Yaratıcı‌ ‌Yılbaşı‌ ‌Hediyeleri‌ ‌

0
657
yaratıcı yılbaşı hediyeleri

Yaratıcı yılbaşı hediyelerine ne dersiniz? Tabi ki yılbaşını monotonluktan uzak ve klişeleşmemiş hediyelerle taçlandırmak istemenize bizlerde katılıyoruz. İşte tam da bu yüzden siz sevgili okurlarımızla yaratıcı hediye fikirlerimizi paylaşmak istedik. Klasik hediyelerden ziyade fark yaratacak hediyelerle sevdiklerinizi yılbaşının en mutlu insanı yapmaya hazır olun. Endorfia bu yılbaşında da sizleri, sevdiklerinizi ve değer verdiğiniz herkesi ayrıcalıklı kılmaya devam ediyor. 

Yaratıcı yılbaşı hediyeleri dedik ve aklınızda adeta bir sürü şey oluşuverdi. Hatta heyecandan yüreğiniz kıpır kıpır oldu ve şu anda “yaratıcı hediyeler neler olabilir ki?” diye düşünmekten kendinizi alıkoyamıyorsunuz. Kim bilir belki leziz ünlü dünya kahvelerinin izlerinde yürüyecek, belki de kişiye özel hediye seçimlerinizle sevdiklerinizi şımartacaksınız. Elbette ki tercihi sizlere bırakıyor, birbirinden güzel hediye önerilerimize yavaştan başlıyoruz. Bu arada soluklanmak isterseniz Endorfia Premium Setler kategorisine göz atıp gelebilirsiniz. Endorfia daima sizlerin ve sevdiklerinizin yanında!

yaratıcı yılbaşı premium hediyeleri

Yılbaşı Şölenine Hazır mısınız?

Ömrümüzden su gibi akıp giden bir yıl daha… İnsan bazen günlerinin, haftalarının, aylarının ve hatta yıllarının nasıl geçtiğini anlayamıyor bile. Öylesine hızlı geçiyor ki zaman, adeta kum saatinden uzak işliyor. Bir yıla o kadar çok şey sığdırıyoruz ki keşke daha fazlası olsa diye çırpınıyoruz. Bu nedenle de gelecek olan yepyeni yıllarımıza daha çok yaşanmışlıklar katmak istiyoruz. Her geçen gün daha güzel şeyler yaşamak ve daha fazla anı biriktirmek istediğimiz yeni bir yıla çok az bir zaman kaldı. Zira bizlerde yeni bir yıla girecek olmanın mutluluğunu yaşıyor, açılacak olan yepyeni kapılara, gelecek olan en güzel fırsatlara ve hayat dolu anılara hazırız.

Yılbaşına aylar kala hazırlıklar başlar, şölenler dizayn edilir. Yılbaşı denince sadece yeni bir yıla girecek olmamız değil, yeni yılı nasıl karşılayacağımız da oldukça önemlidir. Çünkü geride bırakacağımız bir yıl ve önümüze bakacağımız upuzun bir yıl olacak. Geçmişi kuru kuruya uğurlamak, geleceği de sessiz karşılamak pek de coşkulu olmaz. Ne de olsa giden de gelen de bizim için daima izler bırakıyor. Kim istemez ki doyasıya eğlenmeyi, sevdikleriyle kahkahalar atmayı, hep beraber güzel bir sofra kurmayı, yılbaşına dakikalar kala tatlılarını yemeyi, bol köpüklü kahveleri yudumlamayı ve sonra geri sayıma başlayarak yeni bir yıla “hoş geldin” demeyi… Bütün bu hazırlıklar ve bu ince detaylar hepimizi adeta çocuklar gibi mutlu eder. İçimizdeki çocuğu uyandıracağımız, umutlarla dolu harika bir yıl olması temennisiyle…

Sevdiklerinizi Bu yılbaşında da Ayrıcalıklı Kılın…

Yılbaşı ne kadar özelse ailemiz, arkadaşlarımız, dostlarımız ve bütün sevdiklerimiz de o kadar özeldir. Onlara özel olduklarını hissettirmek için çok da abartılı şeyler yapmaya gerek duymayız. En küçük armağanla, birkaç jestle bile yüzlerindeki mutluluğun sebebi olmayı daima başarırız. Biliriz ki aramızdaki sevgi bağının kuvvetli oluşu aramızdaki en güzel armağandır zaten.

Özel olan her günde aklımıza ilk olarak sevdiklerimiz gelir. “Acaba ne hediye alsam?” sorusunu birçok kere sorarız. Evet, belki de sevdiklerimiz bizden bir hediye beklemeyebilir, varlığımıza şükür eder ve bunun onlara yeteceğini söylerler. Bu duygusal ifadeler çok anlamlıdır ancak yine de bazen sevgimizi ifade etmenin yolu küçükte olsa bir hediyeden geçmeli. Çünkü bazen karşımızdakine “seni seviyorum” demenin bir zaman sonra aynılaştığını düşünebilir ve bunu ifade etmenin farklı yollarını arayabiliriz. Bu yüzden çoğu zamanda sevgimizi, en güzel ifade etme şeklinin hediye olduğuna karar veririz. Karar verme kısmına kadar her şey çok hoş ve çok anlamlı peki, ya şimdi sıra hediye seçimine geldiyse ne yapmalı? 

Yaratıcı Hediye Seçimlerinizin Adresi: ENDORFİA

Yılbaşı gelir de bu yeni yılı en güzel şekilde karşılamak bize düşmez mi? Her yıl bir önceki yıldan daha güzel, daha farklı ve daha yaratıcı geçsin istiyoruz. Yılbaşı için günler ve bazen de aylar öncesinden programlar yapıyoruz. Yılbaşı gününü baştan sonuna kadar en ince ayrıntısıyla kurguluyor ve sevdiklerimize de yılın en başında yer veriyoruz. Mesela onlara yapacağımız sürpriz armağanlarla yüzlerini güldürmek ve beraber gülerek eğlenmek istiyoruz. Hediyenin manevi değerine önem veriyor, en yaratıcı ancak en uygun ve bir o kadar da en kaliteli hediyeleri seçerek fark yaratıyoruz. 

Endorfia’da yer alan birbirinden farklı ve türlü türlü bir sürü hediye, hediye setleri, enfes lezzetli tatlandırmalar ve sevdiklerinize iyi gelecek özel tasarım hediyeler yer alıyor. Her bir hediye Kişiye Özel Hediye kategorisine ekleniyor ve herkese özel bir sürü hediye fikri sunuluyor. Başta yılbaşı olmak üzere doğum günü, sevgililer günü, anneler günü, babalar günü, öğretmenler günü ve daha birçok özel gün için zenginleştirilmiş hediyeler ve hediye kategorileri bulunuyor. Yapmanız gereken tek şey sevdiklerinizin ne tür şeylerden hoşlandığını, nasıl bir hediye alırsanız mutlu olabileceğini bilmeniz… Sonrası tabi ki Endorfia tarafından beğeninize sunuluyor. 

kişiye özel yaratıcı yılbaşı hediyleri

Yılbaşına Özel En İyi 25 Yaratıcı Hediye 

  • Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Bisküvili Draje,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Madlen Mix Çikolata,
  • Double Midi Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Single Small Yılbaşı Hediyesi Kardan Adam & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Double Midi Yılbaşı Geyiği & Gül Yapraklı Güllü Lokum,
  • Double Midi Yılbaşı Geyiği & Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Single Maxi Fıstıklı Kalp Çikolata Kırmızı- Beyaz,
  • Single Maxi Fıstıklı Kalp Çikolata Kırmızı- Pembe,
  • Double Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kolonya Kırmızı- Beyaz,
  • Twin Prmeium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kahve Gold- Pembe,
  • Single Modern Fıstıklı Kalp Çikolata Kırmızı Gold- Pembe,
  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Single Slim Fıstıklı Kalp Çikolata,
  • Termoderi Defter- Metal Roller Kalem-32 Gb Metal Renkli Usb Bellek- Single Sim,
  • Hediye Kutusu Premium Kahve- Bluetooth Hoparlör Beyaz,
  • Kişiye Özel Premium Kahve- Mıknatıslı Taş Şeklinde Kağıt Tutacağı,
  • Kişiye Özel Powerbank- 32 Gb Metal Renkli Usb Bellek Kırmızı- Dragee,
  • Brown Book- Versatil Ve Tükenmez Kalem Seti,
  • Premium Kahve Pembe- Ayyıldız Kalem Seti,
  • Premium Kahve- Gerçek Deri Kılıflı Kavanoz Kupa Kahverengi,
  • Kişiye Özel Powerbank- Metal Anahtarlık- Dragee- Siyah,
  • Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi,
  • Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi,
  • Endorfia Kenya AA Plus hediyelik Dünya Kahvesi,
  • Endorfia Guetemala Hediyelik Dünya Kahvesi,
  • Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi,

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin