Sevgiliye Özel Hediye Seçenekleri

0
577

Sevgiliye Hangi Hediye Alınır?

Sevgili denilince birçok kişi için akan sular durur. Sevmek, dünyadaki ne güzel duyguların başında gelir. Sevdiğiniz insan ise en fazla değeri hak eden kişidir. Sevgiliye Hangi Hediye Alınır konusu ise üzerinde uzunca zaman düşünülmesi gereken çok kritik bir konudur. Asla şansa bırakılmamalı. Hediyeyi şansa bırakırsanız ilişkinizin de şansa bırakılma ihtimali olabilir aman dikkat! Sevgilinize alacağınız hediye sıradan olmamalı. Onu düşündüğünüzü, onu değer vererek aldığınız ispatlayan bir hediye olmalı.

Eskiden bir demet gül sevgiliyi etkilemeye yeterdi. Ama şimdilerde öyle mi? Hediye sektörünün hızla gelişmesi ve değişmesiyle birlikte alınacak seçenekler de arttı. Farklı, duygularınızı yansıtacak özel bir hediye için öncelikle sevgilinizi çok iyi tanıdığınıza emin olun. Kalbinizin gerçek sahibi olduğunu iddia ediyorsanız bunu göstermelisiniz. Yıllardır birlikte olduğunuz sevgilinizi artık tanıyor olmalısınız. Neyi sever, neyi sevmez, neden hoşlanır, neden hoşlanmaz?

Tanıyor olmak bir avantaj olsa da yıllardır beraber olunan sevgiliye defalarca hediye alınmış olması ve seçeneklerin tüketilmiş olması sizi zora sokabilir. O zaman hemen Endorfia’nın kategorilerine göz atmalısınız. Sevgiliye hangi hediye alınır? Sorunuza harika cevaplar bulacağınıza eminiz. Yüksek olmayan ekonomik fiyatlara sahip farklı ve kişiye özel hediye seçenekleri hediyenizi bulmanızı kolaylaştıracaktır. Ayrıca premium kategorindeki kolonyalı ve kahveli setler, kokuya düşkün ve kahve sever sevgili için bir seçenektir.

Sevgilinizi daha tam tanımıyorsanız; yandığınızın resmidir demeyeceğiz. Hediye için size seçenekler sunacağız. Bu seçenekler arasında tanıdığınız tanımadığınız her kişiye hediye edilebilecek kaliteli ve anlamlı hediyeler var. Anlamlı hediyelerden birini alıp sevgilinize verdiğinizde emin olun sizin ona verdiğiniz değeri sonuna kadar hissedecektir.

Yumuşacık Peluşle Sevginiz İfade Edin

Sevgiliye sadece sevgililer gününde hediye alınmaz malum. Yılbaşı, doğum günü, yıldönümü hepsi sevgiliye hangi hediye alınır sorularını sormanız gereken zamanlar. Bütün bu zamanlar aslında sevgililerin arasındaki bağın, sevginin, saygının ve değerin artırılması için bir vesiledir. Hepimiz biliriz ki hediye aldığımız insana karşı kalbimizde ister istemez bir sevgi oluşur. İşte asıl amaç sevgiyi artırmaksa alacağınız hediye duygu taşımalıdır. Maddiyatından daha çok anlamına önem vermelisiniz.

Kutlanacak güne göre sevgiliye alınacak hediyeler farklılık gösterecektir. Hediye konusunda karasız olanlara harika bir fikrimiz var. Hazır mısınız? Hemen açıklıyorum; Peluş alın. Peluş bayanların nerde ve nasıl olursa olsun asla hayır diyemeyecekleri bir hediyedir. Baylardan da peluş sevenler olduğunu unutmayalım. Tek bir peluşü alıp hediye etmek çok basit gelebilir. Fakat peluşünüz elinde bir çikolata paketi ile gelirse hediyeniz farklılaşacaktır.

Peluş, samimiyeti ifade eder. Bundan dolayı çok tercih edilir. Peluş var kaliteli ve anlamlı peluş setleri var. Bizim size tavsiye ettiğimiz peluş setleri. Endorfia Peluş Setleri oldukça zengin. Setinizi oluşturmak için öncelikle peluşünüzü seçmelisiniz. Peluş seçenekleriniz; sevimli koala, beyaz kalpli ayıcık, sevgililer günü yastığı, yılbaşı geyiği, kardan adam, kırmızı kalpli ayıcık, sevimli büyük ayıcık, minik kalpli kahverengi veya beyaz ayıcık, sevimli aslancık, sevimli kuzucuk ve sevimli sıpa bulunur.

Peluşlerinizi seçtiyseniz sıra sevgiliye ne hediye alınır hususunda setinizi zenginleştirmeye geldi. Peluşümüzün yanına bitter, sütlü, krokanlı, fındıklı, fıstıklı çikolatalardan, renkli drajelerden, bisküvili drajelerden seçebilirsiniz. Sevgili olunca çikolatalarınızı kalpli seçmenizi öneririz. Kutunuzun üzerine bağlanacak kuşağı seçtiğinizde anlamlı, etkileyici hediyeniz hazır.

Hediyenizle Sevdiğinizi İfade Edin

Bazı insanlar duygularını yüze ifade etmekte beceriksizdir. Aslında içleri öyle güzel duygularla doludur ki. Duygularını kendilerine veya yakınlarına ifade ederler. Fakat tek problemleri bunu karşısındaki sevgilisine ifade etmede beceriksiz olmalarıdır. Böyle bir beceriksizliği olanlar sevgiliye hangi hediyealınır diye araştırırken bu durumlarını mutlaka göz önünde bulundurmalıdır. Belki heyecandan belki alacağı tepkinin ne olacağını bilemediğinden sevgilisine duygularını ifade edemeyenlerin duygularını hediye ifade etse nasıl olur? Bence harika olur.

Hediye almam zaten duygumu ifade etmemdir diye düşünmeyin. Biraz daha detaylıca düşünün. Veya siz düşünmeyin. Sizin yerinize Endforfia düşünmüş zaten. Yaşadığımız zaman teknoloji devri. Teknolojiyi kullanarak sevgilinizi duygu seline boğacak bir hediye hazırlayabilirsiniz. Önce Endorfia’dakikişiye özel kategorisinde yer alan USB setlerinden birini alın. Setlerde, anahtarlık, powerbank, çikolata, lokum, kalem, defter veya renkli draje gibi içerikler bulunur. İçeriklerden en uygun olanı seçin.

Seçtiğiniz set içerisinde bulunan USB’yi alın. İçinizden gelenlerin yer aldığı etkileyici, duygu yüklü bir video çekin. Video çekmek istemezseniz sevgilinizle resimlerinizin yer aldığı bir slayt hazırlayıp üzerine duygularınızı döşeyin. İşte oldu. Hediyenizle birlikte açamadığınız duyguların hepsini sunma şansını elde ettiniz. Sevgiliniz eve gidince USB’nin içindekini izlemesini söyleyin ve etkisini görmek için çok ama çok kısa bir süre bekleyin. Sonuç muhteşem olacak.

Teknolojiyle aranız yoksa bizde çareler tükenmez. Ona da bir çözümümüz var. Termoderi kapaklı, özel tasarımlı defter setlerimizden birini alın. Bu sefer duygularınızı deftere yazın. Hatta defterinizin üzerine sevgilinizin adını yazdırırsanız etkisi daha fazla olacaktır.

Çikolata ve Sevgiyi Artıran Mutluluk

Sevgili olunca hediye konusunda net bir yönlendirme yapmak çok doğru değil. Sevgiliye hangi hediye alınır olduğu konusunda sevgilinizin beğenileri, aranızdaki ilişkinin seviyesi ve daha birçok şey etkilidir. Bizler sadece tavsiye veririz. Tercih sevgilinin gönlüne ve yüreğindeki sevginin dozuna göre değişecektir. Çikolatanın mutlulukla bağlantısı olmalı demiyoruz bağlantısı var. Çikolatanın insandaki serotonin hormonunu artırdığı bilim adamları tarafından ispatlandı. Serotonin hormonu nedir mutluluk kaynağı. Sevgiliye hediye vermedeki amacımız mutlu olmasını sağlamaksa o zaman hemen Endorfia çikolata seçeneklerinden birini seçelim.

Kaliteli malzemeler ve geleneksel yöntemler kullanılarak üretilen çikolatalar çeşit çeşit. Madleninden kalp şeklindeki çikolatasına, fındıklısından fıstıklısına, bitterinden sütlüsüne kadar çok fazla çeşit bulunur. İster bir çeşitten isterseniz her çeşidinden harika bir paket yaptırabilirsiniz. Tek çikolata olmasın yanında ekstra hediyeler de olsun derseniz ona da varız. Beyaz, pembe, gold veya kahverengi kutunun içine kolonya veya kahve ilave edebilirsiniz.

Çikolata geleneksel bir hediye gibi görünse de asla modası geçmeyen bir hediyedir. İlaveleriniz zaten hediyenizi klasik olmaktan çıkaracak. Yeniliyor ve bitiyor diye düşünenlere; tadı yıllar geçse de asla unutulmayacak diyoruz. Sevgilinizin damağında bıraktığı o enfes lezzet asla unutulacak gibi değil. Özellikle kırmızı veya gold single modern kalp çikolata seçilirse daha özel ve duygu yüklü olacaktır.

Klasik Hediyeleri Unutun Farklı Hediye Almak Çok Kolay

Hediye vereceğiniz kişi kalbinizin gerçek sahibi ise önüne dünyaları sermek istersiniz. Klişe bir söz belki ama gönlün istediği budur. Sevgiliye hangi hediye alınır araştırmasını yapmak gerçekten çok zaman alır. Aslında hiçbir şey sizin sevgilinize verdiğiniz değerin karşılığı değildir. Aldığınız hediye ne olursa olsun hep bir tarafı eksik kalacak. Eksik kalan kısmı siz duygularınızla, yüreğinizden akan sevgiyle dolduracaksınız. Sevgi ile birleştirdiğinizde aldığınız hediye tam olacak.

Kitap içinde dünyaları barındırır fakat alınacak en klasik hediyedir. Sevgilinize hediye alacaksanız klasiklerden kaçınmalısınız. Sürpriz olmalı hediyeniz. Hediyenizi aldığında olumlu manada şaşırtmalısınız. Endorfia, sevgilinizin her zaman aklında kalacak, hiçbir zaman yanında ayırmayacağı hediye seçenekleri ile karşınıza çıkmaktadır. Sevgilinize her an yanında olduğunuzu hissettirecek, zor anlarında kurtarıcısı olabileceğinizi hatırlatacak harika bir önerimiz var; powerbank. Üzerine adını yazdırdığınız powerbank çok işini görecek ve her an yanında olacak harika bir tercihtir.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin