Öğretmenlerin Beğendiği Hediyeler Nelerdir?

0
359
öğretmenlerin beğendiği hediyeler nelerdir

Öğretmenleriniz için hatırı büyük bir hediye almak ve onların yüzündeki tebessümü görmek, eminiz ki isteyeceğiniz tek şeydir. Haliyle bizler de Endorfia olarak bunu düşündük.

Ve öğretmenlerinize alabileceğiniz onlarca hediyeyi mağazamıza ekledik. Bununla da sınırlı kalmadık ve Öğretmenler Günü Hediyesi kategorisini hazırladık. İster öğretmenler günü isterseniz de içinizden geldiği bir anda öğretmenlerinize güzel hediyeler seçebilirsiniz.

Her anı ayrıca taçlandıracak bu hediyeler ile öğretmenlerinizi mutlu edebilirsiniz. O halde sizleri daha fazla heyecanlandırmadan “öğretmenlerin beğendiği hediyeler nelerdir?” sorunun yanıtına geçelim.

Öğretmenler Günü Ne Zaman Kutlanır?

 “Öğretmenler Günü ne zaman kutlanır?” sorusu milyonlarca öğrenci tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Her yıl heyecan ve coşkuyla kutlanan öğretmenler günü köklü bir geçmişe dayanır.

Zira yılların eskitemediği ve kutsallığıyla kalplere dokunan öğretmenlik mesleği özellikle de çocuklar için önemli bir yere sahip. Peki, öğretmenler günü ne zaman kutlanıyor? Geniş bir yelpaze ile ele alalım ve aslında bu kutsal günün tarihçesi neymiş hep beraber bakalım.

Öğretmenler Günü Türkiye’de her sene 24 Kasım tarihinde kutlanmaktadır. Yıl olarak 1928’e tekabül etmektedir. 24 Kasım 1928 tarihinin Öğretmenler Günü olarak kabul edilmesinin sebebi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’e dayanmaktadır.  Çünkü bu tarihte Mustafa Kemal Atatürk’ün; “Milletler Mektepleri’nin Başöğretmenliği”nin kabul edildiği tarihtir. Bu nedenle Öğretmenler Günü, Türkiye de 24 Kasım da, büyük bir heyecanla kutlanmaktadır.

Dünyada kabul gören Öğretmenler Günü ise UNESCO’ya göre 5 Ekim tarihinde kutlanmaktadır. 1996 yılında gerçekleşmiş olan “Paris Öğretmenler Statüsü Hükümetlerarası Özel Konferansı’nda” öğretmenler gününün 5 Ekim tarihinde kutlanması onaylanmıştır. Hatta 1994 yılından itibaren çoğu ülkede Öğretmenler Günü 5 Ekim tarihinde kutlanmaya başlanmıştı bile…

Öğretmenleri Hangi Hediyeler Mutlu Eder?

Bir öğretmen için en büyük hediye aslında öğrencileridir. Çünkü o kutsal mesleği icra etmenin yolu öğrencilerle bir araya gelmekten geçer. Ve asıl önemli olan her zaman bir arada olmaktır. Birer aile gibi olmaktır.

Ve eğitim hayatı aslında bir nevi yaşam okuludur. Evde geçirilen zaman kadar okulda geçirilen zaman da oldukça önemlidir. Bir öğrencinin hayatına ve yüreğine dokunabilmek, öğretmenler için en büyük hediyedir. Kısacası bir öğretmen, ona hediye almanızdan çok onu düşündüğünüzü gördüğünde dünyanın en mutlu insanı olur.

Ancak tabii ki sizlerin yüreğinde kıpır kıpırlığı anlıyoruz. Ve bu yüzden de manevi değeri yüksek hediyeleri hazırlıyoruz. Yani bugün, öğretmeniniz için küçük ve abartılı olmayan bir hediyeyi mağazamız üzerinden kolaylıkla alabilirsiniz. Peki, öğretmeni hangi hediyeler mutlu eder? İşte detaylar…

bir kahve bin mutluluk

Bir Kahve Bin Mutluluk!

Öğretmeninize uzatacağınız hediyelerin her zaman çok büyük bir anlamı olacaktır. Özellikle de öğretmeninize, onun sevdiği bir şeyi uzattığınızda yüzündeki tebessümü yakalayabilirsiniz. Mesela onun için Dünya Kahveleri türlerinden birini alabilirsiniz.

Ders aralarında, doğa yürüyüşlerinde veya dinlenme anlarında severek tüketeceği bir fincan kahve, onu gün boyu zinde tutacaktır. Küçük ve klasik bir hediye olmasına rağmen kahve, öğretmeniniz için çok anlamlı olacak.

Öğretmene Özel Bir Hediye Uzatın…

Öğretmeniniz için seçeceğiniz özel bir hediyeye ne dersiniz? Evet, bahsettiğimiz bu hediye oldukça özel ve bir o kadar da ekonomik fiyatlı olacak. Hatta günümüzde herkesin çok severek kullandığı bir üründür. Tabii ki Kişiye Özel French Press türlerinden bahsediyoruz.

French press hem özel olarak tasarlanmakta hem üzerine lazer baskı ile silinmez yazı yazılabilmekte hem de kahveleri saatlerce sıcak olarak muhafaza edebilmektedir. Yani aslında bu french press bir hediyeden çok daha fazlasıdır. Öğretmeniniz için alabileceğiniz en ideal hediyelerden bir tanesi de bu termostur.

Öğretmeninize kahve almak istediğinizde direkt olarak bu french press türlerine bakmanızı öneririz. Çünkü hem kahve hem de kişiye özel french press termosun bir arada bulunduğu setlerde var.

Manevi Değeri Yüksek Ucuz Hediyeler

Öğrenci olabilirsiniz veya bütçeniz kısıtlı olabilir. Her türlü ihtimali düşündük ve sizlere yardımcı olacak fiyatlar düzenledik. Özellikle de siz karşınızdaki insanı mutlu etmek için nasıl ki hediye almak istiyorsanız, bizler de sizleri mutlu etmek için en uygun fiyatları sunuyoruz.

Ve herkesin gönlü olsun istiyoruz. Bu mutluluk hepinize çok yakışır. Öğretmenler gününde veya herhangi bir günde öğretmenleriniz için özel hediyeler alabilirsiniz. Ve tabii ki özel, manevi değeri yüksek hediyeleri tercih edebilirsiniz. Zira mağazamız üzerinden seçeceğiniz her türlü hediye özel ve ucuz olacak.

Seçeceğiniz tüm hediyeler, öğretmenlerin beğendiği hediyeler olacak. Şimdi keyifle ve aşkla dilediğiniz hediyeyi seçebilirsiniz.

hediyelik çikolata

Endorfia’dan Öğretmenlerin Beğeneceği Hediye Önerileri

Endorfia olarak öğretmenlerinize alabileceğiniz bazı hediye önerileri verdik. Ancak bunlarla sınırlı kalmadık. Çok daha fazlasını mağazamız üzerinde sizlerin beğenisine sunuyoruz. Dilediğiniz zaman mağazamıza gelebilirsiniz. Ve öğretmenleriniz için en renkli hediyeleri seçebilirsiniz. Farklı hediye türleri için de “Kişiye Özel Hediye Fikrileri Nasıl Seçilir?” yazısını inceleyebilirsiniz. Mutlu ve keyifli alışverişler dileriz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin