Powerbank Seçimi Nasıl Yapılır?

0
572

Powerbank Alırken Bunları Göz Önünde Bulundurun

Telefonların hayatımızın vazgeçilmez birer parçası haline gelmesi, beraberinde farklı ihtiyaçları ortaya çıkarmakta. Gün içinde hepimiz telefon ile pek çok şey yapabiliyoruz. Arama, mesaj atma gibi temel fonksiyonlarının yanı sıra günümüz akıllı telefonları; fotoğraf çekme, müzik dinleme ve film izleme gibi birbirinden farklı birçok şeyi yapabilme fırsatı sunuyor.

Zira, küçük bir dünya haline gelen cep telefonlarımızda şarj her birimizin ortak sorunu. Bu noktada sizleri, sarj problemi tamamen ortadan kaldıracak bir cihazla tanıştırayım: Powerbank.

Peki, Powerbank Seçimini nasıl yapılmalı? Powerbank Alırken hangi özellikler göz önünde bulundurulmalı? Gelin, bu soruları birlikte cevaplayalım…

Powerbank Seçimi Yaparken…

Eğer uzun yolculuklara çıkmayı seviyorsanız, kamp yapmak gibi bir hobiniz var ise ya da yeni yerler keşfeden bir gezginseniz powerbank sizin en ihtiyaç duyacağınız teknolojik ürünlerden olabilir. Powerbanklar, sizlere dileğiniz an ve dileğiniz zaman telefonunuzu şarj etme imkanı tanımakta. Fakat, söz konusu cihazların etkili olabilmesi için bazı faktörleri barındırması gerekiyor. Bu bakımdan, powerbank alırken cihazın tüm özelliklerini özenle incelemeniz sizleri ihtiyaç duyduğunuz powerbanka ulaşmanız konusunda destek olacaktır.

Powerbank tercihi yapmadan önce, ilk olarak sizin nasıl bir powerbanka ihtiyacınız olduğunu belirlemelisiniz. Kullanım amacınız ve kullanım alışkanlığınız powerbank seçiminizi etkileyen faktörlerin başında geliyor. Sık sık telefonunuzu şarj etmeye ihtiyaç duyuyorsanız powerbank cihazınızın yüksek kapasitede olması gerekir.  Bu noktada, powerbank kapasitesi, telefonunuzun kaç saatte ve kaç kere şarj olacağının bilgisini vermektedir. Eğer telefonunuzu günde 2 defa doldurmak istiyorsanız en az 6000 mAh kapasiyete sahip bir powerbank almalısınız. Bunun yanı sıra, powerbankın kapasitesini belirlerken, telefonunuzun batarya değerini bilmeniz gerekiyor. Alacağınız powerbank cihazının telefonunuzu tam olarak doldurabilmesi için mAh değerinin, telefon bataryanızın mAh değerinden yüksek  olmasına dikkat etmelisiniz. Bunlarla birlikte, powerbank cihazının telefonunuzu şarj edebilmesi için kendisinin de şarj olması gerekmektedir. Powerbank almadan önce, cihazın kaç saate şarj olduğu bilgisini edinmeniz sizlere büyük fayda sağlayacaktır.

Powerbank seçiminde teknik özellikler kadar, cihazın tasarımı da belirleyici özellikler arasında yerini almakta. Endorfia Kişiye Özel Powerbank; sıra dışı tasarımları, çeşitli renk seçenekleri ve kişiselleştirebilirliği ile oldukça dikkat çekici. Son dönemlerde her birimizin ihtiyacı haline gelen söz konusu cihazları, hem kendiniz hem de sevdikleriniz için özel hale getirmek mümkün.  Üzerine isim yazdırabileceğiniz powerbanklar, yüksek kaliteye sahip dragee ve kahveler ile birlikte Endorfia.com adresinde sizlerin beğenisine sunuluyor.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin