Üreticisi Belli Olmayan Ürünlere Dikkat

0
611

İmajınıza Zarar Verecek Seçimlerden Kaçının

Güçlü bir kurumsal imaj, her detayda titiz seçimleri gerektirmekte. Muhataplarınızla etkileşim halinde olduğunuz hiçbir noktada profesyonellik ve kaliteyi elden bırakmamalısınız.

Promosyon ve reklam çalışmaları, mevcut ve potansiyel müşterilerle doğrudan kurduğunuz iletişimdir. İletişimin doğrudan olması, içeriğine daha fazla dikkat etmeyi gerektirmekte. Dolayısıyla promosyon ve reklam için neler yapacağınızı doğru şekilde planlamalı, planı hayata geçirirken doğru araçları kullanmalısınız.

Üreticisi Belirsiz Ürünler Sağlığı Tehdit Ediyor

Ziyaretlerde ikram ya da hediye edilmek üzere çeşitli ürünlerin temin edilmesi, promosyon ve reklam amacıyla yaygın olarak kullanılan yöntemlerden. Bu ürünlerin seçiminde son derece dikkatli olmalısınız. Bahsi geçen ürünler kullanılır eşyalar olduğunda kalite değerlendirmesi sağlamlık, kullanışlılık, şık görsel tasarım gibi konular üzerinden yapılmalı. Gıda ürünleri söz konusu olduğunda ise lezzet ve sağlık açısından uygunluk, kalite seviyesini belirleyecektir.

Bu noktada, üreticisi belli olmayan ürünlerden uzak durmaya özen göstermelisiniz. Firmaların logolu olarak promosyon ve reklam amaçlı yaptırdıkları, üreticisi belirsiz çikolata ve şekerlemelerin büyük bölümünün paketlerinde son kullanım tarihi ve içerik etiketi bulunmamaktadır.

Kâr hedefini, insan sağlığının önüne geçirerek üretim maliyetini düşüren ve satışı arttıran bu merdiven altı imalatlar, sağlığı tehdit etmekle kalmıyor, lezzet konusundaki beklentileri de karşılamıyor.

Kalite Odaklı Seçim Yapın

Çikolata gibi gıda ürünlerinin seçiminde odak noktanız fiyat değil, kalite olmalı. Promosyon amaçlı kullandığınız ürünlerin maliyetini düşürmeye çalışırken, kurum imajınıza dönüşü olmayan ciddi zararlar verebilirsiniz.

Kendi markası ile perakende sektöründe olduğu gibi promosyon ve reklam sektörüne de Logolu Hediyelik Setler ve premium segment ürünleri ile hizmet veren Endorfia, her aşamada sağlık ve kalite standartlarını gözetmektedir. Bu kapsamda, ürünler, taze, sağlıklı ve kaliteli malzemeler kullanılarak, hijyenik koşullarda imal edilmektedir. Yalnızca üretim koşullarında ve ürünlerde değil, ambalaj malzemelerinde de kalite ve sağlık odaklı seçimler yapılmakta.

Kullandığı el yapımı kutulardan, kutularda bulunan çikolata, lokum, şekerleme, kolonya ve kahveye kadar tüm ürünlerde kalitesini büyük bir kararlılıkla koruyan Endorfia tüketicileri, işletme kayıt no ve son tüketim tarihi bulunmayan ürünlerden uzak durmaya davet etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin