Sevgiliye Hediye Fikirleri

0
660
sevgiliye hediye fikirleri

Sevgililer günü yaklaşırken en çok arananlar arasında “sevgiliye hediye fikirleri” yer alıyor. Özelliklede son zamanların revaçta olan Endorfia ürünleri arasından, sevgililere hediye seçimleri yapılıyor. Mağazada bulunan yüzlerce ürün arasında çikolatalardan lokumlara, lokumlardan drajelere, drajelerden kişiye özel tasarım hediyelere kadar birçok şey bulunuyor. Önemli olan sevgilinizin kalbini fethedecek hediyeleri seçmeniz. Bu hediye seçimleriniz için dilediğiniz kategoride gezinebilir ve dilediğiniz hediyelerden yana durabilirsiniz. 

Sevgiliye hediye fikirleri için birden çok ürün kategorilere ayrılıyor. Sevgililer günü başta olmak üzere her özel gün için tasarımından ödün vermeyen kaliteli ürünler mevcut. Bunlar arasından hediye seçimlerini yapmak sizden, sevgiliye hediye fikirleri vermek Endorfia’dan… Hediye önerilerine geçmeden önce yüzeysel olarak Endorfia Sevgiliye Hediye kategorisine göz atabilir, en azından aklınızda birkaç hediye fikri oluşturabilirsiniz. 

Sevgililer Günü Hangi Gün?

Sevgililer gününe az bir zaman kala araştırılan bir diğer konuda bu yılki sevgililer günün hangi güne denk geldiği oldu. Uzun süren Covid-19 süreciyle birlikte çoğu yer kapanışa geçmiş olsa da sevgililer günü bu yıl daha farklı olacak, belki de sevgilinizle geçireceğiniz en özel gün olacak. Evde yemekler ve tatlılar yiyecek, kahkaha atarken bol köpüklü kahvelerinizi yudumlayacaksanız. 

Ve tabii ki günün en güzel saatleri de hediyeleri armağan ettiğiniz saatler olacak. Bu günü ölümsüzleştirecek müthiş hediye seçimleriniz için de sevgililer gününde hediyenizi hazır etmiş olmalısınız. Bu sene 14 Şubat Sevgililer Günü tam olarak Pazar gününe denk geliyor. Bu yılda şahane hediyelerin kahramanı siz olabilirsiniz. Unutmayın ki birbirinden çeşitli hediyelerin bir arada toplandığı Endorfia Sevgiliye Hediye kategorisi özel tasarımlarıyla sevgilinize hava katacak. 

sevgililer günü hangi gün

Erkek Sevgiliye Hediye Önerileri

Erkek sevgiliye alacağınız hediyelerin varlığı onları mutlu etmeye yetecektir. Ancak ne olursa olsun bu özel günü taçlandırmak adına sevgilinize küçükte olsa bir hediye armağan etmelisiniz. Manevi değeri yüksek maddi değeri düşük hediyeler de buna dahil. Kısacası alacağınız hediyeyle sevgilinizi cezbetmek size ait. Tabii ki Endorfia sizi yalnız bırakmıyor sevgilinize özel hediyeler almanız konusunda önerilerini sizler için derliyor. Peki, erkek sevgiliye hediye önerileri neler?

  • Hediye Kutusu Prmeium Kahve- Bluetooth Hoparlör
  • Kişiye Özel İsimli Termos Bardak Gümüş No.30 Kahve Dragee
  • Kişiye Özel Çelik Matara Gümüş- Premium Kahve
  • Filtre French Kişiye Özel Termos Gümüş- Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Brown Book- Versatil ve Tükenmez Kalem Seti
  • Premium Kahve- Gerçek Deri Kılıflı Kavanoz Kupa

Kız Sevgiliye Hediye Önerileri

Kız arkadaşınıza, flörtünüze, sevgilinize veya eşinize hediye seçerken çok titiz davranmalısınız. Çünkü kızların geneli hediye konusu dahil olmak üzere birçok konuda takıntılıdır. Haliyle sevgililer gününde ona uzatacağınız hediye üzerine de ince düşünecek ve hatta detaylıca inceleyecektir. Bu nedenle sevgiliniz eğer bir kızsa mutlaka en sevdiği şeyler bilmelisiniz. Bunları bilmeniz size fazlasıyla yardımcı olacaktır. 

Mesela kız arkadaşınızın en sevdiği renk kırmızı ise ona kırmızı içeren hediyeler almanız onu cezbeder. Ya da müzik dinlemeye hayran biriyse ona müzik aletleri ve şarjlarının hiç bitmemesi için PowerBank alıp hediye edebilirsiniz. Gördüğünüz gibi sevgilinizin birkaç özelliğini bilmek size hediye alma konusunda işinize yarayacak. O halde şimdi bakalım, Endorfia’nın kız sevgiliye hediye önerileri neler?

  • Single Maxi Fıstıklı kalp Çikolata
  • Twin Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kahve
  • Single Modern Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Brown Book Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Çelik Termos Bardak Gümüş & Ethiopya Sidamo Gr.4
  • Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara
  • Kişiye Özel Powerbank-32 GB Metal Renkli USB Bellek

Sevgilinin Kalbine Giden Yol: Endorfia

Sevgilinize unutamayacağı bir armağan uzatmak ve ona olan sıcacık sevginizi en samimi halinizle hissettirmek için harika hediye önerileri bulunuyor. Endorfia mağazasında lezzetten tutunda, en özel tasarımlı ürünlere kadar yüzlerce çeşit yer alıyor. Bunları alarak sevgilinize olan aşkınızı ve sevginizi bir hediye yoluyla mesaj olarak verebilirsiniz. 

Sevgilinize sevginizi hissettirmek için düşündüğünüz ilk yol tabi ki hediye almaktan geçiyor. Hatta bazen hediye almak çok mu klişe diye de düşünebilirsiniz. Hediye almak öyle güzel ve öyle mutlu edici bir durumdur ki, yeter ki hediye seçimlerinin anlamı büyük ve haz verici olsun. Bu güzel duyguları en güzel şekilde yaşamak istediğinizi biliyor ve sizler için ayrıcalıklı hediye türlerini derliyoruz. İşte bu farklı hediyeler sayesinde de hediye seçimlerinize farklı bir kalıp getirmiş olacaksınız. Peki, sevgiliye hediye fikirleri neler?

kız sevgiliye hediye önerileri

Kişiye Özel Hediye Kategorileriyle Sevgilinizin Yüzünü Güldürün

Kişiye Özel Mum Setleri; Endorfia’nın en özel kokulu ve kaliteli mumlarıyla sevgilinizi cezbetmeye hazır olun. Kişiye özel metal kutulu mumlardaki koku esintisiyle anı romantikleştirebilir, sevgilinizi kendinize yeniden aşık edebilirsiniz. 

Türk Kahvesi Setleri; kişiye özel çelik matara ile Premium kahve bir arada yer alıyor.

Filtre Kahve Setleri; bu setin içerisinde filtre kahve termos bardaklar ve Premium kahve lezzetleri bir arada yer alıyor.

Kalpli Çikolata Setleri; hem birbirinden lezzetli çikolatalar hem termos bardak çeşitleri hem de cüzdan, anahtarlık gibi daha birçok setin mevcut olduğu settir.

Gül yapraklık Güllü Lokum Setleri; enfes lokumlar, termoslar ve cüzdan gibi birbirinden güzel seçeneklerin yer adlığı settir.

Bisküvili Draje Setleri; birbirinden lezzetli drajeler, PowerBank ve termos seçeneklerinin yer aldığı harika bir settir. Güllü, salepli ve bisküvili çeşitleriyle ağızlarda iz bırakıyor.

Kahveli Draje Setleri; nefis drajeler, çikolatalar, anahtarlıklar ve çelik mataralar bu setler içerisinde yer alıyor.

Böğürtlenli Draje Setleri; tadına doyamayacağınız böğürtlenli drajeler ile bir arada bulunan termos seçeneklerini denemenizi öneririm.

Kişiye Özel Premium Setleri Fark Yaratıyor…

Kolonyalı Setler; kolonya, çikolata ve lokum gibi birçok özelliğin bir arada bulunduğu harika bir settir.

Kahveli Setler; lokum ve çikolataların tadına doyamayacağınız muhteşem ikili setlere buradan ulaşabilirsiniz. 

Protokol Setler; yine muhteşem kolonya seçeneklerine ve çikolatalara buradan ulaşabilirsiniz. 

Bu setler ile sevgilinize imalı dokunuşlar yapabilirsiniz. Sevgilinize özellikle bu günler de koronavirüs ile mücadele korumak istediğinizi belli edebilirsiniz. Mis kokulu kolonya ile enfes çikolata setlerini tercih edebilirsiniz. 

Sevgiliniz Kişiye Özel Peluşlu Setlere Bayılacak

Sevgilinizi özel hissettirmekle kalmayacak, resmen ayaklarını yerden kestirecek sevimli hediyelerin olduğu bu set sizi de çok mutlu edecek. “Peluşlu ayıcık setleri” ne kadar tatlı değil mi? O zaman sevgilinize hediye edeceğiniz Peluşlu ayıcık setleri sayesinde gönlünü fethedebilirsiniz. 

Sevimli Koala Seti; birileri sevimli bir hayvancık mı dedi? Evet, gerçekten de çok sevimli bir hayvan olan koala, sevgilinizi çok sevindirecek. Şirinliğiyle çok sevilen ve en çok tercih edilen koala ile sevdiğinizi her zaman mutlu edebilirsiniz. Üstelik uygun kampanya indirim seçeneklerinden de sürekli olarak yararlanabilirsiniz. 

Beyaz Kalpli Ayıcık; rengi ve yumuşacık dokusuyla sevimliliğinden ödün vermiyor. Sevgilinizi heyecanlandıracak ve güzel gülüşünü yakalamanıza neden olacak bu harika seti kaçırmamanızı öneririz.

Kırmızı Kalpli Ayıcık; kırmızı aşkın ve sevginin simgesi olarak bilinir. Sizde kırmızı sevimli ir pelüş ayıcık yoluyla sevginizi belli edenlerden olmalısınız. Ve sadece kırmızı renkli ayıcıkla yetinmiyor yanında enfes çikolatalara yer veriyoruz. Muhteşem bir set olan kırmızı kalpli ayıcık setini hemen almalısınız. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin