstediğiniz zaman babanıza bu hediyelerden birini alabilir, onlara tebessüm ettirebilirsiniz. Bu hediyeler özel tasarımları ile babaya çok farklı ve özgün gelecek.

Yeni Doğan Hediye Kutusu Babaya

Yeni baba olacaklara alınabilecek bir diğer hediye türleri de hediye kutusu olarak sizleri karşılıyor. Birbirinden çeşitli, renkli ve eğlenceli pek çok hediye seti arasından babanın mutlu anlarına tanıklık edecek olanını seçebilirsiniz. Erkek kadın veya küçük büyük demeden herkesin beğeneceği o setlerden biri Peluş Oyuncak Seti.

Bu sette sevimli mi sevimli oyuncak türleri ve oyuncaklara eşlik eden damaklarda izler bırakacak tatlı ikramlıklar da var. Makaron, çikolata ve lokum gibi ikramlık seçenekleri bu setlerden herhangi birinde mevcut. İstediğiniz oyuncağı ve ikramlığı kendi zevkinize göre seçebilir, hediye setini baştan yaratabilirsiniz. Yeni babaya armağan edeceğiniz bu hediye belki de bugüne kadar almış olduğu en farklı ve anlamlı hediye olacaktır.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Yeni Baba Adayına Hediye Önerileri

Endorfia olarak yeni baban olmuş birine alabileceğiniz hediyelerden bahsettik. Peki, bunlarla mı sınırlı? Elbette ki hayır! Aksine mağazamızda çok daha fazlası var. Önemli olan sizlerin gönüllerinde taht kuracak ve göz zevkinize hitap edecek hediyelerden fikir edinmenizdir.

İstediğiniz kişiye dilediğiniz zaman ayrıcalıklı hediyeleri mağazamız üzerinden seçebilirsiniz. Ayrıca daha fazla hediye önerisi olsun istiyorsanız “Babaya Alınabilecek Hediyeler” yazısını da inceleyebilirsiniz. Böylece daha fazla hediye alternatifine göz atmış olabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin