Şirket Çalışanlarına Hediye

0
566
şirket çalışanlarına hediye

Şirket çalışanlarına hediye, şirket yıl dönümleri veya özel olan tüm günlerde çalışanlarınıza ve çalışma arkadaşlarınıza alabileceğiniz hediyelerin bütünüdür. Yani şirketinizin yeni yaşını kutlarken hediye alabilir, çalışma arkadaşlarına veya personellerinize bu hediyeleri takdim edebilirsiniz. Bunun için elbette ki birbirinden ayrıcalıklı bir sürü hediye önerimiz var.

Kişiye özel hediye seçenekleri dahil ağızlar da tat bırakacak çikolata, makaron ve drajeye kadar birçok ikramlık mağazamızda mevcut. Hediye almanız gerektiğinde özenle hazırlamış olduğumuz tüm kategorileri gözden geçirebilir, göz zevkinize ve kalbinize hitap eden hediyeleri tercih edebilirsiniz.

Kişiye Özel Hediye Pahalı Mı?

Kişiye özel hediye, sizin için değerli olan her kim varsa onlar için alacağınız renkli ve enerjik hediyeler anlamına gelir. Adından da anlaşılacağı gibi özel olarak hazırlanan ürünler her yaştan kesime hitap etmektedir. Yani kişiye özel hediye bölümünden seçeceğiniz herhangi bir hediye hem 5 yaşındaki bir çocuğa hem de 80 yaşındaki bir yaşlı insana uyum sağlar. Haliyle bu bölümden hediye seçerken yaş durumunu göz ardı edebilirsiniz.

Bunun yanı sıra, kişiye özel hediye başta olmak üzere mağazada var olan bütün hediye çeşitleri en ucuz, ekonomik ve kaliteli fiyatlarla sizleri karşılıyor. İstediğiniz an hiç tereddüt etmeden beğendiğiniz hediyeleri seçebilirsiniz. Zira günün sonunda yine bütçe dostunuz olacak ucuz ücretleri ödemiş olacaksınız. Çünkü Endorfia’dan alacağınız her bir hediye sizlere maddi açıdan destek olacak fiyatlarda…

Şirket Çalışanlarına Sürpriz Olacak Hediyeler

Şirket çalışanlarına hediyeler mi bakıyorsunuz? O zaman müjdemizi verelim. Mağazada yer alan birden çok farklı hediyelik ürün, hediye kutusu ve seti bulunuyor. Doğal bir hediye almak istediğinizde doğal hediyeleri, enerjik bir hediye almak istediğinizde de eğlenceli hediyeleri bulabileceksiniz. Ve alacağınız her türlü hediyede kendinizi seçkin hissedecek, sevdiklerinize de sizin için değerli olduklarının mesajını vereceksiniz.

Mesela bir kurumsal hediye alternatifine ne dersiniz? Tam da ofis, şirket veya kurumlara özgü olacak hediyelerden bahsediyoruz. Şirket çalışanlarına hediye olarak alınabilecek en ideal hediye türleri burada da yer alıyor. Üstelik bu kategorinin birden çok alt bölümü de var. Haliyle hangi özel an için hediye almak isterseniz o özel anlara vurgu yapacak hediyeler seçebilirsiniz.  

şirket çalışanlarına kurumsal hediye seçenekleri neler

Şirket Çalışanlarına Kurumsal Hediye Seçenekleri Neler

Şirket çalışanlarına hediye, kurumsal hediye bölümünden alınabilecek pek çok ürün ile karşınıza çıkıyor. Hoş geldin hediyesinden isme özel hediyeye, teknolojik hediyelerden motivasyon hediyelerine kadar daha birçok hediye bu kısımda mevcut. Peki, bu kurumsal hediye seçenekleri neler?

Yeni İşe Başlayan Kardeşe Hediye

Yeni işe başlayan kardeşe, kurumsal bir hediye alabilir ve onu makamında ziyaret ederek tebrik edebilirsiniz. Giderken yanınızda götüreceğiniz çam sakızı çoban armağanı bir armağan ile kardeşinizi gururlandırabilirsiniz. Hem yanında olmanız hem de onu küçük bir armağanla bile kutlayacağınız için fazlasıyla mutlu olacaktır. Ve bu sadece küçücük bir hediye ile bile mümkün. Şirket çalışanına hediye olarak da alabileceğiniz yeni iş hediyeleri, kardeşinize de iyi gelecek.

Kıdem Hediyeleri ile Çalışanlara Jest!

Kıdem hediyeleri, çalışma arkadaşlarınıza, patronunuza veya yeni iş sahibi olanlara alabileceğiniz hediyeleri barındırıyor. Ağırlığınızı ortaya koyacak ve sevdikleriniz de dahil olmak üzere herkese en anlamlı kıdem hediyelerini uzatabileceksiniz. Renk seçenekleri, özellikleri ve kaliteleri ile gözleri kamaştıran kıdem hediyeleri, şirket çalışanlarına hediye olarak alabilirsiniz. Bu vesileyle de onlara unutamayacakları harika bir jest yapmış olacaksınız.

Şirket Çalışanlarına Vip Kurumsal Hediye

Şirket çalışanlarına hediye dendiğinde aklınıza gelecek bir başka hediye bölümü de şüphesiz ki vip kurumsal hediye kategorisidir. Bu kategoride enfes tadı ile damaklarda iz bırakan çikolata çeşitleri, Premium kahve ve özel tasarımlı hediyeler yer alıyor. Sonuç olarak zengin içerikli olan vip kurumsal hediye setlerinden birini alarak şirket çalışanlarınızın yüzünü güldürebilirsiniz.

Çalışanlara En Özel Hediye Fikirleri

Şirket çalışanlarına hediye bakarken birkaç fikir size yardımcı olacaktır. En özel fikirler ve öneriler ile Endorfia yine yanınızda. Kolaylıkla hediyeler bulmanız ve hediye seçerken zaman kaybı yaşamamanız için öneriler derlemek istedik. Sizler için hazırladığımız bu önerileri dikkatle okuyunuz. Unutmayın, en doğru ve anlamlı hediyeleri seçmenin yolu bu önerilerden geçiyor. Peki, bunlar neler?

  • Çalışanlarınızı iyi gözlemleyin ve en çok hangi tür hediyelerden haz alacaklarını öğrenin.
  • Çalışma arkadaşlarınızın boş vakitlerinde neler yaptıklarını öğrenin. Böylece onlara boş vakitlerinde eşlik edecek hediyelerden yana durabilirsiniz.
  • Çalışanlara hediye almadan önce o kişinin sizin hayatınızdaki yerini ve önemini belirleyin. Bu sayede sade, doğal veya enerjik hediyelerden hangisini seçmeniz gerektiğini bulabilirsiniz.
  • Şirket çalışanlarına toplu bir şekilde hediyeler vermek istediğinizde toptan sipariş verebilirsiniz. Örneğin, yılbaşında küçük bir parti düzenleyebilir ve onlar için hazırlatmış olduğunuz renkli armağanları keyifle uzatabilirsiniz.

Bu önerilerin yanı sıra,  hediyenin boyutuna ve özelliklerine de ayrıca odaklanmayı ihmal etmeyin. Zira hediye almış olmak için değil, gerçekten de tüm kalbinizle onlara değerli olduklarını hissettirmek için hediyeler alın. Mesela isme özel hediye hiçte fena bir armağan olmayacaktır.

hediyelik makaron

En Çok Tercih Edilen Şirket Hediyeleri

Şirket çalışanlarına hediye seçerken birde en çok tercih edilen şirket hediyelerine bakın. Hangi hediyeler daha çok revaçta, hangi tür kurumsal hediye alternatifleri mevcut ayrıntılarıyla bilin. Bu şekilde düşündüğünüzde hem kurumunuzun prestijini yükselteceksiniz hem de çalışanlara hediye edilecek en güzel armağanları seçmiş olacaksınız. Tabii ki bu öneriler yetmeyebilir diye düşündük ve sizlere yardımcı olabilecek “İş Yerine Alınacak Hediyeler” yazısını da düzenledik.

Hayırlı alışverişler diler, iş hayatınızda başarılarınızın daim olmasını temenni ederiz!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin