Kurumsal Hediye Alternatifleri

1
626

Kurumsal Ziyaretlerinizde Fark Yaratın

Kurumsal alanda ilişkilerimizi geliştirmek, kendi markamızın prestijini gözler önüne sermek ve iş dünyasının işleyişinde etkili bir fark yaratmak gibi amaçlarla kurumsal hediye arayışına giriyoruz. Bu gidişatta kalitesiyle en güzel sunumu yapabileceğiniz Endorfia, şık paketlemeleriyle sizi fazlasıyla mutlu edecek. Çikolata, kahve, kolonya, premium ya da twin setlerin yanında vip kategorisinde powerbank, usb ve kalem setlerin de yer aldığı geniş Endorfia yelpazesi sizlerle olacak. Duruşunuzu simgeleyecek bu özel seçimler için kurumsal hediye alternatiflerini mercek altına tutmak üzere gelin Endorfia rehberine göz atalım.  

Yeni İş Hediyesi

Sevdikleriniz için yeni iş, terfi, ya da kurumsal başarıları kutlamak için hediye seçenekleri ile geniş yelpazesini sizlerle buluşturan Endorfia, premium setleri ile hayran bakışları üzerinize toplayabilirsiniz. Yeni işi kutlamak üzere vip standartlarında hazırlanmış paketlemeleri ile Endorfia Premium Setler sevdiklerinizin yüzünde kocaman tebessümlere sebep olacak. Yeni iş heyecanı ile ince düşünüşünüz üzerinden olgun duruşunuzu ortaya koyan tavrınız sevdiklerinizde unutulmaz bir etki oluşturacak. Yeni işine özel bir kutlama yapmak isteyeceğiniz yakınınız için Endorfia Protokol Setler başarısına damga vuracak. Kurumsal ziyaretinizde size yakışan ve şıklığı ile mükemmel uyumu yakalayacağınız paketlemeler Kurumsal Hediye Alternatifleri arasında favoriniz olacak.

Kurumsal Çikolata Hediyesi

Çikolata hediyesi, ağırlığını her zaman koruyacak lezzeti ve şıklığı ile ön plana çıkan kurumsal ziyaretlerin, iş toplantılarının, anlaşma sonuçlarının vazgeçilmez kutlama alternatifidir. Bu seçime; zevkiniz doğrultusunda madlen, krokan ya da bitter ile yön verebilirsiniz. Tablet çikolatalarının sunum yaptığı prestij, bitter çikolatanın köklü asaleti ve fıstık ya da krokanın dayanılmaz tadını kurumsal birlikteliklerinize Endorfia aracılığı ile taşıyabilirsiniz. Kurumsal çikolatada Twin kombinasyonunu denemediyseniz hemen harekete geçin. Çünkü kahve ile eşsiz uyumu yakalayan Twin Premium Madlen Set için daha önce tanışmadığınız için pişman olabilirsiniz. Kurumsal çikolata setleri içinde kolonya ile birlikte sunulmuş alternatiflerle birlikte kahve kokusunu da taşıyabileceğiniz kurumsal ziyaretlerinize Endorfia zarafetini taşıyabilirsiniz. 50 kutu ve üzeri siparişlerinizde kendi markanıza ait logonun da tasarımına ekleneceği kurumsal çikolata hediyeniz için Endorfia ayrıcalığını sizlerle buluşturuyoruz. Kurumsal alanda markanızın sunumu ile artacak prestijinizi özgün zevklerinizin takip ettiği lezzetli çikolatalara bırakıyoruz. Damağınız doğrultusunda zevkinize yönelik seçilen çikolatanız ile kendi firmanıza ait logoyu bizlerle paylaşmanız yeterli. Bu özel yolculukta size eşlik edecek yardım destek ekibimiz ile tüm gidişatta etkin rolü oynayabilir, Endorfia kalitesiyle buluşturduğunuz logonuzun şıklığı ile gözleri kamaştırabilirsiniz.

Endorfia Lokumlarıyla Kurumsal Hediye

Güzelleştirmek istediğiniz günde en iyi şekilde baş rolü üstlenecek Endorfia Lokumları ile kurumsal alanda birçok farklı amacı tek bir lezzette buluşturabilirsiniz. Kurumsal basamakta geçmiş olsun hediyesi olarak da düşünebileceğiniz Endorfia lokumlarına gül esintileri ile ferahlık kattık. Kurumsal boyutta yapılan hasta ziyaretine yakışacak ve gül yapraklarının hafifliğini sizlere yansıtacak Endorfia Gül Yapraklı Güllü Lokum alternatifi özgün seçiminiz ile hafızalarda yer edinmenize neden olacak. Çikolata kaplamasıyla fıstığın buluşmasını deneyimleyebileceğiniz single lokum setleri ile tekrarlamak isteyeceğiniz lezzetlerin sırlı kaynağını double setler ile de yaşamanız mümkün. Lezzetleri arasında seçim yapmakta zorlanacağınız enfes lokumlara markanızın logosunu eklemeyi unutmayın. Kurum içinde ve dışında yetkinliğinizde belirgin fark oluşturacak Endorfia seçimleri ile tarafınız her zaman belli olacak.

Hediye Kolonya  

Kurumsal ziyaretlerinize kolonya ayrıcalığını yaşatmak istemez misiniz? Siyahın asaleti, camın keskinliği, ahşabın emeği, yeşil çay kokusunun gizemli rahatını dört köşeli bir ayrıntıya sığdırmak elbette Endorfia ile mümkün. Semboller dünyasında kendine yer bulan kurumsallıkta kendi markanızı oluşturduğunuz Endorfia seçiminiz ile beklediğiniz basamakta durabilirsiniz.  Double Premium Madlen Mix Çikolata & Kolonya Seti ile kurumsal ziyaretinizi taçlandırabilirsiniz. Kurumsal basamakta hasta ziyareti hediyesi için de en güzel kurtarışınız olacak kolonya setleri için yeşil çay ayrıntısını hafife almayın. Yeşil çayın canlandırıcı etkisi ile gününü aydınlattığınız kişiye ferahlatıcı bir esinti olacaksınız. Gündüz kokularından olan yeşil çay kolonyası ile kurumsal ziyaretinizde iyileştirici bir etki oluşturabilirsiniz. Kurumsal ziyarette kolonya alternatifleri için lavanta da ruh halinizi yatıştıracak ve sakinleştirici etkisiyle iş görüşmelerinizin gizli silahı olacak nitelikte hoş bir yaklaşım olabilir. Kokuların beyin dalgaları ile olan ilişkisi bilimsel araştırmalarla sabitlenirken bu gizemi kurumsal boyuta taşıyabilirsiniz. Doğanın huzurunu anımsatacak ıhlamur kolonyası ise denemeye değer. Kurumda enerji seviyesini yükseltecek, hareketlilik ve canlılık kazandıracak vurucu bir etki için yasemin kokusunun depolandığı Endorfia Yasemin Kolonyası sizler için gözle görülür bir fark yaratacaktır. Geniş yelpazesi ile kokular üzerine yoğun çalışmalarını sürdüren Endorfia geleneğini takip etmek için ilk denemeye var mısınız?

Her Alanda Endorfia

Günümüzün yoğunluğu verdiğimiz, hayatın hatırı sayılır kısmında söz sahibi olan iş temposunda kurumsal adımlarınızın en yakını Endorfia hediye alternatifleri için sizleri tatmin edecek seçimler sunuyor. İş ciddiyetinize uyum sağlayacak etkili kalite izlerini taşıyan Endorfia Kurumsal başlığı zengin içeriklerin ev sahipliğini yapıyor. Mevsimsel hava koşullarına göre hazırlanmış paketlemeleri ile yaz kış demeden doğal ve katkısız içerikleri korumak için yola çıkıyor. Kurumsal ziyaretiniz öncesi uğramadan geçemeyeceğiniz Endorfia.com iş hayatınız kadar günlük hayatta yakınlarınız içinde vazgeçilmez adres olma yolunda sizlerle buluşmayı bekliyor. O halde görüşme öncesi size uygun vakitlerin randevusunu oluşturmaya ne dersiniz? Saat 15.00 öncesi onaylayacağınız siparişleriniz için aynı gün kargo, İstanbul içi saat 12.00 öncesi onaylayacağınız kurumsal hediyeniz için aynı gün kuryemiz sizlere ulaşsın. Kargo takip sistemindeki uzmanlığımız sizlerin iş hayatındaki profesyonelliğine gölge düşürmeyecek nitelikte. Eşsiz tatların ve vurucu noktalarla bezenmiş hediyelerin adresi Endorfia ile buluşmayı geciktirmeyin. Kurumsal ziyaretlerin dakik yapısı kadar bizler de Endorfia olarak sizleri beklerken sabırsızlanabiliriz.

1 YORUM

  1. Merhaba
    Kurumsal çikolata hediyesi almıştık kendilerinden 700 adet.
    Çok memnun kaldı bütün çalışanlarımız ve misafirlerimiz.
    Kalitelerinden ve ilgili yaklaşımlarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin