Rekabette Kurumsal İmajın Rolü

0
616

Zihinlerdeki Konumunuzu Kontrol Edin

Faaliyet alanınızdan bağımsız olarak, doğru mesajları hazırlamak ve onları doğru alıcılara, doğru şekilde iletmek durumundasınız. Yani, etkili bir kurumsal iletişim dili geliştirmeniz gerekiyor.

Kurumsal iletişim denilen şey aslında bir reklam türüdür. Reklam yalnızca görsel, yazılı, işitsel ve online mecralarda hedef kitleye ulaştırılan, özel olarak hazırlanmış yayınlar değildir. Yaptığınız her şey sizi tanıtan birer reklamdır. İş ortaklarınız ve müşterilerinizle etkileşimde olduğunuz her noktada, yaptıklarınız ve sunduklarınız, ilgili kitledeki algıyı şekillendirir.

Olumlu Kurumsal İmaj Rekabet Gücü Sağlar

Eskiye kıyasla günümüzde bilgiye erişim çok daha kolay. O yüzden, kalite ve fiyat eskisi kadar önemli, farklılaştırıcı rekabet unsurları olmaktan çıktı. Artık kurumlar arası farkı yaratan asıl faktör, “imaj”. Güçlü bir kurumsal imaja sahipseniz, ürün ya da hizmetinizde belirgin bir fark olmasa da, tercih edilirliğiniz artar, zira insanlar ürün ve hizmet kadar, “imaj” satın almaya da heveslidir.

Olumlu bir kurumsal imaj için başarılı logo ve marka ismi çalışması, halkla ilişkiler ve reklam çalışmaları önemli. Bunların yanı sıra, detayları da gözetmelisiniz. Muhataplarınıza yapacağınız şık jestler, öne çıkmanızı sağlar. Lezzetli ve şık bir sunuma sahip bir kutu Hediyelik Çikolata, umduğunuzdan daha büyük bir etki yaratabilir. Detayları küçümsemeyin.

Kusursuz Lezzet, Kusursuz Sunumla Huzurunuzda!

Çikolata deyince akan sular duruyor. Endorfia dokunuşuyla fark kazanan çikolata lezzeti, gerçek bir tutku.

Fark ne mi?

İşin içinde gurmeler var. Orijinaline sadık geleneksel lezzetler ve yenilikçi tatlar, gurme elinden çıkıyor. Bahsedilmesi gereken sadece lezzet değil. Bu tatlar ayrıca hayvansal yağ ve glikoz şurubu içermiyor. O nedenle, sağlığa saygılı.

Hedef mükemmelikse hataya, ihmale yer yok. Her ayrıntının üzerinde titizlikle durulmalı. Mesela sunum…

Kurumsal muhataplarınıza hediye sunarken rafine estetik algısını odakta tutun. Hatırlayın, imaj, algılar üzerinde küçümsenemeyecek etkiye sahip. Öyle ki imaj bazen, içeriğin niteliğinin farklı algılamasına bile sebep olabilir.

Endorfia Kurumsal Çikolata hediye paketleri bu nedenle göz alıcı tasarıma sahip. Şık paketler, en az içindeki çikolataların lezzeti kadar dikkat çekici ve bahse değer. Keşfedin!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin