Turizm Firmalarına Kurumsal Çikolata Hediyesi

0
587

Turizm Firmalarına Hediye Önerisi

Turizm, bir ülkeye ya da bir bölgeye turist gidiş gelişatını ekonomik, kültürel, teknik yönden ele alan çalışma türüdür. Günümüz literatüründe, gezip görmek, dinlenmek ve kültürel birikimini artırmak için turizm faaliyetine katılan kişilere de turist demekteyiz. İnsanın eğlenme ve dinlenme ihtiyacını karşılayan turizm sektörü, kişinin ekonomik yapısına ve ilgi alanlarına yönelik olarak firmalarca farklılık gösterir. Turizm firmaları için kurumsal bir oluşum içinde olmak kadar firmaları adına marka odaklı gelişim göstermek de bir o kadar önemlidir. Ulaşım alanında turizm firmaları uçak, tren, gemi, otobüs ve benzeri araçlar üzerinden kurumsallaşır. Seyahat acenteleri, danışmanlık yapmakla birlikte tur düzenleme, konaklama ve yeme- içme ve sigorta gibi işlemleri de üstlenir. Bunların her birini turizm alanında farklı bir kurumsallaşma olarak ele alırsak tur şirketleri, oteller, ulaşım ağı ve sigorta acenteleri kendi bünyesinde kurumsallaşmaya gidebilir. Turizm Firmalarının Kurumsal Hediye yönelimi ise birçok farklı açıdan ele alınabilir. Mevcut şirketi, turizme yönelik ön plana çıkarma, ekonomik gidişatın sürdürülebilir olması; şirket çalışanları için motivasyon, özel gün kutlamaları gibi amaçlarla Kurumsal Hediye tercih edilebilir.

Turizm Firmalarına Hediye

Turizm firmalarına kurumsal boyutta hediye seçmek için turizm firmalarının inceliklerini, marka ve prestij algısının sektör bazında önemini elbette ki biliyorsunuzdur. Bizler de Endorfia olarak turizm sektörüne uygun, firmaların gelişimsel faaliyetlerini destekler nitelikte kurumsal hediyeler hazırladık. Endorfia kalitesinin turizm sektörüne dokunma anına şahit olmak için hemen şimdi biletlerinizi alabilirsiniz.

Kurumsal Çikolata- Kahve Hediyesi

Kurumsal hediye denilince prestij algısını açacak paketlemeleri, kalite ve uzmanlık nişanesi tasarımı, lezzetli tatları ile seçkin zevklerin baş kahramanı Endorfia Kurumsal Çikolatalarını anımsamanız kuvvetle muhtemel. Kurumsal çikolata hediyesinin turizm firmalarınca rahatlıkla sunulabileceği fazlaca alternatif ise damak tadınıza kalmış. Turizm firmanız içinde yalnızca kendi kurumsal daireniz içinde bir hediye paylaşımı düşünüyorsanız Single Slim Madlen Bitter Çikolata Gold beklentilerinizi Endorfia kalitesiyle karşılayacaktır. Gold tasarımı, kalite algınızı ortaya koyarken, single seçimi ile dengeli bir firma algısı oluşturmanız mümkün. Bitter keskinliği ile iş ciddiyetinizi vurgularken, Endrofia lezzeti ile unutulmaz tatlar bırakacaksınız. Single slim serisi içinde sütlü ve fıstık tercihlerini her zaman olduğu gibi madlen uyumu içinde sizlerle buluşturduk. Sayıca artırmanız ile kurumsal boyutta birçok farklı avantajı elde edebilirsiniz. Endorfia kurumsal başlığında 50 kutu ve üzeri siparişlerinizde kendi firmanıza ait logonun hediye kutularının tasarımına eklenmesi ayrıcalığını da biliyor olmalısınız. Özellikle turizm sahasında fazlaca etki edecek bu nüans ile birkaç adımın çok daha ötesindesiniz. Özel indirimlerin takip ettiği süreçlere sizlere davet ederken Endorfia.com’da sizlerle her an birlikte olacak yardım destek ekimizle de iletişime geçebilirsiniz. Turizm firmanıza yapacağınız en güzel iyiliklerin başında her zaman Endorfia farkını koruyacaktır. Single serisi kadar çikolata ve kahvenin birlikte sunumu ile premium seviyesinde özel setlerimiz de size hitap edecektir. Canlandırıcı ve enerji verici mükemmel etkisi ile Endorfia Dünya Kahveleri sizlerle tanışmayı bekliyor. Farklı coğrafyaların esintisini turizm firmanıza Endorfia aracılığı taşıyabilirsiniz. Çikolata kahve ikisi için kurumsal alana rahatlıkla taşıyabileceğiniz twin setlere bakmaya ne dersiniz? Twin Premium Madlen Mix Kurumsal Çikolata & Kahve – Beyaz seti premium sahasının şahı olarak baş gösterirken Türk kahvesi ile filtre kahve seçiminde firmanızı öncelemenizde fayda var. Turizm firmalarınca da fazlasıyla kullanılan Türk kahveleri için kalite standartlarını Endorfia Türk Kahvesi ile yükseltiyoruz. Klasiklerden vazgeçemeyenlere ya da milli klasiklerimizle hiç tanışmayanlara şaşırtıcı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Kişiye Özel Hediye

Turizm firmalarına kurumsal hediye ararken kişiye özel bir hediye başlığı sizleri şaşırtabilir ama Endorfia farkıyla nokta atışı yapacağınız hamleniz için hemen şimdi hazırlanın. Her firmanın vip statüsünde müşterileri mevcuttur. Özel ayrıcalıklar ile birlikte prestijinizi de etkili bir şekilde ortaya koyacak Endorfia Kişiye Özel Hediyeleri turizm firmanız için düşünebilirsiniz. Kişiye özel olan ama firmanız adına verilmiş olan hediyenizle kurumsal profesyonelliğinizi gösterebilirsiniz. Seyahatlerin vazgeçilmezi Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Gümüş & Costa Rica Tarrazu Kahve Seti yolculuk alanında firmanızın markasıyla dizayn edilebilir. Dünya kahvelerinin eşlik ettiği setlere yolculuk rotanızca yön verebilirsiniz. Colombia, Ethiopya, Kenya, Guatemala ve daha da fazlasıyla yolculuk rotanızı hazırlamak planlarınızı yapabilirisiniz. Business slass ile Endorfia French press şıklığını da buluşturmak istersiniz diye düşünüp Kişiye Özel Hediyelik French Press Termos Gümüş & Ethiopya Sidamo Gr.4 Kahve Setini oluşturduk. Bu vip ayrıcalığı ile kişiye özel setlerde kendi turizm firmanızın markasını ya da müşterinizin adına özel tasarlanmış gümüş ışıltılarıyla gözleri kamaştırın. Kişiye özel setlerin derin deryasında isim detayının süregeldiği nostaljik görünümüyle özgün tasarımın canlandığı Brown Book – Versatil Ve Tükenmez Kalem Seti firmanıza yakışır nitelikte. Tasarımda kullanılacak isim detayını düşünürken Yöneticiye Hediye skalasında özel gününde yöneticinize de kurumsal hediyenizi takdim edebilirsiniz. Uzun soluklu başarılarınızı devamı, iş birliği motivasyonu ve kalite sürekliliği ile Endorfia inceliklerini takip edin.

Kurumsal Hediyede Endorfia

Turizm sektörünün kurumsal hediyelerinde ilk sıralara yerleşen Endorfia özgür ruhların, özgün tasarımıyla ilhamını %100 müşteri memnuniyetinden alıyor. Kargo takip sürecindeki profesyonelliği, ürün tazeliği ve kalitesine gösterdiği hassasiyet doğrultusunda mevsim şartlarına uygun olarak hazırlanan paketlemeleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor. Üstelik İstanbul içi saat 12.00 ve öncesi itibariyle onayladığınız siparişleriniz için aynı gün teslimat sözüyle yola çıkıyor. Türkiye’nin tamamına ise saat 15.00 ve öncesi vereceğiniz siparişleriniz için aynı gün kargo ayrıcalığını siz premium severlere sunuyor. Kozmopolit mekanların turizm ağına seçkin kurumsal hediyeleriyle etkili dokunuşlar yapan Endorfia, bu girift ağın yönetiminde sizlerle olmaktan gurur duyuyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin