Sevdikleriniz için En Etkili Hediyeler Neler?

0
595

Hediyelik Eşya Fikirleri

Eşinize, dostunuza, sevdiğinize sevginizi göstermek için ne yaparsınız? Kalpten gelen sevgiyi en güzel, en ince ve en zarif şekilde göstermenin yoludur hediye vermek. En güzel ve en uygun hediye ne olabilir diye uzun süre düşünmenize gerek yok. Endorfia sitemizdeki Hediyelik Eşya Fikirleri size ipuçları verecektir. Yeter ki karşınızdaki insanı tanıyın ve onu neyin memnun edeceğini bilin.

Türk toplumunda hediye vermek güzel bir meziyettir. Aslında hediyenin ne olduğundan daha çok düşünmek önemlidir. İnsan aldığı hediyenin karşısındaki insanı mutlu etsin istemek de. Ondan dolayı en doğru hediyeyi seçmeye özen gösteririz. Karşınızdaki kişiye önem veriyorsanız hediyenizi özenle seçersiniz. Endorfia sitemizdeki ürünler tam da sizin özeninizi yansıtacak güzellikte ve kalitede. Haydi o zaman sevdiğinize neler alabileceğiniz, neyin çok daha doğru bir seçim olabileceği konusuna birlikte göz atalım.

  • Karşınızdaki insanı mutlu etmek için onu tanıyın ve ondan sonra hediyeye karar verin. Bazı insanlar hediye seçerken kendine göre seçmektedir. Kendi tarzınıza göre değil karşınızdaki insanın tarzını, beğenilerini, ihtiyaçlarını dikkate alarak hediyesini almalısınız. Ne alacağınıza karar vermediyseniz hediye alacağınız kişinin yakınlarından tüyolar almanızı tavsiye ederiz.
  • Tüyoları aldınız ama hala karar veremediniz mi? O zaman onu gözlemleyerek, konuşmalarını dinleyerek, neye çok önem verdiğini anlamaya çalışarak hediyelik eşya fikirleri arasında seçim yapmaya çalışın.
  •  Bir beye hediye alıyorsanız; samimiyetiniz nispetinde bir eşya almalısınız. Ofisten bir çalışma arkadaşınızsa kahve harika bir hediye olabilirken sevgilinizse parfüm setlerini düşünebilirsiniz.
  • Bayanlar hediye seçenekleri en fazla olan kişilerdir. Çikolata, lokum, parfüm, peluş gibi hediyeliklerden birini ilişkinize göre seçerek mutlu edebilirsiniz.
  • Doğum günü olan bir çocuğa alınacak en güzel hediye nedir? Oyuncak veya çikolata. Pelüş bir ayı veya istediğiniz zenginlikte çikolata setiyle o küçücük yüreğe dünyaları hediye edebilirsiniz.
  • Patrona veya resmi bir makama giderken samimi hediyeler götürülmemeli. Kültür ve geleneklerimizde yer alan kolonya ve çikolata hem resmi hem de tatlı bir hediye nedeniyle ideal bir hediye olacaktır.

Mutluluğun Çikolatayla Bağlantısı Olmalı

Çikolata yiyip de mutsuz olan var mı aramızda? Çikolata mutluluk hormonu salgılanmasına yardımcı olan asil, şık bir hediyedir. Çikolataların çok çeşitleri var. Hediyelik eşya fikirleri arasında son zamanlarda çok trend olan çikolata, yakın – uzak, samimi –  resmi herkese götürülebilir. Çikolatayla sevdiklerini mutlu etmek istiyorsanız hemen çeşit seçmelisiniz. Madlen Çikolata, krokan tarzında çeşitleri bulan çikolataların karışımından harika bir paket yapabilirsiniz. İsterseniz şık, asil ama tek çeşit olsun isterseniz madlen çikolatanın; sütlü, bitter veya maxi çeşitlerini harmanlayabilirsiniz. Kitap görünümlü çok şık Brown Book kutusunda kolonyalı madlen çikolata setleriyle patronunuzun başarısını kutlayabilirsiniz.

Hayranlık duyduğunuz ve sevginizi en içten duygularınızla iletmek istediklerinize ne alabilirsiniz? Öyle bir şey olmalı ki tek şey olmamalıdır. İşte size harika bir teklif; krokan çikolata paketleri. Krokanın çikolata ile kavuşmasından ortaya çıkan enfes lezzet, duygularınızın karşınızdaki kişide kabul görmesini hızlandırabilir. Baştan çıkarıcı harika lezzete hayır diyecek olmadığı gibi sizin duygularınıza hayır denmemesini sağlayabilir ne dersiniz? Çıtırtı sesi bile etkilemeye yetecek olan krokanlı çikolatanın fıstıklısı da var. Tereyağı, şeker, fıstık karışımıyla ortaya çıkarıla enfes lezzet hediyelik eşya fikirleri arasında asla es geçilmeyecek bir yerde durmaktadır.

Yüksek makamlara, yüksek duygularla ve yüksek kaliteyle hazırlanmış bir hediye olarak special çikolata setlerini götürebilirsiniz. Mükemmellik ve özenin bir arada harmanlandığı, sunumunun kusursuz yapıldığı special çikolata ile karşınızdakinde harika bir etki meydana getireceksiniz. Özel ambalajında, estetik kutulara yerleştirilen çikolatalar sayesinde mutluluğu mutluluk katabilirsiniz.

Lokum Kadar Yumuşacık Sevgiyle

Türk lokumu denince akan sular durur. Yurtdışında bir yere gidilirken mutlaka hediye paketleriniz arasında lokum yer almalıdır. Osmanlı mutfaklarında üretilmiş olan lokumun lezzetini tadarak etkilenmeyen yoktur. Lokum, farklı ülkelerle dostluk bağlarını artırmaya yönelik hediyelik eşya fikirleri arasında çok özel bir yerdedir.  Glikoz şurubu ve hayvansal yağ içermediğinden dolayı oldukça sağlıklı olan lokumların çeşitleri sizi sizden alabilir.

Şık kutusunda takdim edebileceğiniz lokumların sade, çikolata kaplı fıstıklı, duble çifte fıstık kavrulmuş ve gül yapraklı çeşitleri arasında seçim yapabilirsiniz. Seçim yapmak yerine special bir kutu oluşturabilirsiniz. Hediyenizi daha prestijli hale getirmek istiyorsanız o zaman lokumlarınızın yanına kolonya ekleyebilirsiniz.

Sade lokuma sade demek sanki biraz eksik kalır. Tadına bakanlar asılında sade değil enfes olduğunu anlayacaklar. Lokum, ağızda eriyen yumuşacık hissi, eşsiz lezzeti ve muhteşem duygusu ile vazgeçilmez arasında. Biraz farklılık arayışında iseniz size önerimiz güllü lokumdur. Özellikle aile büyüklerine giderken götürebileceğiniz en güzel ve en mutlu edici hediye seçeneğidir. Yumuşak olması dolayısıyla büyüklerinizin ağzının zahmetsiz tatlanmasını sağlayacaksınız. Sevginizle götürdüğünüz hediyeniz büyüklerinizin mutluluğunu görerek katlanarak artacak.

Çikolata, fıstık ve lokum, harika lezzetli üçü bir arada. İnsanın aklını başından alan Hediyelik eşya fikirleri arasındaki muhteşem üçlü. Her biri birbirinden lezzetli üç madde bir araya gelmiş, estetik kutulara konulmuş ve sizlerin eliyle hediye edilmeyi bekliyor.

Kahve mi Dediniz; 40 Yıl Hatırı Var

Yorgunluk kahvesi, keyif kahvesi, mutluluk kahvesi… Önüne istediğiniz güzel duyguyu ekleyip içebileceğiniz içecektir Kahve. Dostun elinden içildiğinde 40 yıl hatırı olan kahve. Eşe, dosta, sevgiliye en yüce duygularla ikram edilebilecek kahve. Tadıyla, kokusuyla davetkâr içecek. O kadar davetkâr ki dünyanın her yerinde özel dükkânları açılarak kahve ikram edilmekte. Muhabbetleri, dostlukları, arkadaşlıkları, sevgileri pekiştirmede olmazsa olmaz unsurdur kahve.

Türk kahvesini telvesinden hayaller kurmak bile dostluğu pekiştirmeye yeter de artar. Köklü bir kültürün temsilcisi olarak, köpüklü köpüklü içilen Türk kahvesini 40 yılı temsil etmesi için hediye edebilirsiniz. Kurumsal hediyelik eşya fikirleri içindeki Türk kahvesiyle gönül bağları kuvvetlenir.

Filtre kahve, kültürümüzde olmasa da dünyanın lezzetleri arasında ve özellikle gençlerin severek tükettikleri bir içecek. Hazırlanış yönteminden dolayı filtre olarak adlandırılmıştır. Filtre kahve, tortudan arındırılmış yani hediye ettiğiniz kişiye olan özeninizin bir göstergesidir. 

Kahveniz ağızda acı tat bırakmamalı yanına hemen drajelerimizden ekleyebilirsiniz. Rengarenk renkleriyle sizleri canlandıracak olan drajeler tatlarıyla enerjinize enerji katacak. Kişisel hediye tercihleriniz arasında olabileceği gibi kurumsal hediyeleriniz arasında da yer alabilir. Kahvenin yanında iyi gidebilecek kahveli draje bile var. Enerjik ve capcanlı bir hediye olsun istiyorsanız fıstık draje, böğürtlen, kahve draje, güllü badem draje, salep ve tarçın draje ve bisküvili drajeyi harmanlayın. İşte size harika bir hediye paketi. Tatları kadar renkli görüntüleriyle hediyelik eşya fikirleri içinde eşsiz bir yere koyulacaktır.

Resmi Ziyaretlerinize Özel

Resmi ziyaretlere gidilecek olduğunda herkesi bir gerginlik kaplar. Resmi makam nihayetinde… Belli makamdaki kişilere saygınızı ifade etmek için ne götürebilirsiniz. Aslında hediye sorununu çözdüğünüzde gerginliğinizin hafiflediğini fark edeceksiniz. Resmi ziyaretlerde sunulacak hediyelik eşya fikirleri içinde kolonya –  lokum, kolonya- çikolata, kolonya- kahve alternatiflerimiz arasından seçim yapabilirsiniz.

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım minvalinde sunulan lokum, çikolatanın yanına kolonya eklenmesi ise toplumumuzun geleneklerinin göstergesidir. Kurumunuzun logosunun veya ambleminin üzerinde basılı olduğu kolonya hediye ederek tahminlerinizin üzerinde etki bırakabilirsiniz. Üst düzey yöneticiye, özel kaleme peluş götürme gibi bir saygısızlığa düşüleceğini ihtimal bile vermek istemiyoruz. Sizi ve kurumunuzu öne çıkaracak en elit, asil ve saygılı hediye; şık bir kutu içinde lokum, çikolata, draje gibi tatlı ve yanına kolonya… Yanınızda Endorfia olduğu müddetçe hediye seçmek hiç de zor değilmiş öyle değil mi?

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin