Ne Hediye Alsam?

0
812

En Doğru Hediye için…

Yıldönümü, doğum günü, yılbaşı, sevgililer günü, bayram gibi zamanların yaklaşması Ne Hediye Alsam diye kara kara düşündüğümüz günlerdir. Onu mu alsam bunu mu alsam? Bunu daha önce almıştım şeklinde sıralanan yüzlerce cümle dökülür dilimizden. Evet, hediye almak çok güzel ama bir o kadar da zor. Amaç karşımızdaki insanı mutlu etmek. Hangi hediyenin onu mutlu edeceğini bulmak ise karşımızdakini tanıma ve hediye seçenekleri hakkında bilgimiz olmasıyla kolaylaşır.

Hediye insan ilişkilerinde sevgiyi, aradaki samimiyeti artıran bir durumdur. Samimiyet ve sevgi hediyeyle mi artar demeyin. Hediyenin büyüklüğü veya küçüklüğü değildir sevgiyi artıran. Düşünmek ve hatırlanmaktır. Tabi düşünürken ve hatırlarken karşımızdaki insanın beğeneceği, aldığında mutlu olacağı şeyi almak çok önemlidir. Hiç düşünülmeden alınan hediyelerin sonu bir kenara atılmaktır. Alınıp en güzel köşeye konulacak veya büyük bir mutlulukla kullanılacak hediyeler konusunda Endorfia çok güzel ve farklı seçenekler sunmaktadır.

Hediyenizin güzel veya doğru tercih olup olmadığını belirleyecek olan siz değilsiniz. Sakın ne hediye alsam diye düşünürken kendi beğenilerinizi dikkate almayın. Dikkate almanız gereken kişi hediyeyi alacak adaydır. Hediyeyi vereceğiniz kişinin tercihlerini, beğenilerini ve özelliklerini dikkate alın. Hediye zamanı gelmeden önce karşınızdaki kişinin beğendiği şeyleri, isteklerini, ihtiyaçlarını öğrenmeye çalışın. Öğrendiklerinizi bir kenara yazın. Hediye seçenekleri ile yazdıklarınız arasında örtüşenler yönünde oyunuzu kullanın.

Şayet hediye alacağınız kişiyi çok tanımıyorsanız işiniz biraz daha zor olabilir. O zaman da hediye seçeneklerinizin özelliklerine dikkat edin. Karşınızdaki kişinin mesleğine, burcuna, cinsiyetine uygun olan hediyeyi almaya gayret gösterin.

Kime Ne Hediye Almalı?

Hediye almaya karar vermek harika bir his. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişiyi mutlu edecek bir durumdur çünkü. Bu harika hissi yaşamak için ne hediye alsam, nerden alsam gibi sorulara cevap bulmanız gerek. Ne alsam, nerden alsam sorularına cevap bulmak bazen çok uzun zamanı alabilir. Yazımızı okuduğunuzda o kadar zamana ihtiyaç olmadığını ve aslında çok kolay olduğunu anlayacaksınız.

Sevgiliye hediye almak bence işin en zoru. Çünkü insan daha çok sevdiğini daha çok mutlu etmek ister. Daha çok mutlu edebilmek için daha ayrıntılı ve detaylı düşünmek şarttır. Düşünmeye başlamadan önce sevgilinizi gerçekten tanıyıp tanımadığınızı bir ölçün ve ona göre hediye seçeneklerinizi değerlendirin. Endorfia, sevgiliye verilebilecek en tatlı, en kaliteli ve en düşünceli hediye alternatiflerini sizlere sunmaktadır. Size düşen aralarından sevgilinizin karakterine ve beğenisine en uygun olanı tercih etmektir.

Anneler gününde nedense annelere hediye reklamları yapılırken hep mutfak eşyaları sıralanır. Oysaki mutfak eşyaları eve hediyedir anneye değil. Anneme ne hediye alsam diye düşünüyorsanız ona kendini özel hissettirecek bir şey bulmalısınız. İçine sizin annenizle birlikte olduğu fotoğrafları güzel bir müzik eşliğinde yükleyeceğiniz USB hem farklı hem de çok özel bir hediye olacaktır.

Genellikle babalar hediye sevmez gibi saçma bir düşünce dolaşır. Neden? Onlar insan değil mi? Her insan gibi onların da duyguları var ve hediye almaktan mutluluk duyarlar. Babalara genellikle ayakkabı, gömlek, pantolon gibi hediyeler alınır. Ne kadar da klasik değil mi? Hep birlikte klasik hediye anlayışında çıkalım ve biraz farklı ama onu mutlu edecek hediyeler alalım. Babama ne hediye alsam diyorsanız üzerinde adı yazan bir kartvizitliğe, anahtarlığa ne dersiniz? Bizce harika bir hediye olacaktır. Arkadaşınıza, öğretmeninize, iş arkadaşlarınıza farklı ve anlam yüklü hediyeleri Endorfia’da bulabilirsiniz.

En Doğru Tercih Ama Nasıl?

Alınacak hediyenin görselliği çok önemlidir. Nasrettin Hoca’nın ye kürküm ye fıkrasının ana fikrinde yer aldığı gibi görsellik, dış görünüş, hediyenin paketi ve görüntüsü çok önemlidir. Ne hediye alsam arayışında olanlara tavsiyemiz görselliğe özen gösteren markalardan almanızdır. Alacağınız hediye görüntüsü ile karşılanır, içindekinin kalitesi ile ağırlanır. Birinci öncelik iyi ve kaliteli şekilde paketlenmesidir. Fakat ikinci aşamada içindekinin anlamı ve kalitesidir önemli olan. Çok harika görselliğe sahip paket içinden hediye alanı asla mutlu etmeyecek bir şey çıkarsa hediyeniz amacına ulaşmamış demektir.

Hiç yanından ayırmayacak bir hediye olsa ne kadar güzel olur. Yanından ayırmaması onu ne kadar çok beğendiğini ve ihtiyacı olan bir şey aldığınız anlamına gelecektir. Zamanımızda akıllı telefonlar çok kullanıldığından powerbank tam aradığınız hediye olabilir. Endorfia, farklı renklerde ve farklı tasarımlarda powerbank seçeneklerini sizlere sunmaktadır. Hatta powerbankınızı, renkli drajeler, kahveler, çikolatalar, anahtarlık ve USB ile set yapabilirsiniz. Bir de powerbank üzerine isim yazdırdığınızda harika olacak.

Alacağımız hediye anlam yüklü olmalı. Bizleri günlerce ne hediye alsam düşüncesine salan kişiyi mutlu ve motive edecek bir şey olmalı. Motivasyonu sağlayacak hediyeler her zaman daha değerlidir. Her zamanın sizin yanında olduğunuzu hissettirecek. O his hediyeyi alan kişinin daha güçlü olmasına yardımcı olacaktır. İş veya özel hayatının hangisinde daha fazla desteği varsa ona göre hediye seçilmeli.

Dikkat Çekici Olmalı Hediyeniz

Yaşadığımız hayatta her şeyin çok modası çok çabuk geçiyor. En güzel seçenekler bile hemencecik harcanıyor ve tüketiliyor. Bu durum ne hediye alsam da karşımdaki insanının daha önce almadığı bir hediye olsa diye düşünmemizi gerektiriyor. İşte bu çok zor ama imkansız değil. Aslında karşınızdaki kişinin hiç hediye almadığı şeyden daha çok onun dikkatini çekecek, ona özel hissettirecek bir hediyenin olması önemlidir. Alan kişiyi gururlandıracak, devamlı sizi hatırlayacak bir hediye olması için biraz özenli olmak yetecektir.

Zamanımızda hediyelerin büyük çoğunluğu internetten alınmakta. Çünkü istenilen her şey var internette. İnternetten hediye alabilmek için öncelikle ne aradığınızı bilmeniz lazım. Ne aradığını bilen arayışlarını daha kolay yapacaktır. Ne alacağınızı bilmiyorsanız size tavsiyem hemen Endorfia sitesine girerek seçenekleri görmeniz. Endorfia’dan alacağınız hediye emin olun karşınızdakini mutlu edecek ve hatta nerden aldın ben de alıp hediye edeceğim şeklinde sorulara sıklıkla muhatap olmanızı sağlayacak.

Hediyelerde genellikle maddiyat ikinci planda kalır. Çok nadir insanların dışında alınan hediyeye maddiyatından dolayı değer veren çıkmaz. Hediye alırken maddiyatının yüksek veya düşük olmasına değil karşımızdakini mutlu etmesine odaklanmalıyız. Karşımızdakine kendini değerli hissettirmek için illa yüksek bedeller ödemek zorunda değiliz. Bir paketin içinden çıkacak birkaç tane hediye daha çok mutlu edecektir. O zaman Endorfia’nın kişiye özel veya Premium Setlerden en uygun olanı düşünebilirsiniz. Kişiye özel setlerde alınan ürünlerin birçoğunun üzerine isim yazdırılarak daha özel hale getirilebilmektedir.

Hepsi Bir Arada Endorfia’da

En doğru tercihle ne hediye alsam düşüncelerine son verebilmemiz için bir sürü şartın bir arada toplanması gerekir. Hediye; alan kişiyi mutlu edecek, kendini değerli hissettirecek, devamlı yanında taşıyabilecek, farklı olacak, hiç kimsede aynısından olmayacak gibi gibi sıralanan şartların hepsini bir arada bulmak için Endorfia’nın kategorilerine bakmanızı tavsiye ederiz. Yeni ve farklı hediyelerimizle sizleri en doğru hediye seçtiğinizden, karşınızdaki kişiyi de çok değerli hediyeyi aldığından dolayı mutlu edeceğiz. Farklı ve kimsede olmayan hediye seçenekleri listenizin başında yer alıyorsa Endorfia tam size göre. Üzerinde adının yazılı olduğu bir defteri alan herkes mutlu olacaktır. Klasik standartlardaki bir not defterinden çok daha özel olan defter hediyenizin içini duygu dolu notlar yazarak hediye edebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin