Nişanda Hediye Olarak Ne Dağıtılır

0
517
nişanda hediye olarak ne dağıtılır

Nişanda hediye olarak ne dağıtılır diyorsanız doğru adrestesiniz.  Çünkü mağazamızda sizleri mutlu edecek ve nişanda konuklarınızı en güzel şekilde ağırlamanıza vesile olacak hediyeliklerimiz bulunuyor. Hani derler ya adettendir diye işte tam da o tarz hediyelerimiz mevcut. Gelenek ve göreneklerinizi en özel şekilde yansıtacağınız bu hediyelerin başında damaklarda izler bırakacak Hediyelik Çikolata türleri geliyor. Bu bölümde yer alan krokan, madlen, special ve çok daha fazla lezzet davetlilerinize harika bir jest olacak.

Hediyelik Çikolata Türleri Pahalı Mıdır?

Hediyelik çikolata kategorimizde sizleri ve sevdiklerinizi mutlu edecek tatlandırmalar var. Renkli dünyasıyla gözleri kamaştıran ve yedikçe yediren draje türleri, ağızda dağılan lezzetiyle iz bırakan makaronlar ve çok daha fazlası sevenlerini mutlu ediyor. Özel günler dahil canınız her istediğinde taze olarak ürettiğimiz bu enfes lezzetlerin siparişini verebilirsiniz. Zira bu ikramlıklar yedikçe sizlerin de vazgeçilmez tatları arasında yer alacak.

Aynı zamanda da ister kendiniz ister sevdikleriniz için bu hediyelik çikolatalar arasından seçim yapabilirsiniz. Alacağınız çikolata türü ne olursa olsun en uygun ve avantajlı fiyatları ödeyeceksiniz. Üstelik bütçe dostu olan çikolatalara gibi diğer tüm hediyeliklerimizi ve hediye setlerimizi de ucuza alabilirsiniz. Yani kaliteyi ucuza satın alarak istediğiniz herkese dolu dolu sürprizler yapabilirsiniz. Yapacağınız sürprizler karşısında sevdiklerinizi günün en mutlu insanı edeceksiniz.

Kıza Nişan Hediyesi Ne Alınır

Kıza nişan hediyesi alarak o günü daha bir renkli ve anlamlı kılmak isteyebilirsiniz. Bu davranışınız oldukça nazik ve isabetli olacak. Özellikle de erkek tarafıysanız kendinize ve gelininize yakışır hediyeleri almanız gerekir. Haliyle birbirinden anlamlı ve enerjik hediyeleri de biz Endorfia olarak zaten sizler için hazırladık.

Bir kıza alınabilecek hediyeler her zaman ev hediyesi olmak zorunda değil, daha modern ve tarz hediyeler almanız onu daha çok heyecanlandıracaktır. Mesela ona gittiği her yerde eşlik edecek kişiye özel tasarımlarıyla gözleri kamaştıran hediyelerden birini alabilirsiniz. Bu hediye ve setlerine İsme Özel Hediye bölümünden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Zira böylesine şık hediyelerin karşısında gelininiz çok mutlu olacaktır.

erkeğe nişan hediyesi önerileri

Erkeğe Nişan Hediyesi Önerileri

Erkeğe nişan hediyesi önerileri arıyorsanız onları mutlu edecek birbirinden enerjik hediyelerimiz var. Bir erkeğe en çok cazip gelen hediyelerden bahsediyoruz. Peki, bu hediyeler neler? İnanmayacaksınız ama bir erkeğin sevebileceği en özel hediyeliklerden biri de ağızlara layık enfes Dünya Kahveleri oluyor. Bu dünya kahveleri ona alabileceğiniz belki de en ayrıcalıklı hediyelerden biri olacak.

Her şeyden önce ona kırk yıllık bir hatır daha armağan etmenize vesile olacak. Bu mesajdan çok daha güzeli ne olabilir ki? Onunla karşılıklı olarak içeceğiniz bu enfes dünya kahveleri sırasında geleceğiniz hakkında ağız dolu gülümsemeler atabilirsiniz. Mutluluğunuza ortak olacak bu lezzet sayesinde geleneğimizi de çok daha güzel bir şekilde yaşatabilirsiniz.

Dünya Kahveleri Seçenekleri Neler?

Dünya kahveleri bölümünde en çok bilinen ve en ünlü olan kahvelerimiz bulunuyor. Neredeyse 70 ülkede üretilen ve Türkiye’ye gelen bu lezzetler herkesin en sevdiği birinci sınıf lezzetlerden oldu. Üstelik kalitesinden ödün vermeyen bu enfes kahveler aynı zamanda da kahve tadımcıları tarafından tam not almayı başarmışlardır. Dilediğiniz her anda bu kahve türlerinden birini seçerek nişanlınıza ve sevdiğiniz herkese armağan olarak alabilirsiniz. Bu çeşitler neler?

Endorfia Kenya AA Plus Hediyelik Dünya Kahvesi; misket limonu, mango ve limon.

Endorfia Ethiopya Sidamo Gr.4 Hediyelik Dünya Kahvesi; olgun kırmızı meyveler, böğürtlen, ahududu ve çikolata karışımı.

Endorfia Costa Rica Tarrazu Hediyelik Dünya Kahvesi; yaban mersini, kuru üzüm, karemel.

Endorfia Colombia Supremo Medellin Hediyelik Dünya Kahvesi; ceviz, yaban mersini, şeftali ve kakao. 

Endorfia Guatemala Hediyelik Dünya Kahvesi; elma, bal, çikolata ve kiraz.

Nişana Gelen Konuklara Ne Dağıtılır?

Nişana gelen konuklar için alabileceğiniz ve onlara dağıtabileceğiniz en önemli şeylerden biri sağlıklarını koruyacak mis kokulu kolonya esansları olacak. Birbirinden farklı bitki özleri ile yapılmış olan kolonyalardan birini alarak davetlilerinize dağıtabilirsiniz. Zira bu günlerde en önemli şey ise toplu ortamlarda bulunurken kendinizi olabildiğince korumaktır.

Haliyle nişan ortamı için en gerekli şey kolonyalar oluyor. Hatta dilerseniz herkese nişan hatırası olarak İsme Özel Kolonya çeşitlerinden birini armağan edebilirsiniz. Bu kolonyalar belki de onları en çok mutlu edecek hediyelerden bir tanesidir. Hem kokularıyla huzur veriyor hem de sağlıklı bir ortam yaratma lüksüne sahip oluyor.

hediyelik kolonya

Endorfia’dan Nişan Hediyesi Önerileri

Endorfia olarak kıza ve ereğe alabileceğiniz hediyeleri derledik. Peki, sadece bu kadar mı? Elbette ki bu kadar değil, aksine çok daha fazlası var. Bunun için mağazamızın her bir köşesini keyifle dolaşabilirsiniz. Özellikle de nişana az kala mutlaka bakmanız gereken hediye setlerine göz atmalısınız. Bunun yanı sıra çok daha fazla hediye önerisine ihtiyacım var diyorsanız “Nişanlıya Alınacak Hediye Önerileri” yazısını da inceleyebilir, fikir edinebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin