Reklamın İyisi Kötüsü Olur…

Amacınız sadece bilinirliğinizi arttırmak değil, çözüm ortaklarınız, mevcut ve potansiyel müşterileriniz nazarında saygın bir imaj oluşturmaksa, reklamın iyisine yönelmeniz gerekiyor.

Reklam, yalnızca görsel, yazılı, işitsel ve dijital platformlar için hazırlanan özel içerikler değildir. Aslında faaliyetlerinizi doğrudan ya da dolaylı olarak etkileyen her olumlu şey birer reklamdır. Burada esas mesele, “kurumsal iletişim”. Etkili bir kurumsal iletişim dili oluşturmak için doğru mesajlar yaratmalı ve onları doğru alıcılara, doğru şekilde iletmelisiniz.

Kurumsal iş ortakları ve müşterilerle etkileşim içinde olduğunuz her alanda, yansıttıklarınız ve sunduklarınız, ilgili kitledeki algıyı şekillendirir. Kurumsal imaj, şekil almış algıdır. O, hem bir reklam çeşididir hem de oluşmasında, yaptığınız diğer tür reklamlardan büyük ölçüde etkilenir.

Muhataplarınızın zihninde olumlu bir imaj meydana getirmek için detayları da önemsemelisiniz. Asıl farkı ayrıntılar yaratacaktır. Kurumsal nitelikteki mevcut ya da potansiyel müşterilerinizle ve çözüm ortaklarınızla gerçekleştirdiğiniz etkileşimlerde şık Kurumsal Hediye Seçenekleri kullanmak, bu ayrıntılardan biri.

Nezaket Ziyaretlerini Önemseyin

Etkili iletişimin odağında iki konu vardır; empati ve nezaket.

Tatlı dilin yılanı deliğinden çıkardığı bilimsel bir gerçek. Nazik bir jest, son derece güçlü sonuçlar doğurabilir.

Hediyelerin gücünü ıskalamayın. Bununla birlikte, kurumsal ziyaretlerde kullanılacak hediyeleri seçerken dikkatli olmalısınız. Yanlış seçilmiş, kalitesiz ve özensizce sunulmuş hediyeler, beklenen etkiyi oluşturmayacak, aksine olumsuz bir izlenim bırakacaktır. O nedenle, etki gücü yüksek alternatiflerin peşinde olun. İlgili kişi ya da kuruma, doğru hediyeyi seçip onu şık şekilde sunun.

Bu noktada, sunum konusuna vurgu yapmakta fayda var. Hediyenin sunumu, onun içeriği kadar, hatta bazı durumlarda bundan daha çok önemlidir. İçeriği ve sunumuyla gerçek prestiji yansıtan seçenekler için, bu konuda profesyonel hizmet sunan firmalardan yardım alın.

Seçkin, Çünkü O, Endorfia…

Aradığınız, Kurumsal Hediye Seçenekleri konusunda profesyonel çözümlerse, adres, Endorfia.

Endorfia ürünleri hem müşteri ziyaretlerinde hem de protokol ziyaretlerinde bir nezaket göstergesi olarak başarıyla iş görmekte. Bu kapsamda, güllü lokum, bol fıstıklı çifte kavrulmuş lokum, sade lokum ve çikolata kaplı lokum çeşitleri ile yüksek kaliteli çikolata çeşitleri tekli olarak ya da set halinde ve şık kutuların içinde kullanıcıya ulaştırılıyor. Setlerde bu ayrıcalıklı lezzetlere, seçkin kolonya çeşitleri veya aromasında tutku olan kahve çeşitleri eşlik etmektedir.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin