Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

0
617
sevgiliye hediye ne alınır

Sevgililer gününde yaklaştığı şu günlerde en çok sorgulanan sorusu “sevgiliye hediye ne alınır?” oldu. Zira he özel gün gibi sevgililer gününün de anlamı ve özelliği oldukça fazla. Bugünü anlamlı kılacak ve anı ölümsüzleştirecek hediye seçimlerinizle sevgilinizi mutlu edecek, sevginizi kalbinizin en derinliklerinden hissettireceksiniz. Bu noktada Endorfia sizi yalnız bırakmıyor ve özel tasarımlı birden çok ürünüyle, çeşitli tatlandırma lezzetleriyle sizlere eşlik ediyor. 

Sevgilinizi özel hissettirecek hediye seçenekleri mi arıyorsunuz? O halde sizlere sunulacak olan hediye önerileriyle belki de aradığınızı bulacaksınız. Sevgilinizi mutlu etmek ve ona olan aşkınızı bir hediye yoluyla vermek için sevgilinizin nelerden hoşlandığını bilmeniz hediye seçimlerinde sizlere kolaylık sağlayacak. Elbette ki hediye seçimi öyle sanıldığı kadar kolay bir şey olmasa da hediyeyi seçerken dikkat edeceğiniz hususları bilmek sevgilinize iyi gelecek. Hediyelik seçim önerilerine bakmadan önce dilerseniz Endorfia Sevgiliye Hediye kategorisini inceleyebilirsiniz. 

sevgiliye hediye

Sevgiliye Hediye Kahve Kutusu

Sevgiliye hediye kahve kutusu ile sevgilinizi şımartabilir ve ona anlamlı bu güzel hediyeniz ile kırk yıl hatır kilitleyebilirsiniz. Standartlaşmış hediye ve hediye kutuları yerine daha modern ve özgün hediye seçimleri ile sevdiğinizin gönlünde daha güzel bir yer edinebilirsiniz. Hem sevdiğinizi mutlu edecek hem de sizi mest edecek bu güzel hediye kahve kutusu için yapmanız gereken tek şey kutu rengi seçimi ve içindeki diğer zenginleştirilmiş hediye ürünleridir. 

Endorfia Sevgiliye Hediye seçenekleri ile dilediğiniz hediye paketlerini ve setleri tercih edebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda revaçta olan kahve ve çikolatalı hediye setleri herkesin yüzünü güldürüyor. Bu setler içerisinde bulunan çikolata lezzetleri ve markaları bir yana tazeliğini koruyan kahvelerin de mevcut olması sizi Endorfia Kahvelerinin müptelası edecek. Bu kategoride hangi kahve türleri bulunuyor?

Hediyelik Kahve Kutusu Türleri

Endorfia Kahve kategorisi 3 ana bölümden oluşmaktadır. Bu bölümler şu şekildedir;

Premium Türk Kahvesi; bu kategoride tekli satılan kahvelerimiz mevcuttur. Paketleme ve sunum olarak; pembe, kahverengi, beyaz ve siyah olmak üzere 4 tane seçenek türü yer alıyor. 

Endorfia Premium Filtre Kahve; bu kategoride yer alan kahve ürünleri hem tekli hem 3’lü hem de 5’li setler halinde satışa sunulmaktadır. Premium Türk Kahvesi kategorisinde olduğu gibi bu kategoride de renk seçenekleri yer almaktadır. 

Endorfia Kafeinsiz Kahve; kafein sevmeyenler için Endorfia’dan sürpriz bir kahve türü daha. Kafeinsiz kahve hem sizin hem de sevgilinizin vazgeçilmez içeceklerinden biri olacak. 

Endorfia Dünya Kahveleri; bu kategoride dünyaca ünlü eşsiz kahve lezzetleri yer alıyor. “Peki, bu lezzetler hangileridir?” Aşağıdaki kategorileri tek tek inceleyebilir ve kahveli setler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; limon, misket limonu ve mango karışımı ile zenginleşen aromalı bu lezzet sizi mest edecek. Uygun fiyatıyla ve paketleme şeffaflığıyla da sizi mutlu edecek harika bir kahve seçeneğidir. 

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; yoğunlaşmış kokusu ve aroma tadıyla vazgeçilmez bir kahvedir. İçeriğinde elma, bal, çikolata ve kiraz bulunuyor. Özelliklede damaklarınızda hissedeceğiniz baharatlı tadıyla, favoriniz olacak.

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; kahvenin içerisinde bulunan olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu, çikolata karışımı ile zenginleşmiş kahvenin tadına doyamayacaksınız. Uygun fiyat seçenekleri ile dilediğiniz zaman alabilir bu lezzetin farkını yaşayabilirsiniz.

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi; Colombia ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao bileşenleriyle ağızda yayılan enfes bir tada imza atıyor. Hem uygun fiyatı, özenli paketlemesi hem de nefis bir tada sahip olması kahveyi fazlasıyla cazip kılmaya yetiyor. 

Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi; Costa Rica içinde barındırdığı yaban mersini, kuru üzüm ve karamel ile damakları şenlendiriyor. İnanılmaz güzel ve hafif tadı ile sizi cezbedecek. Ayrıca asit oranının yüksekliği tercih edilme oranını yükseltiyor.

hediyelik kahve kutusu

Sevgiliye Hediyelik Çikolata Önerileri

Sevgilinize şaheser olan Türk kahvesini, filtre kahveyi veya dünya kahvelerini armağan etmeye karar verdiyseniz bunun yanına tadına doyum olmayacak çikolataları da ikram edebilirsiniz. Kahvenin lezzetine eşlik edecek birbirinden enfes Endorfia Çikolataları sizleri adeta mest edecek. Peki, bu hediyelik çikolata kutuları neler?
Madlen Çikolata Lezzetleri;

  • Single Maxi Madlen Mix Çikolata
  • Double Brown Book Mix Madlen Kurumsal Çikolata
  • Double Brown Book Bitter Madlen Kurumsal Çikolata & Kolonya
  • Double Midi Madlen Bitter Çikolata & Kolonya vb.

Krokan Çikolata Türleri;

  • Brown Book Fıstıklı Krokan Çikolata
  • Single Maxi Fıstıklı Krokan Çikolata
  • Double Midi Fıstıklı Krokan Çikolata & Kolonya vb.

Özel Gün Çikolatası Set Örnekleri;

  • Single Maxi Fıstıklı Kalp Çikolata Kırmızı
  • Double Premium Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Twin Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kahve Kırmızı
  • Single Modern Fıstıklı Kalp Çikolata Kırmızı vb.

Special Çikolata Tatları;

  • Brown Book Fındıklı Üzümlü Special Çikolata
  • Single Modern Fındıklı Çiçek Special Çikolata
  • Single Maxi Mix Special Çikolata 
  • Single Midi Fındıklı Üzümlü Special Çikolata vb.

Sevgilinizin Ağzına Layık Yumuşacık Lokum Lezzetleri

Çikolatadan sonra tadıyla mest eden bir diğer lezzette şüphesiz ki Endorfia Lokumları. Her bir lokum çeşidi ustaların büyülü elleri ve içlerindeki derin sevgiyle üretiliyor. Malzemelere aşk katan bu sevgiyle beraber şahane lokum çeşitleri mağazada yer alıyor. Bu lokumlar ve özellikleri şu şekildedir:

Duble Fıstıklı Çifte Kavrulmuş Lokum: Bol fıstıklı enfes ve kavrulmuş lokumları denemediyseniz bu sizin için harika bir fırsat olacak. Hem tadını çok seveceksiniz hem de kaliteyi uyguna satın alabileceksiniz. 

Sade Lokum: sade tatları sevenler için enfes bir lokum önerisi daha sizlerle. Tercihini sade lokumdan yana tutan lokum severler için bu lokumlar ilaç gibi geliyor ve leziz tatlarıyla bu lokumlar kalitesinden ödün vermiyor. Bu sade lokumların tadı damaklarınızda kalıyor ve yedikçe vazgeçilmeziniz oluyor. 

Gül Yapraklı Güllü Lokum: Güller nasıl ki vazoda muhteşem ve göz alıcı duruyorsa, güllü lokumlarda ağızlarda öyle tatlı ve şahane duruyor ki, yedikçe mest oluyor ve yedikten sonra da iyi ki denemişim diyebileceğiniz anlar yaşıyorsunuz. Lokumların güllerle zenginleştirilmiş olması ile birlikte pempemsi renk alan, görüntüsüyle cezbeden bu güllü, taze ve leziz lokumları Endorfia Lokum bölümünden alabilirsiniz. 

Sevgiliye Özel En Sevimli Peluşlu Setler

Sevgilinize yapacağınız en tatlı en sevimli ve en özel sürprizlerden biri de Endorfia Peluşlu Setlerde gizli. Bu setler içerisinde hem özel tasarımlı ürünler hem de birbirinden enfes lezzetler yer alıyor. Hangi peluşlu seti seçmek istediğinize kolaylıkla karar verecek ve bu hediye setleriyle adeta sevgilinizin kalbini her gün yeniden kazanacaksınız. Unutmayın ki Endorfia her daim en seçkin ürünleriyle sizin ve sevdiklerinizin yanında!

Sevgilinizi ayrıcalıklı kılmanıza sebep olacak ve fark yaratacak birbirinden özel birçok hediyenin tek bir kutu içerisinde yer aldığı peluşlu oyuncak setlerinden birkaçı şu şekilde:

  • Yılbaşı geyiği & bisküvili draje
  • Sevimli kuzu & bisküvili draje
  • Single modern kırmızı kalpli ayıcık & gül yapraklı güllü lokum
  • Double midi yılbaşı geyiği & fıstıklı kalp çikolata
  • Sevimli sıpa & bisküvili draje

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin