Patrona Ne Hediye Alınır?

0
716
patrona ne hediye alınır

Patrona ne hediye alınır farklı jestler nasıl yapılır diye merak eden tüm arkadaşlarımıza ve çalışanlara birbirinden özgün önerilerimiz var. Mağazamızda yer verdiğimiz birden çok kategorimizde yüzlerce hediyelik ve tatlı ikramlık bulunuyor. Özel tasarımlı ürünlerden ağızları tatlandıracak çikolatalara, lokumlardan hediye setlerine kadar bir sürü seçeneğimiz mevcut. İstediğiniz hediye türünden, hediye kutusu veya setinden yana durabilir, patronunuz dahil tüm sevdikleriniz için armağanlar seçebilirsiniz. Üstelik anneler günü, babalar günü, terfi hediyeleri, geçmiş olsun ziyaretlerine özel hediyeleri ve hatta her özel ana tanıklık edecek ürünleri de kategorilerimiz arasında bulabilirsiniz. Özellikle de patrona veya işinde başarıya önem veren sevdiklerinize göre hazırladığımız Terfi Hediyesi bölümüne de keyifle göz atabilirsiniz.

Patrona Hediye Seti Ne Alınır

Patronunuzla aranızdaki iş ilişkisi sıkı da olabilir çok daha yakın da olabilir. Elbette ki bu durum işin tarzına ve durumuna göre değişiklik gösterebilir. Ancak ilişkiniz samimi ya da ağır başlı da olsa özel günler dahil bazı günlerde patronunuza hediye almanız gerekebilir. Bu durumda patronunuza nasıl bir hediye almanız gerektiğini bilemeyebilir veya hediye seçimi konusunda kararsız kalabilirsiniz. İşte bu tarz gelişmelerde yapabileceğiniz en ideal hamle patronunuza güzel bir hediye seti almak olacaktır.

Patrona hediye seti olarak Kahve Çikolata Setini alabilirsiniz. Bu set içerisinde birinci sınıf lezzetler olarak seçilen enfes dünya kahveleri, Türk kahveleri, Premium filtre kahveler ve Decaf(kafeinsiz) kahveler bulunuyor. Buna ek olarak yedikçe yediren ve herkesin vazgeçemediği tatlardan olan çikolatalar da yer alıyor. Birbirine en çok yakışan iki lezzetin bir kutu içerisinde bütünleşmiş olması hem patronunuzu cezbedecek hem de alabileceğiniz en anlamlı hediyelerden biri olacak. Bunun için kahve kategorisine ve alt bölümlerine göz atabilirsiniz.

Erkek Patrona Ne Hediye Alınır

Erkek patrona ne hediye alınır diye düşünürken kendinizi mağazamızda buldunuz öyle değil mi? Zira siz de farklı tür hediyelerden, özel tasarımlardan ve ağızlarda iz bırakacak tatlardan yanasınız. Bu yüzden de mağazamızın her köşesinde keyifle geziyor, sevdikleriniz için en ayrıcalıklı hediyeleri bulmak istiyorsunuz. Bizler de sizlere ve sevdiklerinize kendini özel hissettirecek hediye setlerini gururla hazırlamaya devam ediyoruz. Böylelikle hediyelerinizi seçerken hiç zorlanmayacak ve kalbinize değecek hediye çeşitlerinden yana duracaksınız.

Erkek patrona alınabilecek hediye tarzları konusunda size yardımcı olabilecek hediye setlerinden yana durabilirsiniz. Mesela klasik hediyelerden çok daha revaçta olan faydalı ve otantik hediyelere yönelebilirsiniz. Bu hediye setleri arasında tam bir iş hayatına özgü yakışacak ve patronunuzun da sağlığına güzel dokunuşlar yapmanıza olanak tanıyacak set önerilerimiz var.

Bu setlerden bir tanesi de Kolonya Lokum Setidir. Kolonya lokum seti içerisinde hem mis kokulu kolonya esansları hem de yumuşacık ve tadına doyum olmaz lezzetiyle lokum türleri bulunuyor. Sevdiklerinize çifte mutluluk yaşatabileceğiniz bu seti erkek patronunuz için özel olarak seçebilirsiniz. Tabii ki bu setlere alternatif olan Kolonya Çikolata Seti, Kahve Çikolata seti veya Kahve Lokum setini de armağan olarak alabilirsiniz.

kadın patrona ne hediye alınır

Kadın Patrona Ne Hediye Alınır

Kadın patrona, anneye, kardeşe veya hayatınızdaki yeri önemli olan sevdiklerinize ne hediye alacağınıza artık kolaylıkla karar verebileceksiniz. Çünkü biz Endorfia olarak kadın patronu, erkek patronu, avukat babayı, öğretmen anneyi, hemşire kardeşi ve aklınıza gelebilecek herkesi düşünerek birbirinden özgün, tasarımlı, özel ve kaliteli ürünlere mağazamızda heyecanla yer verdik.

Her yaşta ayrı bir mutluluk yaşatacak olan farklı tarzdaki hediye ve ikramlıklarımızdan istediğinizi kadın patrona özel olacak şekilde alabilirsiniz. Kadın patron dahil herkesin memnun olacağı ve belki de gücüne güç katacağı enerjik Hediyelik Çikolatalara ihtiyacı vardır. Mesela bir kadının çikolataya hayır diyebileceğini düşünebiliyor musunuz, bizde düşünemediğinizi anladık ve sizler için özel çikolata siparişlerimizi güncelledik. Madlen çikolatadan krokan çikolataya, özel gün çikolatasından Special çikolataya kadar tadına doyum olmaz çeşitleri stoklarımızda yeniledik.

Ayrıca bu kategorimize bir de damakları şımartacak lokum türlerini, makaron çeşitlerini ve renkleriyle mest eden drajeleri de ekledik. Bu sayede kadın patronunuzun ağzına layık olabileceğini düşündüğünüz her türlü ikramlığı seçebilirsiniz.

Patrona Fark Yaratacak Kişiye Özel Hediyeler Neler

Patrona hediye alırken özel ürünlerden ve ikramlardan yana durmanız şüphesiz ki patronunuzu çok onurlandıracak. Tabii ki bir hediye seçmeniz dahi patronunuza verdiğinizin önemin bir göstergesi olacaktır. Ancak patronunuza olan saygı ve sevginizi içtenlikle ifade etmenize imkân sağlayan bir sürü hediye sizler için mağazamıza konuk oluyor. Tasarımı özel olarak yapılan ürünler ve her hafta yeniden hazırlanan şekerlemeler vazgeçilmez hediyelerden biri oluyor. Patronunuz için bu hediyelerin bütünleştiği kişiye özel hediye setlerinden biri alabilirsiniz.

Patrona iş yoğunluğu sırasında iyi gelecek enerjik ve eğlenceli hediyelerden birini armağan etmeniz onu oldukça mutlu edecektir. Örneğin; günün en yorgun saatlerinde keyifle tüketeceği kahveleri patronunuz için alabilirsiniz. Bunun yanı sıra ona kahvesini tazecik ve sıcacık olarak tüketebileceği Kişiye Özel French Press alabilirsiniz. Böylece kahvesini saatlerce sıcacık olarak içebilecek ve filtre çubuğu sayesinde kahvesini keyifle pişirebilecek.

premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Patrona Özel Hediye Önerileri

Mağazamızdan alabileceğiniz yüzlerce üründe en uygun ve avantajlı fiyatlara denk geleceksiniz. Gönlünüze ve gözünüze hitap edecek pek çok hediyeliği çeşitlenmiş zengin içerikli kategorilerimizden bulabilirsiniz. Patrona özel hediye önerilerimiz oldukça geniş. Kişiye özel hediyelerden herhangi birini seçebilir, özel ürünlerin ikramlıklarla ve çeşitli birkaç ürünle bir araya gelmiş hediye kutularını da seçebilirsiniz.

Patrona ve diğer tüm sevdiklerinize jest yapabileceğiniz hediyeler almak istiyor ve daha çok fikre ihtiyacım var diyorsanız “Mesleğe Göre Alınabilecek En İyi Hediyeler Nedir” yazısını da inceleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin