Kurumsal Çikolata Nasıl Seçilir?

0
592

Kurumsal Çikolata Seçimi Yaparken…

Çikolata, mutluluğun kaynağı bir lezzet. Bu öyle lafta söylenen bir şey değildir. Bilimsel olarak kanıtlanmıştır. Çikolata, insan vücudundaki serotonin hormonunun salgılanmasına neden olur. Serotonin ise insana mutluk veren hormondur. Biz Türk milleti olarak çikolatayı severiz. Hayatımızın önemli anlarında, ziyaretlerde, kutlamalarda çikolata götürülür. Tatlı yiyip tatlı konuşalım denildiğinde ikram edilen genellikle çikolata olur.

Kurumsal şirketler, reklamlarını daha etkili yapmak istiyorsa hedef kitlelerinin mutluluk hormonlarını harekete geçirmelidir. Kurumsal Çikolata Nasıl Seçilir konusu ise şirketlerin önemli kararlarından biridir. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz ve saygı duyduğunuz müşterilerinizi ve hedef kitlenizi en etkili, en kaliteli şekilde mutlu etmek istiyorsanız Endorfia kategorilerinde yer alan çikolata seçeneklerini mutlaka değerlendirmelisiniz.

Her yerde çikolata vardır. Fakat her çikolata bir kurumun hediye edeceği kadar kaliteli değildir. Tadı, lezzeti kadar sunumu da çok önemlidir. Özel tasarımlı kutularında, özenle tasarlanmış ambalajları içindeki özel hediyeniz, kurumsal çikolata nasıl seçilir derdinizi sihirli değnek değmişçesine anında yok edecektir. Çünkü hediyenizi buldunuz. Sadece kutunuzun renginin kahverengi, pembe veya beyaz mı olduğuna, çikolatalarınızın sütlü, beyaz, bitter, fındıklı, fıstıklı mı olacağına karar vermeniz gerekecek.

Bir kurum olarak vereceğiniz çok hediye seçeneği var. Bu seçeneklerin her birinin güzel ve kötü yanları bulunmaktadır. Çikolata hediyesinin ise bugüne kadar kötü veya olumsuz olarak tanımlanan bir yanı olmamıştır. Mutluluk mesajının yanında karşıdaki kişiye duyulan sevgi ve saygının da ifadesi söz konusudur. Özel kutularındaki çikolataların albenisi de çok yüksektir. Kurumunuzun kalitesini göstermek ve reklamınızı yapmak istiyorsanız kesinlikle Endorfia’nın seçeneklerine göz atmalısınız.

En İyi Kurumsal Hediye Nedir?

Kurumlar, ticari amaçlarla kurulmuştur. Daha fazla kişiye ulaşabilmek ana hedefleridir. Daha fazla kişiye ulaşabilmek için reklam yapmak zorundadırlar. Reklam sadece online ortamlarda veya yazılı, görsel veya işitsel olarak yapılan eylemler değildir. Kurumu anlatan, tanıtan ve insanların düşünmesine ve insanlarda bir algı oluşmasına neden olan her şey reklamdır. Müşterilere, iş ortaklarıyla olan iletişi artıracak, etkileşimde bulunmayı sağlayacak her işlem reklama girer.

Kurumların son zamanlardaki en popüler reklam araçları arasında çikolata paketleri bulunmaktadır. Kurumsal çikolata nasıl seçilir hususunda yetkililerin dikkatli tercih yapması gerekir. Öncelikle kaliteli ve bilinen bir markanın çikolatası tercih edilmelidir. Endorfia’nın çikolataları geleneksel yöntemlerle ve taze, özel malzemeler kullanılarak yapılmaktadır. Çikolatanın madlen, krokanlı, çikolata kaplı ve draje gibi çeşitleri bulunur.

Günümüzde aynı alanda hizmet veren çok sayıda firma bulunmaktadır. Sizin firmanızı diğerlerinden ayıracak bir fazlalığı olmalıdır. Diğerlerinden ayıracak en önemli etken imajınızdır. İmaj oluşturmak için bazı firmalar yıllarını verir. Oysaki akıllıca atılan bazı adımlar sayesinde çok kısa sürede imajınızı oluşturabilirsiniz. Firma olarak vereceğiniz hediyeler, promosyonlar imajınızı yansıtacaktır. Kurumsal etkiyi yansıtacak hediyeler seçmekte özenli olmak gerekir. Kurumsal çikolata nasıl seçilir konusundaki özeniniz imajınızı oluşturmanızda size yardımcı olacaktır.

Muhataplarınıza veya etkileşimde olacağınız diğer kurumlara vereceğiniz hediyelerde detaylara dikkat edin. Küçük detaylarda ne var deyip asla ihmal etmeyin. Kalitesiz çikolata, özensiz ambalaj, dağınık bir kutu, salaş bir paketlemeden herhangi birinin dahi olması imajınızı yerle bir eder. İmaj oluşturayım derken tamamen sıfırlamamak, en mükemmelini sunmak için Endorfia’nın en kaliteli ve en güzel kurumsal çikolata seçeneklerini değerlendirin.

Kurumsal Olmak Ne Demek?

Bir firmayı kurmak ve belli bir seviyeye getirmek yılları alır. Yılların emeklerini korumak ve daha ileriye götürmek gerekir. Kurumsal şirketler; tek bir kişiye değil birden fazla ortaklar hizmet verenlerdir. Kurumsal şirketlerde her iş önceden planlanmıştır. Kurallar, ilkeler bellidir. Sistemli bir ilerleyiş vardır. Bu ilerleyişinin daha da artması için bazı dönemlerde kurumsal bazı hediyeler verilmeli, ziyaretlerde hediyeler sunulmalı ve hediyeler götürülmelidir.

Bir firmanın kurumsal olabilmesi için yapması gerekenler arasında logo, kartvizit, antetli kağıtlar, baskılı evraklar bulunur. Logolu çikolatalar kurumunuzu temsil edecek harika bir seçimdir. Hediye konusunda çikolata çok güzel bir tercihtir. Kurumsal Çikolata nasıl seçilir ile tedirginlik yaşayanlara Endorfia yol göstermekte ve yardımcı olmaktadır. Kurumsallık sadece büyük firmalara özel bir durum değildir. Siz firmanızda bir disiplin oluşturduysanız, her şey sisteminde ilerliyorsa ve hedef kitlenizde bir itibarınız varsa kurumsal olmuşsunuzdur. Firmalar, şirketler kurumsallaşıncaya kadar deneme yanılma yöntemlerini çok kullanırlar.

Deneme yanılma yolu bazen gerilerde kalmaya neden olur. Rekabette yenik düşmemek, geri kalmamak için size bir tavsiyemiz var; Endorfia’nın çikolataları, çikolatalı setleri. Hediyeler konusunda deneme yanılma yöntemini risk taşır. Riske girmemek, en kaliteli ve ne güzel kurumsal çikolata için mutlaka Endorfia seçeneği değerlendirilmelidir. 50 ve üzerinde sipariş veren kurumların logoları kutuların üzerine basılmaktadır. Her şey tamamen profesyonel olarak hazırlanır. Şık ambalaj, enfes lezzet, kaliteli malzemeler sizin gibi profesyonellere yakışmaktadır.

Kaliteli Kurumsal Çikolata Seçerken Nelere Dikkat Edilmeli?

Çikolata var, kaliteli çikolata var. Her çikolatanın kurumunuzu temsil edemeyeceğini bilmelisiniz. Kurumsal çikolata nasıl seçilir hususunda sakın sadece görselliğe aldanmayın. Üzerinde firmanızın logosu olan, kutusunun üzerini kurumunuzun adının süslediği çikolatanın tadı enfes olmalı.

Şu anda yenilmeyecek kadar kalitesiz çikolata üretenlerin sayısı kaliteli çikolata üreticilerinden fazladır. O zaman ilk işimiz kaliteli çikolata üreticisiyle çalışmaktır. Doğru çikolatayı belirlerken özellikle kakao miktarına, şeker miktarına, içerdiği yağlara ve diğer eklenen malzemelere bakmak gerekir.

  • Kakao, antioksidan özelliğiyle beraber çikolataya lezzet ve tat veren önemli bir maddedir. Alacağınız çikolatada belli bir miktarda kakao olmalıdır. Kakao oranı %35’in altına ise almayın. Kalitenin göstergesi olmasından dolayı kakaoya dikkat.
  • Şeker, tatlandırıcıdır. Fakat yüksek oranda olmamasına dikkat edilmelidir. Genellikle çikolataların yarısı şeker olur. Bitterlerde ise az hatta hiç bulunmaz. Şayet bitterde yüksek oranda şeker varsa sakının.
  • Yağ olarak çikolatada kakao yağı kullanılır. Kakao yağı yerine trans yağ kullanılmaktadır. Alacağınız çikolataca trans yağ kullanılmadığına emin olun.
  • Sağlığa zararlı farklı malzemelerin bulunmamasına dikkat edin.

Özel Tasarım Çikolatalarımızla Özel Hissettirin

Tatlı sohbetlerin, en özel anların ikramıdır çikolata. Yanında ikram edeceğiniz kahve ile harika bir ikili oluşturur. Samimiyetin, sevginin ve saygının göstergesidir. Kurum olarak belli dönemlerde çalışanlarınıza, iletişimde olduğunuz kişilere hediye vermeniz gerekir. Bazen kurum yetkililerinin yaptıkları ziyaretleri unutulmaz kılması gerekir. İşte bu noktada kurumsal çikolatalar çok etkilidir. Düşünsenize kurum olarak ulaşmak istediğiniz bir diğer kurumu ziyarete gittiniz. Hediye çikolatanızı sundunuz. Üzerinde kurumunuzun logosu var. Açtıklarında içindeki çikolatalarda yine kurum logonuzun olduğu ambalajlar. Bu kurumunuz adına büyük bir imaj oluşturacaktır.

Belki tek kutu çikolata ile hedefinizdekini elde edebilirsiniz. Ama tam tersi de olabilir. Özensiz hazırlanmış, kalitesiz çikolatalar ve ağızda bırakan kötü lezzetiyle bütün imajınızı yerle bir eder. Demek ki kurumsal çikolata nasıl seçilir sorusuna verilecek cevap kurumunuzun imajında çok etkili olacaktır. Hediyenizi sunduğunuzda ilk olarak kutusu ve kutusunun tasarımı dikkatleri çeker. Endorfia, özenle tasarlanmış kutularında, geleneksel yöntemleri kullanarak kaliteli malzemelerden yapılmış çikolatası ile birçok kurumun imajına imaj katmıştır. Tek çikolatanın hediye edilmesini sade bulanlardan mısınız? O zaman Endorfia’nın çikolatalı Premium Setleri arasından tercih yapabilirsiniz.  

CEVAP VER

Lütfen Yorumunuzu Yazınız
Lütfen adınızı buraya girin