Ofis Hediyesi Olarak Dünya Kahvesi Önerileri

0
90
ofis hediyesi olarak dünya kahvesi önerileri

Ofis hediyesi olarak dünyaca ün salmış ve lezzeti ile çok konuşulan dünya kahvesi seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Dünya kahvesi çeşitleri arasında damakları şımartan, tazeliği ve mis kokusu ile mest eden kahveler yer alıyor. Özellikle farklı lezzet arayışlarına damga vuran bu kahveler, geleneksel tadımcılar tarafından da not almayı başardı.

Tadımcıların favorisi olan dünya kahvesi çeşitleri belki de en anlamlı ofis hediyesi olacak. Ofiste çalışan annelere, babalara, kardeşlere veya sevdiklerinize hediye olarak dünya kahveleri alabilirsiniz. Bunun için özel olarak hazırlamış olduğumuz dünya kahvesi seçeneklerine göz atabilirsiniz. Bu kahve lezzetleri çok hoşunuza gidecek.

En Sevilen Dünya Kahvesi Çeşitleri Hangileridir?

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; misket limonu, mango ve limon ile harmanlanan enfes bir kahve türüdür.

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; elma, bal, çikolata ve kirazın enfes birleşimi bu kahve türünde gizli…

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu ve çikolata karışımını tadacağınız enfes bir kahve çeşidi…

Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi;yaban mersini, kuru üzüm, karemel ile ortaya çıkan şahane bir lezzet…

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi; ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao ile bütünleşen aromatik tadı ve yumuşacık içimiyle damaklarda iz bırakan bir kahve türü…

Kahvenin Yanına Yakışacak En Güzel İkramlık Nedir?

Kahvenin yanına yakışacak en güzel ikramlıkların başında çikolata gelmektedir. Çikolatanın her hali ve çeşidi damaklarda iz bırakır. Özellikle bol malzemesi ve içerikleri sayesinde mutluluk veren çikolata, tazeliği ve kalitesi sayesinde vazgeçilmez bir lezzet olmuştur. En çok kahve saatlerinin yanında tüketilen çikolatalar, hemen her yerde aranan ilk lezzet seçeneğidir.

Geçmişten günümüze unutulmaz lezzeti ile taşınan kahve ve çikolata birbirine en çok yakışan iki lezzettir. Bu nedenle kahve içerken veya çikolata yerken bu iki lezzet birbirini bütünlemektedir. Haliyle ofis hediyesi olarak sevdiklerinize dünya kahvesi alırken yanına atıştırmalık enfes çikolataların bulunduğu hediyelik çikolata setlerimizden birini alabilirsiniz.

hediyelik çikolata çeşitleri nelerdir

Hediyelik Çikolata Çeşitleri Nelerdir?

Ofis arkadaşlarınıza veya çalışanlarına hediye alırken farklı hediyeleri seçmeyi düşünebilirsiniz. Bunun için seçenek bol olsa da çikolata ve kahveden oluşan hediye setlerini tercih etmenizi öneririz. Kahve ile kırk yıllık bir hatır daha kazanabilirken çikolata ile mutluluğunuza güç katabilirsiniz. Alabileceğiniz leziz hediyelik çikolata seçeneklerinden bazıları şöyledir:

  • Double midi fıstıklı kalp çikolata & kolonya
  • Brown Book fındıklı çilek Special çikolata
  • Twin Premium madlen mix kurumsal çikolata & kahve
  • Single maxi fıstıklı krokan çikolata
  • Double midi fındıklı çiçek Special çikolata & kolonya
  • Single modern fıstıklı kalp çikolata

Ofis Ziyaretlerine Giderken Yanınızda Götürebileceğiniz Hediyeler

Ofis ziyaretine giderken yanınızda götürebileceğiniz anlamlı hediye seçenekleri için kurumsal hediye kategorimizi inceleyebilirsiniz. Kurumsal hediye kategorimizde iş hediyesi olarak alınabilecek sayısız hediye türü yer alıyor. Bu hediyelerin her biri sevdiklerinizi mutlu edecek özelliklere ve tasarımlara sahiptir. Şık görünümleri ve tasarımları ile gözleri kamaştıran kurumsal hediyeler jest yapmanız noktasında sizlere yardımcı olacak.

Kurumsal davetler, ziyaretler ve daha pek çok iş ziyareti için ofis hediyelerini tercih edebilirsiniz. Kurumsal hediye kategorisinde masa üstü hediyeler, ofis hediyeleri, oda kokuları gibi pek çok seçenek mevcuttur. Bu seçenekler arasından seçimlerinizi keyifle yapabilirsiniz. Böylece sevdiklerinizi evde, iş yerinde ve hemen her yerde alacağınız hediyeler ile mutlu edebilirsiniz.

Çalışanlara Özel Kurumsal Hediye Jestleri…

Çalışanlara özel kurumsal hediye jestleri yapmayı düşündüğünüzde aklınızda fikir oluşturabilecek hediye seçeneklerimizden yola çıkabilirsiniz. Sizlere bu noktada fikir oluşturmanızı sağlayacak en popüler kurumsal hediye seçeneklerimiz aşağıdaki gibidir:

  • Double Premium gül yapraklı güllü lokum & kolonya
  • Twin Premium madlen mix çikolata & kahve
  • Kişiye özel hediyelik french press termos & Etiyopya sidamo gr.4 kahve seti
  • Brown Book madlen mix çikolata – promosyon hediyesi
  • Kişiye özel misket limon kolonyası 80 derece 200 ml
  • Termos fıstıklı kalp çikolata hediye kutusu motivasyon hediyesi
  • Single slim fıstıklı kalp çikolata – Bluetooth hoparlör – teknolojik hediyeler
  • Hediye kutusu Premium kahve – Bluetooth hoparlör
premium hediyelik kahve

Endorfia’dan Ofis Çalışanlarına Hediyelik Dünya Kahvesi Önerileri

Endorfia olarak ofis çalışanları başta olmak üzere tüm sevdiklerinize alabileceğiniz ofis hediyesi önerilerinde bulunduk. Burada önerisinde bulunduğumuz hediyelerden çok daha fazlasına Online Endorfia mağazamızdan ulaşabilirsiniz. Mağazamızda arayıp da bulabileceğiniz her türlü hediye seçeneği mevcuttur. İş hediyesinden özel gün hediyesine kadar farklı ve tarz sayısız hediye çeşidimiz var.

Renkli, manevi ve anlamlı hediye seçeneklerimiz arasından seçimlerinizi yaparak sevdiklerinize sürprizler yapabilirsiniz. Bunun için ayrı olarak hazırlamış olduğumuz tüm kategorilerimize göz atabilirsiniz. Aynı zamanda çocuklarınızı mutlu etmek istediğinizde onlar için alacağınız renkli hediyelerimiz de bulunuyor. Bu hediye önerilerine “Çocuklarına Hediye Almak İsteyen Ebeveynler İçin 5 Tavsiye” içeriğimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

Mutlu ve sağlıklı günler dileriz. Endorfia ile kalın!

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin