Sevgiliye Hediye Çikolata Ne Almalıyım?

0
722
sevgiliye hediye çikolata ne almalıyım

Sevgiliye hediye çikolata almaya karar verdiyseniz onu kalpten fethedeceksiniz demektir. Zira küçük büyük, kadın erkek hiç kimsenin karşı koyamayacağı en özel lezzetlerden biri çikolatadır. Çikolatanın verdiği enerji, güç ve mutluluğu çoğu şey veremiyor belki de. O yüzden bir çikolatanın bin anlam ifade ettiği kaçınılmaz bir bilgi. Özelliklede çikolatayı sizin için çok özel birine hediye edecekseniz, karşınızdaki kişiyi iyi tanıyorsunuzdur. Ve eğer karşınızdaki bir kadınsa çikolatayı gördüğü an dünyanın en mutlu insanı olacaktır bile. 

Sevgilinize hediye seçimi yaparken bazen daha farklı hediyelerden yana durmak isteyebilirsiniz. Çoğu kişi değişimi ve fark yaratmayı sever. Haliyle karşımızdaki kişi bizim eşimiz, sevgilimiz, flörtümüz ise bu durum çok daha özel olmakta. Bu özel anları taçlandırmakta bizlere düşüyor. Mağazada bulunan yüzlerce özel tasarımlı ürünlerin yanı sıra usta şeflerin büyülü ve gizemli lezzet mutfaklarında ürettikleri Endorfia Çikolataları da geniş bir kitleye hitap ediyor. Bu çikolatalardaki tazelik, özgünlük ve tat adından söz ettiriyor. En sevdiklerinize enfes çikolatalar alarak armağan edebilir ve onlara ayrıcalıklı olduklarını hissettirebilirsiniz. 

Sevgiliniz Endorfia Çikolatalarına Bayılacak…

sevgiliniz endorfia çikolatalarına bayılacak

Sevgilinizi, damakları şımartacak çikolata çeşitleriyle tanıştırın ve havanızla esinti yaratın. Değişik hediyeler ararken denk geldiğiniz yer şu an burasıysa sevgiliniz çok şanslı. Çünkü ona sadece bir hediye almış olmak değil, onu mutlu edecek hediyelerden yana durmayı tercih ettiniz. Tabii ki bu noktada Endorfia sizler için eşsiz lezzetler hazırladı. Sevgilinize alacağınız bu çikolatalarla onu kalbinden bir kez daha burabilir, size nasıl yeniden aşık olduğuna şahit olabilirsiniz. “Peki, sevgiliye hediye çikolata ne almalıyım?” 

Endorfia Çikolata Kategorisinde Neler Var Neler

Hediyelik çikolata kategorisinde bulunan birbirinden leziz çikolata türleriyle sevgilinizi mutlu etmeye hazır olun. Her bir çikolatanın içerisindeki malzemelerden tazeliğine kadar her şey büyük bir hassasiyetle hazırlanıyor. Damaklarda iz bırakan çikolata çeşitleriyle sevgiliniz adeta mest olacak. 

Madlen Çikolata İz Bırakıyor

Adı gibi tadı da şahane olan Madlen çikolata, sevgilinize özel bir jest yapmanız konusunda ideal bir hediye seçimi olacak. Hem tadı hem de içeriğindeki malzemeleri ile herkesin beğenisini kazanmayı başarmış olan bu çikolata, ağızlarda mükemmel bir iz bırakıyor. Yumuşacık ve tazecik tadıyla yedikçe yediren Madlen Çikolatanın; Brown Book, Single Slim, Single Modern, Single Midi, Single Maxi, Double Midi, Double Premium, Twin Premium gibi çeşitleri de mevcut. Önemli olan kendi damak zevkinize hitap edecek çikolata türünü seçmek. O halde size ve sevgilinize iyi gelecek çikolata türünü en iyi siz seçersiniz. Bu kategoride çikolatalar başka hediyelerle bir arada buluşuyor ve hediye seti olarak sizlere sunuluyor. Bu setler içerisinde bulunanlar ve bazı hediye setleri şu şekildedir:

  • Double Premium Madlen Mix Çikolata & Kolonya
  • Double Brown Book Sütlü Madlen Çikolata
  • Double Midi Madlen Bitter Çikolata & Kolonya vb.

Krokan Çikolata Lezzetine Doyamayacaksınız…

Krokan çikolata, içerisinde bulunan fıstık, üzüm ve bol çikolata ile harmanlanan müthiş bir çikolata türü. Yedikçe yediren ve üstelik içerisinde bulundurduğu malzemeler sayesinde çok da kilo aldırmayan bu çikolata türü hem sizin hem de sevgilinizin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olmaya hak kazanacak. Endorfia’nın şefleri tarafından sevgiyle her hafta yeniden üretilen bu lezzetler özenle paketleniyor. Ayrıca Krokan Çikolatanın; Brown Book, Single Slim, Single Modern, Single Midi, Single Maxi, Double Midi, Double Premium, Twin Premium gibi çeşitleri de mevcut. Sevgilinize alacağınız hediye çikolata kutuları için önerilerimizden bazıları şu şekilde:

  • Double Premium Fıstıklı Krokan Çikolata & Kolonya
  • Twin Premium Fıstıklı Krokan Çikolata & Kahve
  • Single Modern Fıstıklı Krokan Çikolata vb.

Özel Günlere Özel Gün Çikolatası Yakışır

Özel günleri ölümsüzleştirmenin birden çok yolu olsa da anı hem farklı kılmak hem de unutulmaz dakikalarla zenginleştirmek sizlerin elinde. Mesela her hediye alışınızda sevgilinize küçük büyük fark etmeden bir süs eşyası, giyim vb. gibi şeyler alıyorsanız bunun değiştirmenin ve farklı bir atmosfer yaratmanın zamanı gelmiştir. Her zaman aldığınız klasik hediyeler yerine biraz da modern hediyeler tercih edebilirsiniz. Bu noktada özel gün çikolatası çeşitleri özel bir seçim olacaktır. Özel Gün Çikolatasının; Brown Book, Single Slim, Single Modern, Single Midi, Single Maxi, Double Midi, Double Premium, Twin Premium gibi çeşitleri de mevcut.  Bu kutunun içerisinde aşkın ve sevginin büyülü anları saklı… Peki, özel gün çikolatası kutuları neler?

  • Twin Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kahve
  • Single Modern Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Brown Book Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single Midi Fıstıklı Kalp Çikolata vb.
special çikolatalar favoriniz olacak

Special Çikolatalar Favoriniz Olacak…

Endorfia’nın seçkin ürünleri arasında denk gelebileceğiniz ve lezzetine doyamayacağınız Special çikolata, sevgilinizi çok heyecanlandıracak. Özelliklede özel günler başta olmak üzere günün her saatinde tüketilebilecek hafif bir çikolata türü olması da cezbedici. Fındık, üzüm, bol çikolata karışımıyla ortaya çıkan bu çikolata lezzetiyle tanışmanızın belki de tam zamanı. Yedikçe yiyeceğiniz ve favorileriniz arasına ekleyeceğiniz yumuşacık tadı ve lezzetiyle büyüleneceksiniz. Ayrıca Special Çikolatanın; Brown Book, Single Slim, Single Modern, Single Midi, Single Maxi, Double Midi, Double Premium, Twin Premium gibi çeşitleri de mevcut. Peki, Special hediye çikolata kutuları neler?

  • Single Maxi Fındıklı Üzümlü Special Çikolata
  • Double Premium Mix Special Çikolata & Kolonya
  • Single Modern Fındıklı Çicek Special Çikolata
  • Double Midi Fındıklı Üzümlü Special Çikolata & Kolonya vb.

Tablet Çikolatayla Bol Fındık ve Çikolata Lezzeti Bir Arada

Tek tek çikolata dilimleri, çikolata taneleri yerine bütün bir lezzeti bir arada buluşturan tablet çikolatalar tadıyla mest ediyor. Son zamanların en çok aranılan bu çikolata türünde yoğun bir lezzet bulunuyor. Yani ağzınızda hafif değil adeta yoğun bir çikolata tadı kalıyor. Fındık, süt ve çikolatanın efsane birleşimi ile üretilen tablet çikolatalar şu şekilde:

  • Endorfia Bol Fındıklı Sütlü Tablet Çikolata 150 Gr
  • Endorfia Bol Fındıklı Sütlü Tablet Çikolata 60 Gr
  • Hediyelik Bol Fındıklı Sütlü Tablet Çikolata & Ethiopya Kahvesi
  • Hediyelik Bol Fındıklı Sütlü Tablet Çikolata & Premium Kahve

Çikolata Kategorisinin En Sevimli Drajeleri 

Sevgilinize bir çikolata alacaksanız eğer o çikolata türlerinden biri mutlaka rengarenk görüntüsüyle drajeler olmalı. Çeşitlenen draje türleriyle de herkesi gülümseten bu drajeler hem göz alıcı hem de yedikçe yediren tarzda. Aynı zamanda hatırı büyük olan Türk kahvelerinin de yanına en çok yakışan drajeleri sevgiliniz çok sevecek. Hediyelik çikolata almak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği drajeler içeriklerindeki malzemeleriyle adeta kalitesinden konuşturuyor. Sevgiliniz başta olmak üzere bütün sevdiklerinizi farklı bir lezzetle tanıştırmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Çeşitli drajeleri ve diğer tüm çikolataları, Endorfia mağazasında özel olarak yer alan Endorfia Çikolata bölümünden alabilirsiniz. Bu sevimli ve renkli tatlandırmalık drajelerin çeşitleri şu şekilde sunuluyor:

  • Böğürtlen Dragee White Box
  • Salep & Tarçın Badem Dragee White Box
  • Kahve Dragee Whita Box
  • Fıstık Dragee White Box
  • Güllü Badem Dragee White Box
  • Bisküvili Dragee White Box

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin