Dikkatli Seçim Yapın

Kurumsal Hediye Fikirlerini değerlendirirken iki kez düşünmelisiniz. Kişisel ve özel hediyeleşmelerde amaç karşıdakini mutlu etmekken, konu kurumsallaştığında amacın kapsamı genişliyor. Kurumsal hediyeler sadece karşı tarafa jest yapmış olmak için verilmez. Onlar ayrıca, promosyon ve reklam amacı taşır, kurumunuzu temsil eder.

Kaliteli Kurumsal Hediyelikler Endorfia’da

Kurum imajınıza olumlu katkıda bulunacak hediyelikler için doğru adres, Endorfia. Peki, Endorfia dünyasında sizi neler bekliyor?

Çikolata Çeşitleri

Ne derler bilirsiniz, “Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım.” Ağızları tatlandıran çikolata, kesinlikle harika bir kurumsal hediyelik.

Endorfia ailesinde madlen çikolata, krokan çikolata, özel günler için fıstıklı kalp çikolata ve special çikolata yer alıyor. Gurme elinden çıkan lezzetler, ayrıca sağlıklı. Endorfia ürünlerinde hayvansal yağ ve glikoz şurubu bulunmaz.

Lokum Çeşitleri

Türk kültürü akıllara genellikle, lokumla beraber geliyor, çünkü lokum bir kültür temsilcisi.

Endorfia, sade lokum, çikolata kaplı fıstıklı lokum, duble fıstıklı çifte kavrulmuş lokum ve gül yapraklı güllü lokumda en iyileri sunuyor.

Kahve Çeşitleri

Her kahve çeşidinin mutlaka bir tiryakisi vardır. O yüzden, kahve de iyi bir hediye alternatifi.

Muhataplarınıza kahve hediye etmeye karar verdiğinizde üstün kaliteye sahip Endorfia Premium Türk kahvesi ve filtre kahve, emrinize amade.

Set İmkânı

Ürünleri tekli olarak satın alabileceğiniz gibi, farklı ürün çeşitlerini bir arada bulunduran setleri de tercih edebilirsiniz.

Endorfia kahve paketlerinde kahveye, lokum ve çikolata çeşitleri eşlik ediyor. Sette yer alacak kahve için Türk kahvesi veya filtre kahve seçenekleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz.

Şık bir kurumsal hediyelik olarak kolonyalı setleri tercih etmeniz de mümkün. Resmiyet vurgusunun güçlü olduğu durumlarda ise devreye protokol setler giriyor. Protokol setlerde yeşil çay kolonyasına leziz lokumlar veya çikolatalar eşlik eder.

Draje Çeşitleri

Onlar, rengârenk ve kıpır kıpır… Günlük rutininize renk katmak ya da kurumsal ziyaretleri tatlandırmak için Endorfia draje çeşitlerinden de yardım alabilirsiniz. Böğürtlen draje, güllü badem draje, fıstık draje, salep& tarçın draje, bisküvili draje ve kahve draje, aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitlerden.

Zarif Hediye Kutuları da Bahse Değer!

Kurumsal Hediye Fikirleri arasından, kendi kurumunuzu başarıyla temsil edecek, kalite birini seçtiniz. Peki, ya seçtiğiniz ürünün sunumu?

Sunumu önemseyin. Endorfia’da birbirinden lezzetli ve kaliteli ürünler, şık kutularda sunulur, kutu da hediyenin bir parçası haline gelir.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin