Protokol Hediyenizi Prestijli Hale Getirin

0
609

Protokol Hediyesi Çikolata Kolonya Seti

Özel ilişkilerde karşılıklı görüşmelerle varılan anlaşmalara protokol denir. Günümüz literatüründe protokol dairesi olarak ele aldığımız, diplomatik resmî törenler ve anlaşma metinleri sonrası topluluk için kullanılan protokol zümresine özgü birtakım hediyeler öne çıkar. “Protokol Hediyesi” olarak adlandırılan bu nezaket, resmi ve kurumsal duruşu simgelerken ilişkileri geliştirmek amaçlı da kullanılabilir. Böylesine önemli ve ciddi bir iş için özenle hazırlanmış Endorfia paketlemeleri ile tanışmak isterseniz Endorfia’nın şaşırtıcı ve geniş yelpazesi ile sizleri rahatlatalım. Bu muazzam seyir için bizi takipte kalmaya devam edin.

Protokol Hediyesi Çikolata

Uzun yılların köklü geleneğine dayanan, kurumsal ziyaretlerin vazgeçilmezi, protokole özel çikolata hediyesi… Ortamı yumuşatan, enerji veren karşılığında stres alan sihirli yiyecek… Endorfia Protokol Setler içinde tahtı kimseye kaptırmayan, uzun hanedanlığın hükümdarı Endorfia Çikolatalarının namını duymuş olmalısınız. Kalite ve şıklığın kurumsal ziyaretinize şeref verdiği, işini ciddiyetle yapanlara, en etkili şekilde eşlik eden vurucu Endorfia klasiği Protokol Set Fıstıklı Krokan Çikolata & Yeşil Çay Kolonyası ile mutlaka tanışmalısınız. Krokanın çıtır çıtır lezzetini ikiye katlayan fıstığın rolünü de unutmamak gerekir. Fıstıklı krokan, karamelize edilen kuru meyvelerin şekeri dengesinde aroması ile gevrek kıvamında damaklarınızı şenlendirmek için özel olarak hazırlandı.  Kurumsal Çikolata Hediyesi olarak sizlere yakışan tercihi Endorfia kurumsal çikolatalarından yana kullanacağınızı tahmin edebiliyoruz. Kurumsal ziyaretlerde, protokol dairesine taze çıtır bir lezzetle girişe kim hayır diyebilir ki?

Protokol Hediyesi Kolonya

İsmini, Köln adındaki kentten alan ve yaklaşık 300 yılın izini taşıyan kolonya Almanya’da ilk üretildiğinde Türkçe karşılığı olarak “hayranlık uyandıran su” olarak anılmaya başladı. Su, çiçek ve esansiyel yağların karışımı ile elde edilen kolonya hoş kokusunun yanında ilk yıllarda tıbbı olarak kullanmaktaydı. Alkolün de formülasyonuna eklenmesiyle antiseptik özelliği nedeniyle ağız çalkalama ve yara temizliğinde de kullanıldı. Bunu takip eden süreçte, farklı çiçek aromaları ile çeşitlilik kazandı ve kozmetik sektörünün başında hanenin koku değişiminde hatırı sayılır bir rol oynamaya başladı. Bayramların, özel günlerin ve misafir karşılamanın olmazsa olmazı kolonya, uzun bir zamandır hediye alternatifleri arasında tatlılara ve çikolatalara eşlik eder oldu. Bu güzel birlikteliği Endorfia çatısı altında tanımak isterseniz gelin yıllara dayanan kokuların etkilerine şahit olalım. Misket limon kolonyası, mazilerimizin derinliğinde; kolonya denilince ilk akla gelen çeşidi olsa da cam şişeye yerleşen ve kapağındaki ahşap dokusunun sahiplendiği renkli çeşitlerini sizlerle tanıştıralım. Protokol hediyesi arayışınızda kurumsal ziyaretlerinizi etkisi altına alan yeşil çay kokusuyla daha önceden karşılaşmış olmalısınız. Bunu takip eden Endorfia Lavanta Kolonyası ise inanılmaz etkileri ile sizleri şaşırtmaya devam edecek. Sinirleri yatıştırma, yoğun stresi ve yorgunluğu hafifletmesi ile bilinen ve bilimsel araştırmalara konu olan aromatik koku… Endorfia markasının özgün tasarımı ve protokol setlerin çikolata kutusunda etkili hediyeler arasında baş gösterirken iş hayatının rahat ve sakin gidişatı için vazgeçilmezlerden biri oluyor. Nahif çiçeklerin esintisini ağır toplantılarınıza, anlaşma bitiminize ve protokol misafirlerinizin karşılamasına kullanmak isterseniz özgün tasarımında Endorfia Yasemin Kolonyası farkınızı ortaya koyacaktır. Protokol kolonyası hediye çikolata ve kolonya seti denilince akla ilk gelecek Endorfia klasikleri için şaşırtıcı nüanslarla hava değişimine hazırlanın.

Özel Kaleme Özel Hediye

Protokol hediyesinde ince ve vurucu noktalara Endorfia aracılığı ile parmak basmanız artık çok kolay. Protokol hediyesinde makam sahibi kadar özel kalemin de düşünülmüş olması hediye sunumunuzda sizin farkınızı ortaya koyacaktır. Prestijinize ayrı bir hava katacak Endorfia hazırlığı paketlemelerini iki ayrı şekilde hazırladı bile. Makam sahibine büyük ana kutuyla birlikte, özel kalem için hazırlanmış diğer kutunun oluşturduğu Endorfia ikilisini mutlaka gözden geçirmelisiniz. Özel kalem müdürünün masasına yakışır Endorfia Protokol Set için farklı seçeneklerle sizleri tanıştırmış olalım.

Protokol Setlerde Çikolata Lokum

Protokol hediyesinde çikolata seti vazgeçilmez bir klasiktir ama gül yapraklı güllü lokumu herkesin bildiğini rahatça söyleyemeyiz. Vazgeçilmez klasiklerin baş tacı olduğu kadar klasiğin çok daha ötesini de en etkili şekilde ortaya koyabilen Endorfia, gül yapraklarının esintisini protokol buluşmalarına taşıdı. Gül nüansının naifliği ile kurumsal boyutta nezaketinizi protokol setlerle yansıtmanız mümkün. Protokol Set Gül Yapraklı Güllü Lokum & Yeşil Çay Kolonyası şık sunumu, paketlemesi ve şaşırtıcı tadıyla kurumsal ziyaretlerinize farklı bir anlam yükleyecek. Lokum severlerin yanında, çikolata klasiğinden vazgeçemeyenlerdenseniz çikolata kaplı lokum setine ayrıca bakmanız gerekecek. Bunun yanında enfes kaplamalar için sütlü, bitter ve fıstık uyumlarını şimdiden kurguluyor olmanız gerekir. Aksi taktirde Endorfia dünyasının lezzetlerinden yalnızca birini seçmekte zorlanabilirsiniz. Bizler bu deryada Protokol Set Bitter Çikolata Kaplı Fıstıklı Lokum & Yeşil Çay Kolonyası setini protokol hediyesinde bitter yaklaşımı ile kurumsal ağırlığınıza yakışır bulsak da özgün seçimlerinizle sizi baş başa bırakıyoruz.

Kurumsal Hediye Arayışında Endorfia

Kurumsal hediyenin kritik seçimine, protokol başlığının da eklenmesiyle yorucu yolcuğunuza Endorfia’nın görkemli kapısında son vereceksiniz. Mevsimsel hava koşullarına göre hazırlanmış özel Endorfia hediye paketlemeleri ile protokol için kurumsal ziyaretlerinizi gönül rahatlığı ile yapabilirsiniz. Çikolata kaplama, lokum içeriği, fıstık kaynağı ve kolonya seçenekleri için ayrıntılarla seçim yapmak isterseniz Endorfia yardım destek ekibimiz Endorfia.com’da sizlerle birlikte olacak. 50 kutu ve üzeri siparişlerinizde kendi firmanıza ait logonun Endorfia hediye kutularına yerleştirilmiş hali kurumsal boyutta prestijinizi artıracak nitelikte boy gösterecek. %100 müşteri memnuniyetinin verdiği ilhamla çıktığımız sanat aşkına Endorfia imzasını atıyoruz. Zarafetin hayat bulduğu seçimlerinizle buluşmak için hemen şimdi randevunuzu oluşturalım. İstanbul içi saat 12.00 öncesi onayladığınız siparişler için aynı gün teslimat sözü ile kurye hızımızı ajandanıza mutlaka eklemelisiniz. Türkiye’nin her yerine saat 15.00 öncesi verdiğiniz siparişler için aynı gün kargo sizlere ulaşmak için yola çıksın. Bu yolculuğun kargo takip sürecini de bizlere bırakın. Hayatın her alanına Endorfia inceliğini kattığınızı bildiğimiz için protokol setlerde de sizi yalnız bırakmak istemedik. Elinize çok kısa süre sonra ulaşacak Endorfia paketlerinizle görüşmek üzere…

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin