Sonbahar Mevsiminde En Çok Tercih Edilen Hediyeler Nelerdir?

0
69
sonbahar mevsiminde en çok tercih edilen hediyeler nelerdir

Sonbahar mevsiminde en çok kullanımı yaygın olan hediyeleri Online Endorfia mağazamızda derledik. Mağazamızda bulabileceğiniz şık hediyeler sizlere her yerde eşlik edecek. En çok sevilen french press, termos, çelik kupa bardak modelleri doğada, evde, iş yerinde ve hemen her yerde sizlerin yanında olacak. Özellikle sonbaharın vazgeçilmez kahve saatleri için kişiye özel termos seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Kişiye özel termoslar sayesinde sonbaharın keyfini çıkarabilirsiniz. Demleyeceğiniz kahveleri, sonbahar manzarasının karşısında sıcak ve taze olarak 6-8 saat süresince tüketebileceksiniz. Bunun için birçok termos seçeneğimiz bulunuyor. Kendinize ve sevdiklerinize hitap edebilecek renkli termoslar arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Kişiye Özel Termos Çeşitleri Nelerdir?

Sonbaharda yapılacak en güzel şey, renkli yapraklarının güzelleştirdiği manzaraya karşı kahve yudumlamaktır. Kahve içerken de keyif almak önemli bir husustur. Bu nedenle kahveleri lezzetli kılan termos çeşitleri bir ihtiyaç olmaktadır. Sizler de sonbahar mevsimine güç katacak kişiye özel termos modellerinden birini seçebilişiniz. Bazı termos çeşitleri şöyledir:

  • Kişiye özel termos bardak – böğürtlen dragee
  • Kişiye özel termos bardak – Brown Book madlen mix. Çikolata – bitter draje 100 gr – Endorfia filtre kahve 40 gr
  • Özel termos bardak – fıstıklı kalp çikolata – Endorfia yumuşak şeker 230 gr
  • Özel hediyelik çelik termos bardak gümüş &Etiyopya Sidamo gr.4 kahve seti

Sonbahar Mevsimine Renk Katacak Hediyeler

Sonbahar mevsimi, en renkli mevsimdir. Bu mevsimde renkli yapraklar, ihtişamlı bir ahenk yaratır. Özellikle yeşil, sarı ve turuncu renklerinin karışımı ile ortaya çıkan eşsiz renk bütünü sonbahar mevsimini özel kılar. Bu mevsimde gezilere çıkmak, doğa yürüyüşleri yapmak ve hatta iş hayatında tempolu çalışmak oldukça keyifli olmaktadır.

Keyfe değer anlara eşlik edecek özel tasarımlı ürünler ve damaklara özgü lezzetlerin yer alması sonbaharı daha ayrıcalıklı yapar. Örneğin, sonbahar mevsiminde en çok tercih edilen hediyelerden biri makaron türleri olmaktadır. Makaronlar da sonbahar gibi renkli çeşitleri ile yediden yetmişe herkesi cezbetmeyi başaran en tatlı ikramlıklardan biridir. Damaklarınızı şenlendirmek ve kendinizi şımartmak için kahvenin yanına makaron ikramı yapabilirsiniz.

hangi makaron türleri var

Hangi Makaron Türleri Var?

Macaroon Hindistan cevizli kurabiye olarak ülkemizde yapılırken, Macaron ise makaron adıyla hem Türkçemize hem de mutfağımıza yerleşmiştir. Fransız mutfağının en sevimli, en leziz ve yumuşacık tadına sahip olan makaronlar; böğürtlenli, çikolatalı ve limonlu çeşitlerine sahiptir. Bu makaronların tamamı Endorfia’nın ünlü şefleri tarafından her hafta taze olarak öğütülmüş badem tozları, yumurta beyazı ve süt kreması malzemelerinin kullanılmasıyla üretilmektedir.

En çok sevilen makaron türlerini taze olarak mağazamızda çok kısa sürede bulabilirsiniz. Özellikle sizlerin de çok seveceği bazı makaron türlerimiz aşağıdaki gibidir:

  • Vanilyalı portakallı Antep fıstıklı B1 makaron kutusu
  • Limonlu frambuazlı çikolatalı A2 makaron

Sonbahara Özel Hediyeler ile Unutulmaz Jestler Yapın!

Sevdiklerinize sürprizler yapmak için en doğru zaman, sonbahar mevsimidir. Bu mevsimde gezmeler, spor ve aktiviteler oldukça güzel oluyor. Bu nedenle sevdiklerinize her özel anında eşlik edebilecek tasarımlı hediyeler armağan edebilirsiniz. Aynı şekilde her mevsim tüketilebilen özellikle sonbahardan kışa geçişte içilen çay çeşitlerinden yararlanabilirsiniz.

Yeşil çaydan gül çayına ve diğer tüm çay çeşitlerine kadar leziz çay seçeneklerimizi tercih edebilirsiniz. Bu çay seçeneklerinin tamamı, mevsim geçişlerine karşı sizleri korur. Ayrıca damaklara özgü tatları ile lezzetlerini koruyan bu çaylara hayran kalacaksınız. Çay çeşitleri için ayrıcalıklı olarak hazırlamış olduğumuz çay kategorimize göz atabilirsiniz.

Her Mevsim için İdeal Kokular…

Sonbahar mevsimi başta olmak üzere her mevsimin ideal kokusu, kolonya esansları olmaktadır. Misket limon kolonyasından mandalinalı kolonya seçeneklerine kadar birçok koku kolonya kategorimizde yer alıyor. Hem kendi sağlığınızı hem de sevdiklerinizin sağlığını muhafaza altına almak için kolonya kokusu seçeneklerimizden yararlanabilirsiniz. Kolonya çeşitlerimiz cam şişe ve plastik sprey şişe olmak üzere iki farklı şekilde sunuluyor.

Cam şişe ve ahşap kapak sayesinde uzun bir raf ömrüne sahip olan kolonyalar, en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor. Aynı zamanda 50 ml şeklinde sunmuş olduğumuz sprey kolonya şişelerini çantanızda her zaman her yere taşıyabilirsiniz. Kolay taşınabilir özelliği sayesinde mis kokulu kolonyalar, en kalabalık ortamlarda dahi sizleri koruyacak.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Sonbahar Mevsimi için Trend Hediye Önerileri

Endorfia olarak sevebileceğiniz en trend ve sıklıkla tercih edilen hediye önerilerinde bulunduk. Burada önerisinde bulunduğumuz hediyelerimizden çok daha fazlasını mağazamızda bulma şansına sahipsiniz. Kendi zevkinize göre seçebileceğiniz pek çok hediyelik türümüz bulunuyor. Ayrıca sadece sonbahar mevsimi ile sınırlı değiliz. Her mevsim için aradığınız ürünleri bulabilirsiniz.

Sevdiklerinize jest yapmak istediğinizde rotanızı mağazamızda çevirmeniz yeterli olacaktır. Aynı şekilde meslekler için özel hediyelerimiz de var. Bu noktada fikir edinmenizi sağlayacak “2023 Yılında Trend Olabilecek Öğretmenler Günü Hediyeleri Nelerdir?” içeriğimize göz atabilirsiniz. Mutlu, sağlıklı ve enerji dolu günler dileriz. Her an yanınızdayız, Endorfia ile kalın!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin