Sevdiklerinizi için Hediye Kutusu Hazırlayın!

1
687

Hediye Kutusu Nasıl Hazırlanır?

Hediye kutusu nasıl hazırlanır büyük yankı uyandıran ve hassas olan bir konudur. Kişi için oldukça özel olan her anın özel hediyelerle pekiştirilmesi tamamen mutluluk kaynağıdır. Özellikle de özel günler, doğum günleri, sevgiliye özel hediyeler, geçmiş olsun hediyeleri ve daha birçok hediyeler ile kişiye özel hediye kutuları hazırlanabilir. Bunun için birbirinden farklı alternatifler mevcuttur.

Bugünkü yazımda özel günlere düşkünlüğü olan ve hediye seçimlerine özen gösteren sevgili okurlarıma sürprizlerim var. Beklediğiniz her türlü öneriyi bu yazımda bulabilirsiniz. Hediye kutusu nasıl hazırlanır konusunda edineceğiniz fikirler ile sevdiklerinizi sevindirebilirsiniz. Çeşitli hediye seçenekleri ile farkınızı ortaya koyabileceğiniz ve bu farkı da sevdiklerinize hissettirebileceğiniz güzel bir yazı olduğunu düşünüyorum.

Hediye kutusu nasıl hazırlanır için Endorfia ailesi olarak birçok güzel hediyeyi bir araya getirdik. Gerek tek hediye paketleri olsun gerekse de hediye setleri içinde birkaç hediye olsun hepsi birbirinden özel olarak düşünülmüş ve tasarlanmış hediyelerdir. Dilediğiniz hediye türü ile sevdiklerinizin kalbini çalabilirsiniz.

“Hediye kutusu içerisine neler koyabilirim? Hediye Kutusunu Nasıl Hazırlanır? Hangi hediyeler sevdiklerimizi mutlu eder?” konuları için tek tek değindiğim öneriler sayesinde dilediğiniz her türlü detaya ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda sevdiklerinizi mutlu etmenin yolları da elbette ki küçük bir hediye kutusu ama büyük işleve sahip olan hediye kutulardan geçecek.

Hediye Kutusu İçerisine Neler Koyabilirim?

Eşsiz bir deneyim yaşayacağınız ve birbirinden güzel fikirlere tanıklık edeceğiniz bu yazımda çok eğleneceksiniz. Çünkü yıllardan beri aradığınız ve çokça düşündüğünüz hediye hazırlama seçenekleri ile manevi değeri yüksek hediyeler hazırlayabileceksiniz.

Hediye Kutusu içerisine neler koyacağınızkısmına geçmeden önce şuna da değinmek istiyorum, “kutu nasıl olmalı?”konusu. İşe dış görünüşü ile kalbi derinden etkileyen bir kutuyla başlamalısınız. Kutunun görünüşü ile kalbi çeldikten sonra içeriğinin sevdiğinizi daha çok mutlu olabileceğine emin olabilirsiniz. Özen gösterilmiş zarif bir kutu ile sevdiklerinizde unutulmayacak anılar bırakacaksınız. Gelelim şimdi de kutunun içeriğinde olması gereken diğer ayrıntı ve güzelliklere…

Hediye Kutusu İçerisinde Bulunması Gerekenler

Size bir sır vereyim mi? Sevdiğinizi veya sevdiklerinizi mutlu etmek için öyle ahım şahım, şatafatlı ve yüksek kalite hediyelere hiç ihtiyacınız yok. Çünkü küçücük dokunuşlarla büyük mutluluklara sebep olabilirsiniz. Öyle çok da fazla süslü şeyler değil bu hediyeler. Mesela bir çikolata, lokum veya draje. İnanın bana küçük şeylerle mutlu etmeye yarayacak olan en anlamlı hediyelerdir. Ben de bu yüzden sizlere kendi fikirlerimi aktarıp nasıl küçük ama anlamı dünyalara bedel bir kutu hazırlanması gerektiğini anlatacağım.

Malzemeler Neler Olabilir?

Çikolata tutkunu olmamak mümkün değil. Çikolata hemen hemen herkesin en büyük sevgilisidir. Kaldı ki birçok çeşide sahip olması da bu aşkı defalarca filizlendirmeye yetiyor bile. İşte bu tutkuyu bir de hediyeyle anlamlandırmaya ne dersiniz. Eminim ki bu konuda aynı fikirlere sahibiz. Biliyorum ki sizler de küçük şeylerin hazzını fazlasıyla yaşayanlardansınız.

Malzemeler;

  • Sade  ancak şık birbirinden güzel kutu alternatifleri arasından sevginizi anlatmaya başlayacağınız harika bir kutu seçmelisiniz,
  • Organik Endorfia Çikolata, Vegan Çikolata veya renkli kalpli çikolata çeşitlerinden herhangi birini tercih edebilirsiniz,
  • Biri lokum mu dedi? Evet lokum da en az çikolata kadar değerli bir tatlı çeşidirir,
  • Bir de o drajeler yok mu o drajeler, enfes bir lezzete sahip olması bir yana şekliyle de gönülleri fethediyor,
  • Küçük gül kuruları veya gül kurusu paketleri,
  • Kim olursa olsun hoşuna gidecek olan powerbank cihaz veya bardak termos,

Hediye Kutusunu Nasıl Hazırlanır?

Hediye kutusu nasıl hazırlanır için yukarıda bahsettiğim malzemeleri kullanarak şahane bir kutu hazırlamanız oldukça mümkündür. Kutunun içerisine serpiştireceğiniz güllerden sonra kutunun etrafına ekleyeceğiniz çikolatalar, lokumlar ve drajeler ile kutunun tamamlayıcısı olacak son parçaları; powerbank veya termos bardak ile kutunun süslemesini tamamlayabilirsiniz. Kutunun tam ortasına ekleyeceğiniz powerbank, termos (bir başka hediye de olabilir) ile kutunun anlam bütünlüğü sevdiğiniz kişi de mutluluk uyandıracak.

Eğer seçiminiz bir Powerbank Cihazından yana olursa sevdiğinize bir not bırakabilirsiniz. Mesela powerbank üzerine “bitmeyecek sohbetlerimizin tek kahramanı” yazarak sevdiklerinizi tam kalbinden vurabilirsiniz. Bence bu hoş ve anlamlı söz bile onu mutlu etmeye fazlasıyla yetecektir.

Eğer seçiminiz termos bardaktan yana olacaksa yine de okkalı bir sözle hediyeyi şenlendirebilirsiniz. Mesela “kurduğumuz sohbetler gibi sıcak bir kahve içmeye ne dersin?” yazarak sevdiğinizin yüzündeki tebessümün nedeni olabilirsiniz.

Daha farklı hediye tamamlayıcıları da düşünebilirsiniz. Kutunun seçimi ve içindeki zemin süslemeler bittikten sonraki kısmı size bırakıyorum. Dilediğiniz ve gönlünüzden geçen hediyeyi ekleyerek kutunuzu taçlandırabilirsiniz.

Hangi Hediyeler Sevdiklerimizi Mutlu Eder?

Hangi Hediyeler Sevdiklerimizi Mutlu Eder biliyor musunuz? İnanın bana en küçük hediyeler mutlu eder. Çünkü küçük bir hediyenin bile aslında ima ettiği ve verdiği birçok mesaj vardır. Mesela küçük bir gülün anlamı nasıl ki seni seviyorum demek oluyor ise, küçük bir çikolatanın da, sen benim tatlımsın demek olduğunu anlayabiliriz. Sevdiklerinizi şımartmak o kadar kolay ki, yeter ki çok fazla abartıya kaçmayın, gerisi kolaylıkla gelecektir.

Mesela düşünsenize sevdiğiniz bir insanın size birden çıkarıp draje veya çikolata verdiğini, mutlu olmaz mıydınız? Ben biliyorum fazlasıyla mutlu olurdunuz çünkü sizin için o an hediyeden önce önemli olan sevdiğiniz birinin size küçükte olsa bir şey vermesidir. Aslında sevgi de böyle bir şeydir. Sevdiğiniz insanla aranızda geçen her şey sizi mutlu etmeye de yetiyor, hayallerinizi süslemeye de. İşte bu yüzden kendi kabuğunuzdan sıyrılın ve farklılıklara sebep olun.

Kişiye Özel Hediyeler bölümünde var olan binlerce hediye çeşidi ile istediğiniz hediye türünü seçebilir ve çikolatalarla, lokumlarla daha fazlasıyla süsleyerek sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Hatta size bir sır daha vereyim, benim için kıymetli olan tek şey maddiyat değil maneviyattır. Sevdiklerinizin de bu şekilde düşündüğünü de biliyorum. Bu yüzden sizde manevi değeri yüksek olacak hediyeler hazırlayarak sevdiklerinizde büyük izler bırakabilirsiniz.

Hediye kutusu nasıl hazırlanır konusunda hala tereddüt yaşarsanız direkt olarak hazırlanmış ve süslenmiş muhteşem hediye kutularına ve hediye setlerine sitemizde bulunan kişiye özel hediyeler, premium setler, peluşlu setler, çok satanlar veya diğer tüm seçenekler kısmından ulaşabilirsiniz. Siz sevginizi belli edecek her dokunuş için kalbinizin sesini dinleyin. Kalbinizin sesi sizi en güzel hediye seçimine kesinlikle ve kesinlikle götürecektir.

1 YORUM

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin