Yakın Arkadaşa Ev Hediyesi Fikirleri

0
595
yakın arkadaşa ev hediyesi fikirleri

yakın arkadaşa ev hediyesi, genellikle yeni evlenen veya yeni eve çıkan arkadaşlar için alınabilecek şık ve kullanışlı olan kişiye özel hediyeler arasında saklı. Birden çok özelliği ve renk seçeneği ile yediden yetmişe hitap eden bu hediyeler çok seviliyor. Özellikle de kişiye özgün tasarımlarıyla gözleri kamaştıran ev hediyeleri konusunda çeşitleri artırdık. French press termostan hediyelik mum modellerine, ağızları tatlandıran ikramlıklardan isme özel hediyelere kadar pek çok hediye var. Tabii ki farklı seçenekleriyle sizleri cezbedecek hediyelere kişiye özel hediye bölümünden bakmaya başlayabilirsiniz.

Ev Hediyesi Modelleri Neler

Ev hediyesi, yeni anlamına gelen bir eve taşındığında veya dünya evine giren çiftler akla geldiğinde ”hayırlı olsun” anlamına gelecek hediyeler bütünüdür. Yani gönlünüzden geldiği anda bile sevdikleriniz başta olmak üzere yakın arkadaşa ev hediyesi alabilirsiniz. Bu tamamen nezaketinizin ve onlara verdiğiniz değerin en güzel göstergesi olmaktadır. Haliyle hediye modellerine bakacağınız zaman manevi bir anlam taşıyan hediye modellerinden yana durabilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen 3 Ev Hediyesi

Sevdiklerimize veya yeri geldiğinizde en yakınımıza, arkadaşımıza onları mutlu edecek hediyeler almaya yelteniriz. Öyle güzel bir hediye olmasını isteriz ki bu noktada ne maddiyata ne de hediyenin büyüklüğüne takılmayız ve alacağımız en küçük armağanın bile anlamlı olmasına dikkat ederiz. Kısacası sevdiklerimiz söz konusu olduğunda her şeyi bir kenara bırakıp sadece onları odak noktamız yaparız. İşte durum bundan ibaret olduğu için de ev hediyesi seçimlerinizi kolaylaştıracak 3 öneriyi derledik.

1. Burçlara Göre Hediye

Yakın arkadaşınızı çok iyi tanıdığınızdan şüphemiz yok. Zira onları çok iyi tanıdığınızın simgesi olacak hediyeleri seçeceğinizden oldukça eminiz. Bu nedenle hediye seçimlerinizde onların burç özelliklerinden yararlanmanızı istedik. Arkadaşınızın burç özelliklerini yansıtan kişisel özelliklerinden birkaçını bilseniz dahi en doğru hediyeleri seçebilirsiniz. Eğlenceyse eğlence, sadelikse sadelik veya klasikse klasik her türlü hediyeye burca göre karar verebilirsiniz. Burçlara göre hediye çeşitlerini renkli ve çekici şekilleriyle yakın arkadaşa ev hediyesi olarak alabileceksiniz.

2. Zevklere Göre Hediye

Yakın arkadaşınız olsun veya sevdiğiniz herhangi biri olsun. Önemli olan hediye seçimlerini doğru yapmaktır. “Peki, hediye seçimlerine nasıl başlanır?” derseniz de birkaç püf noktadan haberdar olmanız yeterli olacaktır. Mesela arkadaşınızın zevklerini bilirseniz onu mutlu edecek hediyeleri nokta atışı bulabilirsiniz. Bunun için sizlere herkesin zevkine hitap edecek ev hediyesi olabilecek modellerden isme özel hediye türlerine bakmanızı önerebiliriz

3. İhtiyaçlara Göre Hediye

İhtiyaçlara göre hediye dendiğinde aklınıza sevdiklerinizin en çok ihtiyacı olan eşyalar geliyorsa doğru adrestesiniz. İster yakın arkadaşa ister önemli birine hediye alırken hediyenin ihtiyaca yönelik olmasına ağırlık verebilirsiniz. Örneğin; yeni evlenen yakın arkadaşa ev hediyesi olarak en gerekli hediyelerden karşılıklı olarak içeceğiniz enfes kahveleri hızla pişirebileceği cam french press setleri olabilir. Bu hediye sayesinde arkadaşınız kahvesini daha bir keyifle pişirebilecek ve cezve ile çok da uğraşmasına gerek kalmayacak.

yeni ev hediyesi alacaklara öneriler

Yeni Ev Hediyesi Alacaklara Öneriler

Yeni ev hediyesi, sevdiklerinizi tebrik ederken sizleri bir adım öne çıkaracak. Hatta bir küçük hediyeyle bile onların gönüllerini kazanmanız mümkün olacak. Hem de pahalı ve abartıdan uzak hediyelerden bahsediyoruz. Ve şık, kullanışlı, uzun ömürlü bir o kadar ayrıcalıklı olan hediye çeşitleriyle sürprizler yapın diyoruz. Sevdiklerinizi tebrik ederken sohbetleriniz arasına en çok yakışacak hediyelik çikolata çeşitleri neden olmasın öyle değil mi? Çikolata severlerden tam not almış bu lezzetlere sizler de tanıklık edebilirsiniz. Peki, bu çikolata seçenekleri neler?

  • Ev hediyesi enfes krokan çikolata
  • Tebrik hediyesi madlen çikolata
  • Evlere şenlik hediye özel gün çikolatası
  • Bol malzemeli ve leziz special çikolata

Bir çikolata serüvenine dahil olacağınız ve yeni lezzet arayışınıza fazlasıyla yakıştıracağınız hediyelik çikolataların çok daha fazlası mağazamızda…

Ev Hediyesi Fiyatları Ne Kadar?

Ev hediyesi fiyatları ne kadar demeyin ve aklınızı kurcalayacak fiyat seçeneklerine takılmayın. Çünkü aradığınız hediyelerden çok daha özeli ve kalitelisi Endorfia’da, istediğiniz uygun fiyatlarıyla sizlere kapılarını açıyor. Adeta kaliteyi ucuza alacağınız hediye seçenekleri sayesinde istediğiniz kişiye gönlünüzden geçen hediyeyi tereddüt etmeden alabileceksiniz. Üstelik her ecen gün artan model çeşitleri ve düşün ürün fiyatları ile değişmez adresiniz mağazamız olacak. Bütçe dostunuz olacak ekonomik hediyelerle sevdiklerinizin kalbine imza atmaya hazır olun.  

Yakın Arkadaşa Alınabilecek Hediyeler

Ev hediyesi dahil olmakla beraber yakın arkadaşa alınabilecek hediyeler neler diye merak ettiğinizi biliyoruz. Zira sevdiklerinizi önemsediğiniz kadar bizler de sizleri önemsiyor ve en özel hediyeleri üretiyoruz. Kişiye özel hediyelerle evlere konuk oluyor, tadına doyum olmaz ikramlıklarımızla sohbetlerin vazgeçilmezi haline geliyoruz. Özellikle de yakın arkadaşa ev hediyesi alacağınızda sizleri yalnız bırakmıyoruz. Alınabilecek en enerjik ve eğlenceli pelüş oyuncak seti çeşitlerini arttırmaya devam ediyoruz. Emin olun ki bu hediyelere arkadaşınız da hayran kalacak ve sevimli oyuncakları evinin başköşesine koyacak.

hediyelik çikolata

Aradığınız Ev Hediyeleri Endorfia’da

Arkadaşınıza armağan edeceğiniz o müthiş hediyelerin adresi tabii ki Endorfia. Hediyeden hediye beğeneceğiniz, renk seçeneklerinden hoşnut kalacağınız ve kalitesinden memnun olacağınız tüm hediyeler için mağazamızı tercih edebilirsiniz. Burada önerisinde bulunduğumuz hediyelerden çok daha fazlasını zengin içerikli kategorilerimizin tamamında bulabilirsiniz. Aynı şekilde yakın arkadaşa ev hediyesi seçerken sizlere daha çok fikir sunacak “Ev Hediyesi” yazısına da göz atabilirsiniz. Unutmayın ki aradığını ev hediyeleri Endrofia’da…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin