Sevgiliye Hediye Mesajları

0
492
sevgiliye hediye mesajları

Sevgiliye hediye mesajları en güzel nasıl bırakılır, sevgili nasıl mutlu edilir sizler için şahane örnekler derledik. Bazen heyecandan bazen de aşkın getirdiği mutluluktan başımız dönebiliyor ve bu nedenden dolayı da hediyeler üzerine nasıl mesajlar bırakacağımızı bilemiyoruz. İşte bu konuda sizlere yardımcı olabilecek ipuçları vermek istiyoruz. O halde sevgiliye hediyeler yoluyla sevgimizi hissettirebilir ve en güzel sözlerle bu hediyeleri süsleyebiliriz. Elbette ki öncelikle sevgiliye yakışacak Sevgiliye Hediye kategorisinden özel mi özel hediyeler seçebilirsiniz.

Sevgiliye Hediye Seçenekleri Neler?

Sevgiliye hediye seçenekleri arasından en özel hediyeleri seçmek ve bu hediyeler ile aşkınızı taçlandırmak mı istiyorsunuz? Müjdemizi vermek isteriz. Bizler de bunu düşündük ve sizleri de sevdiklerinizi de mutlu edecek müthiş hediyeleri hazırladık. Üstelik bir hediyeden çok daha fazlası olan armağanlarla donattık. İstediğiniz hediyeyi keyifle seçebilir ve bu hediyeler üzerine harika mesajlar bırakabilirsiniz.

Hediyeyi seçtikten sonra sizlere fikir olsun diye hazırladığımız hediye mesajlarını kullanabilirsiniz. İsterseniz bu mesajlara kendi kalbinizden geçenleri de ekleyebilirsiniz. Peki, bir sevgiliye bırakılacak en güzel hediye mesajları neler? Bu mesajları hem siz çok beğeneceksiniz hem de sevgilinizin gönlünde taht kuracaksınız. O zaman hep birlikte bu mesajlara bakalım…

Sevgiliyi Mutlu Edecek Hediye Mesajları

Sevgilinizi çok sevdiğinizi ve onu mutlu etmek istediğinizi hatta mutluluktan havalara uçurmak istediğinizi biliyoruz. Bu yüzden de sizler için birbirinden kıymetli hediye mesajları hazırladık. Peki, bu mesajlar neler?

  • Sevgilim, sana olan aşkımın tarifi yok belki ama sana olan bağımın tarifi bu küçük hediyede saklı. Seni seviyorum, iyi ki varsın!
  • Sana olan sevgimi anlatmaya kalksam anlatamam. Çünkü sevgin anlatılamayacak kadar yüce. Bu hediye de sana olan aşkımın bir parçası. Seni seviyorum. İyi ki benimsin…
  • Sevgilim, seninle yürüyeceğimiz tüm yolların anısına bu armağanı almak istedim. Senin kadar özel bir hediye olması dileğimle… İyi ki “sen”.
  • Sevgimi ve aşkımı sana hissettirmek için sana özel bir armağan almak istedim. Bu hediyeye her baktığında beni hatırla olur mu? Seni çok seviyorum bir tanem…

Doğum Günü Hediye Mesajları Sevgiliye

Doğum günü hediye mesajları bırakmak istediğinizde yine Endorfia ile buluşabilirsiniz. Çünkü biz sizler için doğum günü hediye mesajları da hazırladık. Sevgilinize yapacağınız doğum günü sürprizlerinin yanı sıra birde bu anı ölümsüzleştirebileceğiniz ayrıcalıklı mesajlara ihtiyacınız olabilir.

Tabii ki hediye mesajlarından önce “ne yapmam gerek?” diyorsanız keyif dolu hediyeleri bulacağınız Doğum Günü Hediyeleri kategorisine göz atabilirsiniz. Buradan alacağınız özel hediye ile sevgilinizi mutlu edebilirsiniz. Sonrasında sevgiliye bırakabileceğiniz özel doğum günü hediye mesajlarından yararlanabilirsiniz.

sevgilinin yüzünü güldürecek hediye mesajları

Sevgilinin Yüzünü Güldürecek Hediye Mesajları

Sevgilinizin yüzünü güldürmek için varlığınız yeter ancak bu varlığınızın daim olduğunu hissettirecek mesajlar da bir başka güzel olacak. Peki, bu özel mesajlar neler?

  • Bugün benim için çok özel bir gün. Hayatıma girdiğin andan sonraki en özel an; doğum günün… İyi ki doğdun sevgilim. Nice mutlu yıllar!
  • Senin kadar özel olmasa da bu hediyeye iyi bak sevgilim. Çünkü bu hediye sana olan sevgimin sadece çok küçük bir parçası. İyi ki doğmuşsun, iyi ki benim olmuşsun. Doğum günün kutlu olsun…
  • Bugün günlerden “sen”. Günümün neşesi, hayatımın anlamı… Seni çok seviyorum. İyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun.
  • Seni çok seviyorum sevgilim, nice mutlu yıllarımızın olması dileğimle. İyi ki doğdun. Musmutlu yıllar dilerim…

Uzaktaki Sevgiliye Hediye Mesajları

Sevgiliniz ile aranızda mesafeler olabilir ancak önemli olan uzakları yakın etmektir. Sevgiliniz uzakta da olsa ona küçük sürprizler yaparak büyük mutluluklar yaşatabilirsiniz. Kişiye Özel Hediye bölümünden birbirinden şık ve özgün tasarımlı hediyeler alabilir üzerine aşk notlarınızı bırakabilirsiniz. Uzaktaki sevgiliniz için bırakacağınız hediye mesajları neler olabilir?

  • Doğum gününde yanında olamadığım için üzgünüm. Ama bu hediyeye her baktığında beni yanında hissedebilirsin. Özlem ve sevgiyle… İyi ki doğdun sevgilim. Mutlu yıllar!
  • Aramızdaki mesafelerin asla bir önemi yok. Önemli olan kalp birliğimiz. Seni o kadar çok seviyorum ki, her an aklımdasın. Bu hediye benden sana küçük bir armağan sevgilim. İyi ki varsın!
  • Beni her özlediğinde kalbinde hissettiğini biliyorum. Yanında da hissedebilmen için sana bu özel hediyeyi yolluyorum. Hediyeye her baktığında beni yanında düşle sevgilim. İyi ki varsın, seni seviyorum…
  • Beni sana her an hatırlatacak bir hediye almak istedim. Sana özel olarak aldığım bu hediyenin değeri bir başka özel. Seni çok seviyorum. Kalbimdesin…

Sevgililer Günü Hediye Mesajları Ne Olabilir?

Sevgililer gününde sevgilinize alacağınız hediyelerin üzerinde bir de aşkınıza tanıklık edecek mesajlar olmasın mı? Olsun tabii ki… O halde birkaç ipucu hediye mesajımızdan fikir edinebilir, dilerseniz de bu mesajları kullanabilirsiniz.

  • İlk sevgililer günümüz ve dilerim ki bundan sonra bir ömür beraber geçer… Seninle yaşlanmak istiyorum sevgilim. Sevgililer günümüz kutlu olsun. Seni seviyorum hayatımın anlamı!
  • Sevgililer gününün en özel parçası sensin. Benim de en güzel sevgililer günü hediyemsin. İyi ki benimsin, seni çok seviyorum aşkım. Mutlu yıllarımız olsun…
  • Sevgi günümüz kutlu olsun. Bu armağana her baktığında gülümsemen dileğimle… İyi ki varsın sevgilim.
hediyelik makaron

Endorfia’dan En Güzel Hediye Mesajları

Endorfia olarak en güzel hediye mesajlarını sizler için derledik. Doğum günü, sevgililer günü ve çok daha özel anda sizlere fikir olacak bu yazılarımızdan yararlanabilirsiniz. Bunun yanı sıra çok daha fazlası da var. Dilerseniz “Sevgiliye İlginç Hediye Fikirleri” yazısından da fikirler edinebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin