Okul Arkadaşına Yılbaşı Hediyeleri

0
635
okul arkadaşına yılbaşı hediyeleri

Okul arkadaşına yılbaşı hediyeleri bakıyorsanız, hediye seçimlerinde kararsızsanız ve okul arkadaşlarınız sizin için çok özelse hediyelerde özel olarak tasarlansın öyle değil mi? Şayet sevdiklerimiz için yılbaşında özel hediyeler almak da bizlere düşüyor. Özel tasarımlı hediyeler dendiğinde akla gelen “acaba bütçemi zorlar mı?” sorusu da haliyle akıllara takılıyor. Evet, belki de çok kıymetli bir hediye almak istiyoruz ancak bizi de zorlamayacak meblağlar da olmasını istiyoruz. Bunların hepsini düşündük ve Endorfia Ailesi olarak hem sizlere hem de sevdiklerinize iyi gelecek en uygun fiyatlı özel tasarım hediyeleri ürettik. 

Okul arkadaşlarınıza almak istediğiniz yılbaşı hediyelerinin hangi tarzda olması gerektiği konusunda artık zorlanmayacaksınız. Dediğimiz gibi biz sizler için en özel ve en uygun hediyeleri bir araya getirdik. Üstelik sadece tek bir hediye alıp maddi açıdan zorlanmanıza bile gerek kalmıyor. Daha uyguna gelen avantajlı hediye setlerini de dilediğiniz arkadaşınız ya da sevdiğiniz için rahatlıkla sipariş verebiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey birçok hediye önerisine göz atmanız ve arkadaşınızı mutlu edeceğine inandığınız hediyeyi veya hediye setlerini seçmeniz.

Okulda Başlayan ve Bir Ömür Süren Dostluklar

Okulda geçen her an öylesine özeldir ki, kıymet bilmek için çabalamak isteriz. Çünkü biliriz ki aslında okul bizim ikinci yuvamızdır. Öğretmenlerimiz, arkadaşlarımız, kantin çalışanları, müdürümüz, müdür yardımcımız ve okulun içinde görev yapan diğer tüm personellerimiz… Hepsi tek tek özeldir bizim için. Sığındığımız yuvamız ve samimiyetleriyle ısındığımız koskocaman bir yaşam alanıdır. 

Okul bizim saatlerce, günlerce, aylarca ve hatta yıllarca yaşadığımız ikinci yuvamızdır. İyi ve kötü her anı aklımıza sevgiyle kazırız. Bilgileri edinirken öğrendiğimiz için mutlu oluruz, öğretmenlerimiz gülümserken beraber güleriz, arkadaşımız ağlarken beraber ağlarız, temizlik yapan ablalarımız ve abilerimize eşlik eder yardımcı oluruz. Aile olduğumuz bu sıcak yuvada her şeyi beraber yapmak isteriz. Geleceğe beraber yürür, gerektiğinde beraber durur ve beraber koşarız. Her güzel anın seyircisi değil, oyuncusu oluruz. İleride her birimiz farklı yerlerde, mesleklerde olabilir ve farklı yaşantı tarzlarına tanıklık edebiliriz. Önemli olan başladığımız bu yolu beraber bitirebilmektir. Beraber yürüdüğümüz bu yolun sonunda geçmişi gülerek anarız. Yolun başında tanıştığımız arkadaşlarımız, dostumuz olmuştur bile. Yolun sonunda geleceğe dair planlar yaparız. Kısacası ben diye başladığımız yolu “biz” diye bitirebilmektir aslında aile olmak. 

Okulda başlayan arkadaşlığımız her zaman daim olsun. Özel günlerde andığımız ve armağanlar verdiğimiz arkadaşlarımız da günün anlamı ve önemi kadar özel bizler için. O yüzden onlar için seçeceğimiz her bir hediye de o kadar özel olacaktır. Okul arkadaşına yılbaşı hediyeleri seçmek istiyorsanız özellikle ayrıcalıklı hissettirecek Kişiye Özel Hediyeler kategorisine göz atabilirsiniz. 

endorfia kolanyalı setler

Okul Arkadaşına Yılbaşı Hediyeleri Kız

Okul arkadaşınız için hediye seçmeden önce kime hediye almanız gerektiğine karar vermelisiniz. Eğer ki hemcinsinize hediye alacaksanız fazla zorlanmayacaksınız. Ancak eğer karşı cinste bir arkadaşa hediye alacaksanız diğer arkadaşlarınızın da fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz. 

Kız arkadaşa yılbaşı hediyeleri almak istiyorsanız ancak henüz karar veremediyseniz size önereceğimiz şahane hediye setleri var. Özellikle kızların karşı koyamayacakları hediyelerden bahsediyoruz. Mesela hangi kızdan, kahveyi ve çikolatayı sevmediğini duydunuz? Belki de nadir birkaç kişiden duymuşsunuzdur. Geriye kalan herkes eminiz ki hem çikolata hem de kahve tutkunu. O zaman kahveyi seven kız arkadaşlarınız için gönderim amacı kategorisi altında yer alan Kahve Tutkunlarına bölümünü ziyaret ederek leziz kahveleri alabilirsiniz. Bu da yetmez derseniz biz de sınırsız hediye bulunuyor. Kız arkadaşınız her dakika kahve yapacak fırsatı bulamıyor olabilir o yüzden kahveye eşlik edecek Kişiye Özel Termos gibi hediyeleri de hediye paketinin içerisine ilave ettirebilirsiniz. 

Kız arkadaşınız kahveyi çikolatasız sevmiyorsa ona bir de kahveye eşlik edecek tatlandırmalar alarak güzel bir jest yapabilirsiniz. Yumuşacık lokumlar, rengarenk bisküvili drajeler ve bol malzemeli çikolatalar armağan edebilirsiniz. Bu lezzetler için Endorfia Çikolata, Endorfia Lokum, Endorfia Dragee kategorilerine göz atabilirsiniz. 

Okul Arkadaşına Yılbaşı Hediyeleri Erkek

Erkek arkadaşınız için alacağınız hediyeler çok çeşitli değil diye düşünebilirsiniz. Aksine aslında birçok çeşit hediye mevcuttur. Size düşen sadece hediye önerilerini dikkate almak ve bu hediyelere göre karar vererek bir ya da birkaç hediye seçmektir. Mesela erkek arkadaşınız ile hemcinsseniz onu daha iyi anlarsınız. Örneğin; futbol aşığı olmayan bir erkek var mı? Bizce çok nadir ya da istisnadır. İşte bu gibi özellikleri ve durumları bilmeniz hediye seçimlerinde sizlere kolaylık sunacaktır. Futbol maçından önce enerji depolamak isteyen arkadaşlarınıza bol köpüklü sade, orta şekerli veya şekerli kahveleri yudumlayabilecekleri hediyeler armağan edebilirsiniz. 6-8 saat süresince kahveyi aynı lezzeti ve sıcaklığıyla koruyan Kişiye Özel Çelik Matara ve kişiye özel çelik kupa gibi hediyeleri alabilir bu yılbaşında onlara farklı jestler yapabilirsiniz. 

Dostluğunuz süresince yaşadığınız anıları not alabileceği özel tasarım defterleri ve kalemleri arkadaşına armağan edebilirsiniz. Hatta yıllar boyu sizi hatırlatacak olan bu hediyeler sayesinde arkadaşlığınızı taçlandırabilirsiniz. Erkek arkadaşınız için seçeceğiniz Kişiye Özel Defter seti içerisinde birbirinden kaliteli ve özgün ürünler yer alıyor. Senelerdir çekildiğiniz fotoğrafları biriktirmeniz için güzel bir ürün daha yer alıyor. Kişiye Özel Usb Bellek sayesinde tüm anılarınızı, fotoğraflarınızı ve videolarınızı bu bellek içerisinde saklayabilirsiniz. 

Okul Arkadaşına Yılbaşı Hediyeleri Premium Setler

Okul arkadaşınız kız ya da erkek olsun bu Premium Setlere bayılacak. Kolonya ve lokum, kolonya ve çikolata gibi iki ürünün tek bir sette yer alması harika bir avantaj. Bu yılbaşında sağlık mesajları verebileceğiniz bu hediyeler ile arkadaşlarınızı mutlu edebilirsiniz. Kolonya esanslarının mis kokuları konusunda tercih yapabilir, leziz çikolata ve lokumlarla arkadaşınıza jest yapabilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin