Protokol Hediye Ne Demek?

0
311
protokol hediye ne demek

Protokol hediyeler günümüzün en revaçta olan hediyelik türlerinden biridir. Özellikle de iş ilişkileri, resmi faaliyetler vb. gibi durumlarda sıklıkla tercih edilen hediyeler bütünüdür. Haliyle kurumsal ziyaretler başta olmak üzere tüm protokol işlerde kullanılan ürünlerdir. Peki, protokol hediye ne demek?

Bu konu üzerine merak ettiklerinize yanıt verdik. İçeriğimizin devamında bu sorunuza yanıt bulabilirsiniz. Dilerseniz detayları keyifle okumak için kendinizi şımartın. Nasıl mı? Elbette ki enfes Premium Türk Kahvesi içerik şımartabilirsiniz. O halde kahveniz de hazırsa başlıyoruz.

Protokol Kelimesinin Anlamı Nedir?

Protokol, resmi şirketler başta olmak üzere resmi ilişiklerde taraflar arasında karşılıklı olarak uygulanan kurallar bütünüdür.

Zira kurala tabi olan her şey düzen çerçevesinde gerçekleşiyor. Ayrıca nezaket kurallarının, resmi niteliğe sahip olan ziyaretlerin veya toplantı, konferans, seminer, yemek daveti gibi organizasyonları da kapsayan kurallardır da denebilir. İşte bu nedenle de protokol hediyeler daha çok davetiyelere veya kurumsal ilişkilere imza atmak amacıyla kullanılan hediyelerdir.

Sizler de kendi firmanızın veya kurumunuzun prestijine yön vermek istediğinizde bu hediyelerden birini tercih edebilirsiniz. Ve en önemlisi de yapacağınız tüm davetiyelerinize protokol hediyeleri konuk edebilirsiniz. Bunun yanı sıra sizlere önerebileceğimiz şahane hediyelerden biri de Kurumsal Hediye olacaktır.

Kurumsal Hediye Seçenekleri Neler?

Protokol demişken resmi ilişkilere güç katan bir diğer hediyeliklerin kurumsal hediye seçenekleri olduğunu hatırlatmak istedik. Renkli ve kalitesinden ödün vermeyen birden çok kurumsal hediye türü bulunuyor. Ayrıca bu kategori özel olarak hazırladığımız geniş bir yelpazeyi beraberinde taşıyor. Yani bu kategoride arayıp da bulacağınız çok ürün var.

Peki, hangi kurumsal hediye seçenekleri var? Bu konuda sizlere kolaylıkla yardımcı olacak alt kategorileri derledik ve aşağıya bıraktık. Fikir edinebilirsiniz. İşte bazı seçenekler;

  • İsme özel hediye
  • Motivasyon hediyesi
  • Teknolojik hediyeler
  • Vip kurumsal hediye
  • Promosyon hediye
  • Kurumsal hediye kutusu
  • Kıdem hediyeleri
  • Yeni iş hediyeleri

Bunlara benzer daha pek çok kurumsal hediye seçeneği mevcuttur. Ancak protokol anlamda en çok işinize yarayabilecek önerilerde bulunduk. Bu hediyeler arasından keyifli seçimler yapabilirsiniz.

protokol hediye çeşitleri nelerdir

Protokol Hediye Çeşitleri Nelerdir?

Protokol hediye çeşitlerinde de sınır tanımadık. Sizlere ve ihtiyaçlarınıza yanıt verecek birden çok hediye türünü hazırladık. Her geçen gün güncellediğimiz stoklarımız arasında sizleri memnun edecek ürünler yer alıyor.

Üstelik sevdiklerinize dahi sürpriz yapmak istediğinizde yine sizlere bu hediyeler eşlik edecek. Ve protokol hediye çeşitleri neler diye merak ediyorsanız fikir alabileceğiniz modeller şu şekildedir;

  • Endorfia kolonya oda kokusu hediye kutusu
  • İkili altın yaldız kulplu Türk kahvesi fincanı ve mavi desenli su bardağı Türk kahvesi hediye seti
  • Altın yaldızlı Türk kahvesi fincanı su bardağı single slim mix madlen çikolata Türk kahvesi hediye seti
  • Double Brown book mix madlen kurumsal çikolata & kolonya
  • Double Premium gül yapraklı güllü lokum & kolonya- beyaz

Daha birden çok protokol hediye seçenekleri mevcuttur. Her birine ulaşmak için Protokol kategorisini ziyaret edebilirsiniz.

Protokol Hediyeleri Pahalı Mıdır?

Protokol hediyeleri pek çok çeşidi ile sizlere hitap edecek. Ve en önemlisi de bir hediyeden daha fazlası olan setler ile büyük mutluluklar yaşatabileceksiniz. İster kendi şirketiniz için alın isterseniz de sevdikleriniz için. Her konuda sizlere yardımcı olacak hediye türlerindendir.

Ve alacağınız tüm protokol hediyelerde fiyat seçenekleri sizleri cezbedecek. Çünkü tüm hediyeliklerimiz uygun fiyatlıdır. Bu sayede ekonomik bir alışveriş gerçekleştirme fırsatını yakalamış olacaksınız. Kısacası kaliteyi ucuza alabileceğiniz protokol hediyeler sizleri bekliyor.

Kuruma Gelen Konuklara Tatlı Jestler Yapın!

Bugün sizi kurumunuzda ziyaret etmek isteyen konuklarınız olabilir. Ya da işinizde yeni bir terfi almış olabilirsiniz. Yaptığınız protokol reklamlar sayesinde adınız daha geniş kitlelere yayılmış olabilir. Yani resmi ilişkileriniz güç kazanmışta olabilir. Tüm bu durumlarda kurumunuza gelen konuklarınıza tatlı jestler yapmanız yerinde bir davranış olacaktır.

Bunun için de konuklarınıza tatlı mı tatlı Hediyelik Çikolata türlerinden birini ikram edebilirsiniz. Hem misafirlerinizi memnun edeceksiniz hem de damaklara özgü lezzetlerle buluşmanın hazzını yaşayacaksınız. Üstelik en ekonomik fiyatlarla alacağınız bu çikolatalar enfes tatları ile yiyenlerin damağında kalıcı izler bırakıyor. Sizce de denemeye değmez mi? Bizce değer!

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Protokol Hediye Önerileri

Endorfia olarak sizlerin işine yarayacak fırsatlar sunuyoruz. Burada bahsettiğimiz birçok hediye türünün daha fazlasıyla sizleri mağazamızda karşılıyoruz. Protokol hediyeden kurumsal hediyeye ve hatta kişiye özel hediyelere kadar daha bir sürü seçenek sunuyoruz. Bunların hepsine kolay bir şekilde ulaşma fırsatınız da var.

Peki, sadece bu kadar mı? Tabii ki hayır… Mağazamıza geldiğinizde pek çok hediye türüyle daha karşılaşacaksınız. Ve tadına doyamayacağınız diğer tüm tatlı ikramlıklara da mağazamızın lezzet içerikli kategorilerinden ulaşabilirsiniz. Hatta biz sizlere başka fikirlerde de bulunduk. Nasıl fikirler mi? Bu fikirlere “Tablet Çikolata Hediye Fikirleri” kategorisi üzerinden ulaşabilirsiniz. Mutlu, sağlıklı, enerjik ve tabii ki Endorfialı günler dileriz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin