Öğrencilere Yılbaşı Hediyesi

0
707
öğrencilere yılbaşı hediyesi

Öğrencilere yılbaşı hediyesi arıyorsanız, yazımızı okumaya sizleri davet ediyoruz. Öğrenci bir yakınınıza ya da bir arkadaşınıza hediye arıyor fakat karar veremiyorsanız, yazımızda birbirinden güzel hediyeleri sizler için derledik. Bu yazımızda bizler en çok beğendiğimiz hediye seçeneklerini sizler için paylaşıyor olacağız. Siz bütün hediye seçeneklerini bir arada görmek istiyorsanız kesinlikle Endorfia mağazasını ziyaret etmelisiniz. Birbirinden güzel, anlamlı ve farklı hediye seçenekleri ile fark yaratan Endorfia, birçok yılbaşı hediye indirimiyle mağazasında sizleri bekliyor. 

Öğrencilere Ne Hediye Alınmalıdır?

Öğrencilere aslında öğrenci oldukları zaman içerisinde birçok hediye alınsa da onların en çok meşgul olduğu zamanlarda kullanabilecekleri hediyelere odaklanmanız gerekmektedir. Öğrencilerin en çok meşgul oldukları zamanlar ise tabii ki ödevlerini yetiştirmeye uğraştıkları ve sınavlardan iyi not alabilmek için çalıştıkları zamanlardır. Bu zamanlar için öğrencilere yılbaşı hediyesi alabilir, yılbaşı hediyeleriniz de farkınızı konuşturabilirsiniz. Endorfia’nın öğrenciler için birbirinden güzel ve şahane hediyelerine mağazalarından ulaşabilir, onların her an hatırlandığını gösterebilirsiniz. 

Doğru Hediye Seçimi

Öğrenciler için doğru hediye seçiminin nasıl olacağı konusunda zorlanıyor olabilirsiniz. Bu çok normal! Sizlerin öğrencilik zamanları ile şuan ki öğrencilik zamanları bir olmayabilir. Bu yüzden öğrencilere doğru hediye seçimi yapabilmek için hediye seçiminizi kolaylaştıracak ipuçlarını da ihtiyacınız olabilir. Öğrencilere basit sorular sorarak, onların öğrenci yaşamını tanıyabilir ve basit ipuçlarını da böylelikle elde etmiş olursunuz. Mesela öğrencilere öğrencilik dönemlerini nasıl geçirdiklerini merak ediyor gibi sorular sorabilirsiniz. Böylece hem sorularınızla merak ediyor gibi yaptığınız için bir şey anlamayacak hem de yılbaşında sürpriziniz bozulmamış olacaktır. 

Anlamlı Hediyeler 

Öğrencilere birçok hediye seçeneği bulunsa da bunlardan en güzeli öğrencilerin işine yarayabilecek, öğrencilik hayatlarında ve daha sonraki yaşamlarında kullanabilecekleri bir hediye alabilirsiniz. Böylelikle onu ne kadar düşündüğünüzü gösterebilir, her an yanında olduğunuzu hediyeleriniz ile anlatabilirsiniz. Endorfia mağazasında öğrencilerin sınav zamanı için muhteşem bir hediye olabilecek çeşitli kahvelerden oluşan bir kutu hazırlayabilirsiniz. Böylelikle öğrencilere sınav zamanındaki en büyük desteği göstererek, onların zorlu sınav günlerinde de yanlarında olabilirsiniz. Eminiz ki, öğrencilik zamanlarında en çok ihtiyaç duyulan ürün kahvedir. Kahve bazen yurt veya ev muhabbetlerinin ortağı, bazen stresli sınav günlerinin uyku problemini gidericisi, bazen de bitmek bilmeyen ödevlerin yanındaki öğrenciyle sabahlayan en güzel yardımcıdır. Öğrencilere Endorfia Kahve bölümünden kahveyle dolu bir kargo hazırlayabilir ve onlara yaklaşan vizelerde yanında olduğunuzu gösterebilirsiniz. 

endorfia kahve

Neye İhtiyaçları Var?

Öğrencilik dönemlerinde en fazla ihtiyaç olan şey maddiyattır. Ama tabii ki yılbaşında bir miktar para vermek onları kırabilir. Siz yine de işinizi şansa bırakmayın ve Endorfia’nın herkese hitap eden hediye seçeneklerine bir göz atın. Yukarıda bahsettiğimiz gibi bir kahve, kahvenin yanına çikolata gibi seçenekleri düşünebilir ya da Endorfia’nın farklı setlerini inceleyerek onlara aynı set içerisinde bulunan çeşitli ürünleri hediye edebilirsiniz. 

Endorfia’da Öğrenciler İçin Neler Var?

Endorfia’da herkes için hediye seçenekleri olduğu gibi aslında öğrenciler içinde birçok hediye seçeneği bulunmaktadır. Özellikle Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye bölümünden birçok setin öğrencilere uygun olduğunu da görebilirsiniz. Öğrencilerin gerçekten işine yarayacak, öğrencilik yaşamlarını kolaylaştıracak birçok ürününü mağazasında bulunduran Endorfia, belli ki sevdiklerinize hediye edebilmeniz için her şeyi düşünerek ürünlerini mağazasında ziyaretçilerinin de beğenisine sunuyor. 

Kişiye Özel Termos: Öğrencilerin öğrencilik dönemlerinde vazgeçilmez olan termoslar, öğrencilerin içlerini ısıtarak, günün her anında yanlarında olan bir üründür. Sabah okula giderken uykusunu açmak, gün içinde sıcak bir içecek içmek, gece sınavlara çalışırken için öğrencilere gün boyu eşlik ederler. Öğrenciler için vazgeçilmez olan bu termos, hediye edeceğiniz öğrencinin ismini yazdırmanıza olanak tanıyan Endorfia mağazasından ulaşabilirsiniz. Özenli ürünleri ile klasik bir ürün olan termosa hem öğrencinin ismini yazdırabilir hem de termosun yanında seçenekleri bulunan kahveleri de seçebilirsiniz. 

Kişiye Özel Çelik Kupa: Öğrencilerin yine favorilerimden olan günün neredeyse her saati kullandıkları bir ürün de çelik kupa setidir. Sabah kahvaltılarında, akşam yemeklerinde, film izlerken, sınava çalışırken, arkadaşlarıyla muhabbet ederken ve günün daha birçok anında yanında ayırmak istemeyeceği bu çelik kupaya; hediye etmek istediğiniz öğrencinin adını yazdırabilirsiniz. Çelik kupanın üzerine isim yazdırdığınızda onun arkadaşları arasında bir farkı olmasını sağlayacak ve sizi de devamlı anmasına yardımcı olacaksınız. Endorfia mağazalarından yılbaşı indirimiyle ulaşabileceğiniz bu setin yanına mutlaka hediye edeceğiniz kişinin damak zevkine uygun bir ürünü de eklemeyi unutmamalısınız. 

Kişiye Özel USB Bellek: Yine öğrencilik dönemlerinde en çok kullanılan ürünlerden biri de USB bellektir. Ödev teslimlerinde, kırtasiye de, sunum esnasında, arkadaştan dosya alırken, film izleneceğinde, fotoğraflara bakılmak istendiğinde ve daha birçok zamanda öğrencilerin vazgeçilmezi olan USB bellek, öğrencilik dönemlerinde önemli bir yere sahiptir. Özellikle ödev teslimi veya sunumlarında birçok öğrenci bilgisayarı yanında taşımayabilir. Ancak küçük bir USB bellek öğrencilerin yapmak istediklerini anında halledebilecek kapasiteye sahiptir. Hediye edeceğiniz öğrencinin ismini yazdırarak, klasik bir hediye olmaktan kurtaracağınız bu ürüne Endorfia’nın Kişiye Özel USB Bellek kategorisinden kolayca ulaşabilirsiniz. 

Kişiye Özel Defter: Öğrencilerin belki de en çok ihtiyacı olan klasik bir hediyedir. Ama siz bu hediyeyi klasik bir hediye olmaktan kolayca çıkarabilirsiniz. Adından da anlaşılacağı gibi defterin üzerine hediye edeceğiniz kişinin ismini yazarak, hediyenizi kişiselleştirebilirsiniz. Öğrencilik dönemlerinde birçok anda öğrencilerin yanlarında olan defterlere öğrenciler not alabilir, sınav tarihleri veya önemli ödev teslim tarihlerini not edebilirler. Öğrenciler için olmazsa olmaz ürünler arasında yerini alan bu deftere Endorfia’nın Kişiye Özel Hediye bölümünden kolayca ulaşabilirsiniz. Ayrıca güvenilir ve hızlı teslimat seçeneği sayesinde güvenle siparişinizi oluşturabilirsiniz. 

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin