Sevdiklerinizin Başarısını Kutlayın!

0
575

Terfi Hediyesi Ne Alınır?

Belki en yakın arkadaşınızın, belki kardeşinizin ya da iş arkadaşınızın uzun zamandır beklediği terfiyi kutlamanın zamanı geldiyse, hediye arayışına başlayabilirsiniz! Onları mutlu edecek, aldığı terfinin gururunu yaşatacak bir hediye, bu değerli anı taçlandırmak için fazlasıyla anlamlı olacaktır. Peki, Terfi Hediyesi Ne Alınır? Terfi hediyesi seçerken neyi göz önünde bulundurmalıyız?

Keyif Kahvesini Hak Edenler için…

Kariyer basamaklarını yavaş yavaş ama emin adımlarla çıkmak, yorucu bir süreci beraberinde getirir. Bu noktada, karşınızdaki kişinin yorgunluğunu dindirecek, onunla birlikte deneyimledikleri hakkında keyifli sohbetler yaparken damaklarınızı şenlendirecek bir kahve hiç fena olmazdı… Belki, yoğun kıvamı ve tadı ile Endorfia Türk Kahvesi, belki eşsiz kokusu ve yumuşak içimi ile filtre kahve, belki yepyeni bir deneyim için dünya kahveleri… Karşınızdaki kişinin damak zevkinize göre seçeceğiniz kahve, harika bir terfi hediyesi olacaktır. Dilerseniz, kahve keyfinize eşlik edecek, yüksek kaliteye sahip Endorfia çikolata ve lokumlar ile ağzını tatlandırabilir, bu zorlu süreci karşınızdaki kişiye her daim tatlı bir anı olarak anımsatabilirsiniz.

Bunlarla birlikte, hediye alacağınız kişinin adının ve yeni pozisyonunun yazılı olduğu bir Metal Kupa Bardaklar hem şık hem de kullanışlı bir hediye olacaktır. Ofiste veya evinde kullanabileceği, söz konusu bardakları her kullanışı, ona sizleri hatırlatacaktır.

Yepyeni Bir Güne Tertemiz Bir Sayfa…

Terfi almak demek, arkada pek çok yenilgi, pek çok başarı, pek çok uğraş bırakmak demektir. Bu noktada, terfi alan kişiye verebileceğiniz en güzel hediye, temiz bir sayfadır. Yeni pozisyonunda edineceği tecrübeleri not alması, bilgilerine katacağı yeni bilgileri yazıya dökmesi için termoderi deftelerden oluşan setleri Terfi Hediyesi olarak tercih edebilirsiniz.

Termoderi defter, metal roller kalem ve usb belleği aynı anda sunan bu setler, hem kusursuz bir terfi hediyesi olacak hem de karşınızdaki kişinin iş hayatında bayağı işine yaracaktır. Bunlarla birlikte, yeni güne tatlı başlamasını sağlamak için Endorfia Lokum veya çikolata; söz konusu setlerin içerisinde yerini alıyor.

Terfi hediyesi seçeneklerini yakından incelemek, ürün özellikleri hakkında bilgi sahibi olabilmek ve dilediğiniz hediye ile sevdiklerinizin terfisini kutlamak için Endorfia.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin