Patrona Hediye Fikirleri

0
590
patrona hediye fikirleri

Patrona hediye fikirleri neler diyorsanız sizler için derlediğimiz hediye önerilerinden yararlanmaya hazır olun. Zira mağazamızdan patrona, anneye, arkadaşa, sevgiliye ve aklınıza gelebilecek herkese birbirinden değerli hediyeler alabilirsiniz. Özel günler başta olmak üzere her güne ayrıca hitap edecek olan bu armağanlar arasından seçim yapabilir, patrona dilediğiniz zaman hediyeler uzatabilirsiniz. Özellikle de yüzlerce hediye ürününün bir arada bulunduğu Kurumsal Hediye bölümünden hediye seçimlerinizi yapabilirsiniz. Üstelik iş arkadaşlarınıza da anlamlı hediyeleri yine bu bölümden bulabilirsiniz.

Patrona Özel Kurumsal Hediye Seçenekleri

Patrona özel kurumsal hediye seçenekleri arasından tarzınıza ve patronunuza yakışır hediyeler seçebileceksiniz. Bu bölümde bulunan hoş geldin hediyesi, terfi hediyesi, yeni iş hediyesi ve buna benzer daha pek çok alt bölümden hediye çeşitleri seçebilir, sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz. Bunlara ek olarak her geçen gün artan hediye seçeneklerimizle patronunuza ayrıcalıklı armağanlar almanın sevincini yaşayabilirsiniz. Hem uygun fiyat seçenekleri hem de hediye alternatiflerindeki farklılık ile sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar hediye edebilirsiniz.

Aynı zamanda patronunuz başta olmak üzere sevdiklerinize kurumsal hediyelerden herhangi birini alabilirsiniz. Alacağınız hediyenin türü ne olursa olsun kendinizi seçkin hissedeceksiniz. Bu hediyeler arasından renkli, enerjik ve eğlenceli seçimler yapabilir, sevdiklerinize kucak dolusu mutluluklar yaşatacak hediyeler alabilirsiniz. Patronunuza jest yapabileceğiniz birçok hediyeyi bu kategori üzerinden bulabilirsiniz.

Patrona Alınabilecek Hediyeler Neler

Patrona alınabilecek hediyeler neler diyorsanız mağazamızı keyifle dolaşmaya başlayabilirsiniz. Çünkü mağazamızın her bir köşesi hediyeler ile donatılmış. İstediğiniz kişiye ve istediğiniz güne özel olabilecek hediyeler ayrı kategoriler olarak hazırlandı. Dilediğiniz özel günü taçlandırmanıza vesile olacak birbirinden şahane hediyelerle farkınızı daima ortaya koyabilirsiniz. Özellikle de patronunuza olan saygınızı göstereceğiniz bir armağan ile ona unutulmaz jestler yapabilirsiniz.

Aynı zamanda patrona doğum gününde, yılbaşında ya da normal bir günde de renkli ve eğlenceli armağanlar uzatabilirsiniz. Bunun için mağazamızda şekillendirdiğimiz zengin içerikli kategorilerden yararlanabilirsiniz. Mesela patrona yoğun iş sürecinde eşlik edecek enfes tadıyla mest eden dünya kahvelerinden birini seçebilir ve farklı bir lezzet kazandıran Cam French Press Setleri arasından bir set alabilirsiniz. Böylece hem kahvenin eşsiz tadı hem de pişirme ekipmanı patronunuzu fazlasıyla cezbedecek.

Kişiye Özel Hediyelerle Sürpriz Dolu Anlar

Kişiye özel hediyelerle sevdiklerinize veya patronunuza sürpriz dolu anlar yaşatmaya ne dersiniz?  Üstelik her bir ürün kendine has özellikleri ile üretilmekte ve bu özel tasarımlara ağızlara layık tatlı mı tatlı ikramlıklarda eşlik etmekte. Yani hediye seti olarak bütünlemiş olan birden çok hediyeyi bir arada alabilir karşınızdaki kişilere çifte mutluluklar yaşatabilirsiniz. Zira bir hediye almak yerine birkaç hediyeyi bir set halinde alarak manevi değeri yüksek armağanları hediye edebilirsiniz.

Örneğin, patrona alınabilecek en ideal kişiye özel hediyelerden biri Kişiye Özel İsimli Hediyeler alabilirsiniz. Bu hediye üzerinde silinmez lazer baskı ile patronunuzun ismini yazdırabilir patronunuza ayrıcalıklı olduğunu hissettirebilirsiniz. Bunun gibi daha pek çok hediyeyi mağazamızın bölümlerinden alarak dilediğiniz an patronunuza hediye edebilirsiniz. Üstelik kalitesinden ödün vermeyen tasarımların tamamını en uygun ve avantajlı fiyatlarıyla alabilirsiniz.

sevimli hediye setleriyle anı ölümsüzleştirin

Sevimli Hediye Setleriyle Anı Ölümsüzleştirin

Anı ölümsüzleştirebileceğiniz sevimli hediyeler ile patronunuza hitap edecek bir kutu yaratabilirsiniz. Patronunuzla aranızdaki ilişkiye göre hediye tercihleri yapabilirsiniz. Mesela samimi hediyeler alabilir ya da ağırlığınızı koruyacak küçük detaylara yer vereceğiniz armağanları seçebilirsiniz. Eğlencesi yüksek ve manevi değeri oldukça fazla olan hediye setleriyle patronunuzun her anını ölümsüzleştirebilirsiniz. Özellikle de tüm hediyelerden farklı olan sevimli hediye setlerinden birini alabilirsiniz.

Tabii ki en eğlenceli setlerden biri olan Peluş Oyuncak Seti arasından gözleri kamaştıran renkli ve anlamlı hediye setlerini alabilirsiniz. Zira bu set patronunuzu çok mutlu edecek. Çünkü içerisinde sevimli mi sevimli oyuncaklar ve bu oyuncaklarla birlikte yer alan lezzetler bulunuyor. Çikolatadan lokuma, drajeden makarona, makarondan kahveye kadar bir sürü lezzet mevcut. Oyuncaklarda da çeşit fazla olarak mevcuttur. Gönülleri fethedecek bu setleri kendinize göre şekillendirebilirsiniz.

En Çok Tercih Edilen Hediyeler

En çok tercih edilen hediyeler elbette ki Endorfia mağazasındaki en şık kategoriler. Bu kategorilerde kişiye özel hediyeler, protokol setler, Premium setler, pelüş oyuncak seti ve çok daha fazlası var. Kime ne tür hediyeler alacağınız kategorilerde size farklı bir sürü fikir veriyor. Sevdikleriniz için özel günlerde sevimli hediyeler seçerken patronunuz için kurumsal hediye çeşitlerinden birini seçebiliyorsunuz. Böylece istediğiniz an istediğiniz kişiye mutlu olabilecekleri en sevilen hediyeleri uzatabiliyorsunuz.

hediyelik çikolata

Patrona Alınacak Hediye Türleri Endorfia’da…

Patrona alınacak hediye türleri birbirinden farklılık gösterse de aslında her biri özel tasarımı ve şahane el yapımı tatlarıyla cezbediyor. Kişiye özel olarak hazırlanan her bir hediye tüm zamanların kurtarıcısı oluyor. Bu yüzden gönlünüzden geçtiği an sevdiklerinize ayrıcalıklı olacak armağanlar alabilirsiniz. Bunun yanı sıra patrona alınacak hediyeler için daha fazla öneriye ihtiyacınız varsa “Konsept Hediye Kutusu Nedir” yazısına da göz atabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin