Sevgililer Günü İçin Kişiye Özel Hediyeler

0
702

Aşkı Kutsayın

Hayattan ne oranda keyif alıyorsunuz?

Mutluluğun sevgiyle yakından ilişkisi var. Hayatta kalmak ve yaşamınızı belli bir standartta tutmak için yapmak zorunda olduklarınız, üstlendiğiniz sorumluluklar… Tüm bunların sevgiyi geri planda tutmasına izin vermeyin. Aksi halde, yaşantınızdaki anlam duygusunu yitirebilir, tükenmişlik sendromuyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Madem var olmaya anlam yüklemede sevginin rolü büyük, o halde onu her fırsatta onurlandırın. Sevgililer Günü, bunun için harika bir fırsat. Günü gereği gibi geçirme konusunda, sevgilinizi gerçekten mutlu edecek bir hediyeden yardım alabilirsiniz. Peki, onu nasıl bir hediye gerçekten mutlu eder?

Kişiye Özel Tasarım Ayrıcalığından Yararlanın

Onun ayaklarını yerden kesmek için öyle çok pahalı, pek bi’ sıra dışı şeylere ihtiyacınız yok. Günlük hayatta sık sık kullanılan herhangi bir nesne de sihirli bir dokunuşla özel hale getirilebilir. Bu sihirli etkiyi yaratacak şey, kişiselleştirilmiş tasarım.

Son yılların trendi, Kişiye Özel Hediyeler. Tasarımda özelleştirme, beğenilmeme riskini hayli düşürüyor. Neden mi?

Neden Kişiye Özel Hediye?

Kişiye özel hediyeler, müstakbel kullanıcılarını yansıtan detaylar taşır, bu sebeple onlarla özdeşleşmiş durumdadır.

Onlar, yalnızca “obje” değildir. Bir insanı yansıttıkları için, o insanın bütün dünyasını temsil edebilirler. Bu yönleriyle de aslında kişiselleştirilmiş objeler, “hikâye anlatıcıları”dır. Kime, hangi durum için hediye olarak sunulmuşlarsa, o kişi ve durumla ilgili öyküler anlatırlar; yıllar sonrasına kalacak öyküler…  Kişiselleştirilmiş hediyeler, hiçbir zaman anlamlarını yitirmeyecek, manevi değeri yüksek seçeneklerdir.

Kişi, kendisiyle ilgili bir ayrıntı taşıyan hediyeyi daha kolay ve çok benimser, özellikle de bu ayrıntı kendi ismiyse. O yüzden, hediyede kişiselleştirme en çok, isim yazdırma aracılığıyla yapılmaktadır.

Endorfia’dan Kişiye Özel Hediyeler

Aşk, ifade edildikçe güçlenir. Bu güzel duyguyu kendinize saklamayın; tüm görkemiyle aşkınızı ona gösterin. Endorfia, bunun için etkili araçlar sunuyor.

Kalitesinden sual olunmayan Endorfia tatları, isim yazılı termos bardaklarla bir araya geliyor, kusursuz Sevgililer Günü Hediyeleri ortaya çıkıyor.

Üzerlerine isim yazdırılarak özel hale getirilebilecek şık termos bardaklara kahve çeşitleri ve/ veya draje çeşitlerinin, lokumun eşlik ettiği setler, ideal hediye alternatiflerinden. Bunların yanı sıra, peluş oyuncaklı setlerden yana da tercih kullanabilirsiniz. Birbirinden sevimli peluş oyuncakları çikolata, lokum ya da drajeyle yan yana getiren setler de Sevgililer Günü konseptine mükemmel şekilde uyum sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin