Kurumsal Yılbaşı Hediyeleri

0
627
kurumsal yılbaşı hediyeleri

Kurumsal yılbaşı hediyeleri ile yılbaşınızı farklı kılmak ister misiniz? Kurumsal yılbaşı hediyelerini unutmadık, siz sevgili okurlarımızı mutlu edecek ve hediye seçimlerinde kolaylık sağlayacak hediye önerilerini ele aldık. Yazımızın içeriğinde birbirinden özel tasarımlar, adından söz ettiren ve sevdiklerinizi özel hissettirecek hediyeler yer alıyor olacak. Bu yılbaşında da sizleri ve sevdiklerinizi cezbedecek hediyeler için her türlü kategoriden seçenek sunuyor ve hediye seçimlerini sizlere bırakıyoruz. 

Yılbaşı yaklaşırken ışıklar saçan caddeler, caddelerde oyun oynayan çocuklar, süslenen ofisler ve mağazalar, gülümseyen yüzler, birçok süsü içinde barındıran muazzam çam ağaçları, rengârenk AVM merkezleri, birbirinden şahane yılbaşı indirimleri, kurumları ziyaret edip yılbaşı tebriğinde bulunan eş dostlar ve bunun gibi daha bir sürü güzellik… Her yeni gün nasıl ki yeni umutlara götürüyorsa bizleri, gelen kocaman bir yıl da bizlerde şahane izler bırakacak ve geleceğe adım atmanın mutluluğunu yaşatacak. Buraya kadar her şey güzel ilerlerken ve hazırlıklar tamamlanırken evimize, ofisimize, kurumumuza ve sevdiklerimize alacağımız armağanlarda devreye giriyor olacak. Şayet yılbaşının en önemli ve en eğlenceli bölümü de hediyeye ayrılan kısım oluyor. O halde bu yılbaşında bizleri nelerin ve sevdiklerimizi hangi armağanların beklediğine şahit olalım. 

Kurumunuzda Yılbaşı Öncesi Küçük Kutlamalar Yapabilirsiniz…

Yılbaşına sayılı günler kalmışken, iş arkadaşlarınız ile küçük kutlamalar yapmaya ne dersiniz? Bu yılbaşını coşkuyla ve farklı şekillerde karşılamak sizlere de iyi gelecek… 

Özel günleri taçlandıracak armağanlar ile iş arkadaşlarınızı, kendinizi ve bütün sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. Küçücük bir armağan ile sevdiklerinizi günün en mutlu insanı yapabilir ve onlara özel olduklarını sevginizle hissettirebilirsiniz. Bunun yanı sıra hediyeleşmenin önemi, paylaşımın insanlara kattığı güzel duyguları ve elbette ki yılbaşının gelişini kahkahalarınızla kutlayabilirsiniz. Peki, kurumda yılbaşı nasıl kutlanır? Birkaç tüyo ile bu konuya açıklık getirelim. 

Kurumunuzu Süsleyerek Başlayın İşe…

Yılbaşının yaklaştığını anlamanın ve bu heyecanı yaşamanın ilk yolu “süslenmiş caddeler, konukları ağırlarken göz kamaştıracak süslemelerle dizayn edilmiş ofisler ve kurumlardan” geçiyor. Küçücük bir süslemeyle bile yeni yılı karşılamanın heyecanını yaşayabilir, sevdiklerinize ve iş arkadaşlarınıza da bu heyecanı yaşatabilirsiniz. Masalarınıza, gelenlerin ve sizlerin yüzünü güldürecek sevimli semboller bırakabilirsiniz. Mesela bir yılbaşı geyiği veya yılbaşı kardan adam figürü fena olmayacaktır. Bu sevimli figürlerin tamamına erişmek için Endorfia Peluşlu Setler kategorisini inceleyebilirsiniz. 

Tatlı Bir Yılı Simgeleyen Çikolatalar Seçin…

Tatlı bir başlangıç yapmaya ve yeni gelen yılı tüm tatlılıklarıyla karşılamaya kim hayır diyebilir ki. En şahane çikolata lezzetleriyle damaklarınızı şenlendirmek en büyük hakkınız. Kurumunuzun yılbaşı davetiyesinde kullanacağınız şahane çikolatalar için enfes önerilerimiz var. Bu lezzetlere karşı koyamayacak ve yılbaşını en tatlı şekilde karşılayacaksınız. Çikolata hazzıyla bu yılbaşı çok daha ayrıcalıklı olacak…

Kurumsal Yılbaşı Çikolatalarınız Endorfia’dan

Özel Günler Çikolata: Özel günlere özel çikolatalar olmalı dedik ve Endorfia Çikolata bölümünde özel günler çikolatalarına da yer verdik. Yılbaşında hem kurumunuzda hem evinizde hem de dilediğiniz bir mekânda konuklarınızı ağırlayacağınız şık ve özel davetiyelerinizde özel günler çikolatalarını ikram edebilir, kalpli tasarım çikolatalarla sıcacık sevginizi hissettirebilirsiniz. 

endorfia kurumsal çikolata

Madlen Çikolata: kutu içerisinde yer alan çikolataların paketlenmesinden tadına kadar her şey özel olarak işlenmiştir. Herkesin sevgilisi olan ve özel günlerin özeli olan madlen çikolataların tadına doyamayacak ve her yılbaşında bu çikolatalara kesinlikle en başta yer vereceksiniz. Yılbaşı öncesi ve yılbaşı günü sevdiklerinize jest yapabileceğiniz madlen çikolatalar Endorfia Çikolata kategorisinde mevcut. Dilerseniz sipariş oluşturabilir, aynı gün kargo fırsatından yararlanabilirsiniz. 

Krokan Çikolata: Yılbaşına Krokan çikolata mı? Adıyla bile merak konusu olan bu şahane çikolataları denemeniz yılbaşına nasipmiş. Bu yılbaşında Krokan çikolatalar ile farklı lezzetlere konuk olabilir, sevdiklerinize inanılmaz güzel jestler yapabilirsiniz. 

Tablet Çikolata: İş arkadaşlarınızın, dostlarınızın ve sizlerin çocukları çok özel öyle değil mi? Bizler de öyle düşünmüştük ve bu yüzden de çocukları güldürecek, sizlerin de vazgeçilmezi olacak tablet çikolataların üretimini gerçekleştirdik. Her güne özel çikolata her yılbaşına anlam katacak şahane lezzetiyle tablet çikolataları yedikçe mest olacaksınız. 

Special Çikolata: Normal bir günde de tercih edeceğiniz Special çikolatalar, yılbaşını renklendirmeye geliyor. Bu yılbaşında farklı çikolata lezzetleriyle tanışın ve sevdiklerinizi de bu lezzetlerle tanıştırın. Tadına doyulmayan Special çikolatalar ile sevdiklerinizle aranızdaki özel bağa anlam katabilirsiniz. 

Kurumsal Yılbaşı Hediye Setleri

Tek bir hediye almak yerine birkaç hediyenin bir arada bulunduğu yılbaşı hediye setlerine bayılacaksınız. Hem sizleri, hem ziyaretçilerinizi hem de bütün sevdiklerinizi mutlu edecek yılbaşı hediye setlerinize Endorfia Premium Setler bölümünden ulaşabilirsiniz. Biz sizler için birkaç hediye önerisi derledik. Aşağıda yer alan hediye setlerinin tamamı kategorimizde sizleri bekliyor. 

Endorfia Premium Setler

Kolonyalı Setler: Kalabalık ortamların kurtarıcısı, sağlığımızın ilacı diyebildiğimiz kolonyalı setler ile misafirlerinizi ağırlayabilir, yılbaşı kutlamaları için tedbirlerinizi özel olarak alabilirsiniz. Ayrıca kolonyalı set içerisinde mis kokulu kolonya esansları ile birlikte leziz Endorfia Çikolataları de yer alıyor. Bu çifte mutluluk için kolonyalı setlere ulaşabilir, yılbaşınızı sağlıkla ve leziz çikolata tatlarıyla karşılayabilirsiniz. 

Kahveli Setler: köpüklü kahve sever misiniz? Pişirdikçe köpüren, köpürdükçe lezzetine doyum olmayan kahve setlerinden söz ediyoruz. Endorfia Kahveleri, leziz çikolatalar ve lokumlar bu set içerisinde bir arada yer alıyor. Bu setle kurumunuza gelen konuklarınıza yılbaşı dileklerinde bulunabilirsiniz. 

Protokol Setler: Çikolata kutularının ve mis kokan yeşil çay kolonya esanslarının birlikte yer aldığı zenginleştirilmiş bu kutu içerisinde bulabilir, yılbaşında çifte bayram yaşayabilirsiniz. Bu set tüm özel günlerinizin vazgeçilmezi olacak. Peluşlu Setler: bu kategoride yok yok! Sevimli hayvan oyuncukları mı dersiniz, leziz çikolatalar mı? Yoksa yılbaşı özel geyikler, kardan adam oyuncakları, leziz lokumlar, renkli ve bisküvili drajeler, kalpli çikolatalar mı? Ne isterseniz bulabileceğiniz sevgi dolu kocaman gülümsemelerin adresi olan Peluşlu Setlerin hem sizlere hem de sevdiklerinize renk katması temennisiyle yeni yılınızı kutlar, mutlu yarınlar dileriz

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin