Sevgililer Günü Hediyeleri

0
630
sevgililer günü hediyeleri

Hayatımızda büyük bir yere sahip olan sevdiklerimiz bir yana sevdiğimiz insan bir yana… Her anın özelliği olduğu gibi Sevgililer Gününün de anlamı ve özelliği çok. Özelliklede sevgilimiz insana küçükte olsa bir hediye almak isterken onlara layık olup olmadığı konusunu da fazlaca düşünürüz. Çünkü alacağımız hediye aslında sevdiğimiz insana “seni çok seviyorum” mesajını versin isteriz. Bu nedenle de hediye seçerken günün anlam ve önemine ithafen sevgililer günü hediyeleri için özel aramalar yaparız. Bu noktada aradığınız hediyeleri bulabileceğiniz ünlü Online mağazalarından biri olan Endorfia ile karşılaşabilirsiniz. Eğer Endorfia ile karşılaştıysanız bilin ki sevgiliniz başta olmak üzere tüm sevdikleriniz yerdesiniz. 

Sevgiliniz, flörtünüz veya eşinize alacağınız hediyelerin manevi açıdan birçok anlamı yüklü olsun istiyorsunuz öyle değil mi? İşte tam da bu yüzden Endorfia hem sizler hem de sevdikleriniz için şahane hediye önerileri derledi. Üstelik her bir hediyenin anlamı, maneviyeti ve değeri paha biçilmez. İstediğiniz hediyelere göz atabilir ve öneriler arasından dilediğinizi seçerek sevdiklerinize güzel sürprizler yapabilirsiniz. Sevgiliniz için seçeceğiniz müthiş özel tasarımlı hediyelere geçmeden önce dilerseniz Endorfia Sevgiliye Hediye kategorisine göz atabilirsiniz. 

kız sevgiliye ne hediye alınır

Kız Sevgiliye Ne Hediye Alınır?

Kadınların bu hayattaki önemleri sözlerle anlatmaya yetmez elbette. Fakat onların mütevazılıklarına ve güzel duruşlarına yakışacak hediyeleri seçerek onlara ayrıcalıklı olduklarını hissettirmekte zor değil. Küçücük de olsa bir hediye armağan etmek bir kadının gülüşünü görmek için değer. O halde hayatınızdaki kadına, sevgilinize hediye almadan önce onu iyice tanımış olmanız gerekir. En sevdikleri renkleri, en sevdikleri müzikleri veya nelerden hoşlandıklarını bilmeniz hediye seçiminizi kolaylaştıracaktır. 

Sevgililer gününde kız arkadaşınıza hediye almaya karar verdiniz ama henüz ne alacağınıza karar veremediyseniz Endorfia sizi mutlu etmeye hazır. Birbirinden özel tasarımlı hediyelerin satışa sunulduğu mağazada gönlünüzden geçen hediyeyi görmeniz oldukça mümkün. Bu hediyeler arasında birçok çeşit yer alsa da bir kız sevgiliye alınabilecek en özel hediyeleri Endorfia sizler için derledi. Bazı hediye önerileri şu şekilde:

  • Single Small Sevimli Aslancık & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single Small Sevgililer Günü Yastığı & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single Modern Beyaz Kalpli Ayıcık & Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Double Midi Sevimli Koala & Madlen Mix Çikolata
  • Double Midi Sevgililer Günü Yastığı & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Sevgililer Günü Yastığı & Bisküvili Draje

Erkek Sevgiliye Hediye Ne Alınır?

Bir kadına hediye almak zor olabilir ama bir erkeğe hediye almak çok kolaydır. Bu yüzden erkek sevgilinize hediye alma konusunda şanslısınız. Çünkü erkekler genellikle hediyenin içeriğine değil, hediyenin varlığına odaklanır. Yani onlar için bir hediye almış olmanız yeterli olacaktır. Ancak sizlerin yine de hediyenizin özel olmasını ve ona sizin sevginizi hissettirmesinden yana olduğunuzu biliyoruz. O halde erkek sevgiliye alınabilecek en özel hediye önerilerinden yardım alabilirsiniz. Bazı hediye önerileri şu şekilde:

  • Kişiye Özel Hediyelik Sızdırmaz Çelik Matara Gümüş & Colombia Supremo Medellin
  • Filtreli French Kişiye Özel Termos Gümüş- Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Kişiye Özel PowerBank Lacivert Premium Kahve
  • Çelik Termos Bardak Gümüş & Costa Rica Tarrazu Kahve Seti
  • Hediye Kutusu Premium Kahve- Bluetooth Hoparlör Beyaz

Endorfia Sevgiliye Hediye Kategorisi

Endorfia’nın yüzlerce çeşit ürünleri mevcut. Her bir ürünün özel bir kategorisi bulunuyor. Özelliklede sevgililer günü yaklaşırken artan heyecanla beraber hediyelere bakma oranı epey arttı. Birçok hediye seçeneği olsa da önemli olan en doğru hediyeyi seçmektir. Tek bir hediye değil de bir sürü hediyeyi de beğeniyor olabilirsiniz. Bunun için hediye setlerine yönelmeniz mantıklı olacaktır. Bu setler ve hediyeler için Endorfia Sevgiliye Hediye kategorisini sizler için derledi. Bu kategoride sevgililere özel neler bulunuyor?

  • Double Premium Mix Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Kolonya 
  • Kişiye Özel İsimli Termos Bardak Gümüş No.30- Kahve Dragee
  • Single Maxi Fıstıklı Kalp Çikolata Kırmızı
  • Filtreli French Kişiye Özel Termos Siyah- Single Slim Gül Yapraklı Güllü Lokum
  • Premium Kahve- Gerçek Deri Kılıflı Kavanoz Kupa Kahverengi
  • Premium Kahve- Termoderi Vip Set Kahverengi
  • Premium Kahve- Atatürk Kalem Seti Hediye Kutusu

Sevgilinize İnce Sürprizler Yapın

sevgilinize süprizler yapın

Türk kahvesi kadar özel olan ve tadından ödün vermeyen enfes dünya kahveleriyle sevgilinizi tanıştırmaya ne dersiniz? Belki de bu sevgililer gününde en farklı jesti yapmanın zamanı gelmiştir. Klasik hediyeler veya eşyalar almanın yanı sıra birde farklı lezzetleri alarak sevdiklerinize armağan edebilirsiniz. Endorfia’nın bu leziz dünya kahveleri sevgilinizin tam ağzına layık olacak. 

Dünya Kahveleri

Birbirinden farklı tatların bir arada buluştuğu ve egzotik meyvelerin ağızda bıraktığı izlerin şaheseri elbette ki Endorfia Dünya Kahveleri… Çeşitli tatlarıyla sevdiklerinize iyi gelecek olan bu dünya kahveleri beş farklı türde mağazada sizleri bekliyor. Bunlar;

  • Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi 
  • Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi 
  • Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi
  • Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi 

Sevgiliniz Endorfia’nın Vazgeçilmez Lokumlarına Bayılacak!

Endorfia’nın özel şefleri tarafından her gün taze olarak yeniden hazırlanan ve özenle paketlenen türdeki lokumlarını çok seveceksiniz. Her lokum tarifindeki malzeme değişiklik gösteriyor olsa da lokumlara katılan lezzet aynı aşkı ve heyecanı yaşatıyor.

Sade Lokum; birkaç ana malzeme ile kolaylıkla yapılan bir lokum çeşidi olsa da Endorfia’nın ustalarının el lezzeti yine de çok farklı. Bu ustaların elinden yiyeceğiniz lokumlar sizi adeta büyüleyecek. 

Kavrulmuş Lokum; lokumların eşsiz tadıyla beraber gelen o muhteşem kavurma tadına doyamayacaksınız. Sevgilinize alacağınız bu lokum ile yüzünü güldürebilirsiniz. 

Gül Yapraklı Lokum; Sevgilinize alacağınız gül yapraklarıyla zenginleşmiş bu lokum ile ağızlarında harika izler bırakacaksınız. Aşkın tarifi olan gül parçacıklarıyla harmanlanan güllü lokumlar sevgilinizi size yeniden aşık edecek. 

Çikolatalı Lokum; çikolataya kim hayır diyebilmiş ki çikolatalı lokuma karşı koysun. Taze ve yumuşacık tadıyla mest eden, çikolata tutkunları dahil herkese iyi gelen çikolatalı lokumlar, sevgiliniz için ideal bir hediye tercihi olacaktır. 

Endorfia’nın Çikolata Hediye Setleriyle Tanışın

Birbirinden leziz çikolata türleriyle ağzınızın tadını bulmaya ne dersiniz? Krokan çikolatan, Madlen çikolataya, Madlen çikolatadan özel gün çikolatasına kadar daha birçok çikolata türü Endorfia Çikolata kategorisinde beğeninize sunuluyor. Sevgilinize armağan edeceğiniz bu çikolatalarla kalplerine giden doğru yolu bulacaksınız.

Fındık, üzüm, süt, bol çikolata, fıstık vb. gibi daha birçok malzemenin harmanlanarak yapıldığı çikolatalar eşsiz bir seçim olacak. Sevgilinizi ve kendinizi şımartacağınız tüm hediyelik çikolata çeşitlerine detaylıca göz atabilirsiniz.  Peki, çikolata hediye setleri içerisinde neler bulunuyor?

  • Double Midi Sevgililer Günü Yastığı & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Single Small Sevimli Kuzu & Fıstıklı Kalp Çikolata
  • Salep & tarçın Badem Dragee White Box
  • Double Premium Madlen Mix Çikolata & Kolonya
  • Double Brown Book Mix Madlen Kurumsal Çikolata
  • Single Modern Fındıklı Çiçek Special Çikolata
  • Twin Premium Fıstıklı Kalp Çikolata & Kahve
  • Single Midi Madlen Sütlü Çikolata

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin